Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legszebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életed legszebb bókja, amit valaha kaptál? 🥰

Figyelt kérdés

Akár a párodtól jött, akár idegentől.

Kérlek írd oda a nemed is ( kíváncsi vagyok a nők szoktak e bókolni) 😊

2020. júl. 5. 07:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/150 anonim ***** válasza:
100%
Királynőm.
2021. júl. 27. 17:49
 52/150 LuckyLevi ***** válasza:
61%
51-es nem irtad oda a nemed.
2021. okt. 16. 14:46
 53/150 anonim ***** válasza:
79%
40 éves vagyok, utoljára 20 évesen csinisan 50 kilosan jött oda valaki hozzam az utcan felszedni, akkor is ki voltam nyalva, sminkelve, de azon kivűl soha senki nem akart felszedni. Most valtam el, eléggė magam alatt vagyok és még nem szedtem magam rendbe külsőleg. De egyik héten most a buszmegállóba voltam, plusz 20 kg volt rajtam, hajam egy tincsbe ősz, csak úgy gondozatlanul felkötve volt, arcom sminktelen volt,kezeletlen aknés,szemöldököm össze vissza kiszedetlen, farmer, bő sportfelső és egy sportcipő volt rajtam, a jobb tiszta barna foltos retkes, cipeltem egy bazinagy szőnyeget, leültem a megállóba és épp azon tűnődtem, mennyire lesüllyedtem, ki a fenének kellenék így, mikor már az instagram miatt az útépítő munkásoknak is egekben az elvárásaik.erre csak ugy ott termett egy pasi, ő is lepukkant volt, de alapból visstagondolva helyes és kedves volt. El akart vinni, kérdezte van e barátom, mondta hogy csinos vagyok. Úgy megijedtem, mert nem vagyok ehhez hozzászokva, hogy kapásból elküldtem, de azóta is eszembe jut. Olyanok voltak a szavai nekem mint sivatagban a korty víz.akkor jött amikor soha nem vártam volna és reményt adott, lám így is tetszek vkinek, nem csak csinosan.
2021. okt. 16. 16:23
 54/150 anonim ***** válasza:
39%
#53: Ez annyira tipikus. Pesten lattalak Facebook csoportba is mindig ilyen tortenetek kerulnek ki, hogy adott egy alapbol szimpatikus ferfi, megsem tudjatok hova tenni a kozeledeset, ezert az a legjobb reakcio *dobperges* ha elkulditek melegebb eghajlatra. Nevetseges.
2021. okt. 16. 17:33
 55/150 anonim ***** válasza:
100%

oszinten, regebbi barataim

es randipartnereim is mondtak sok szepet, de nem emlekszem mar mindre, illetve nem is nagyon erdekelnek mar.

a mostani baratom mondta azt, hogy en vagyok a legjobb dolog az eletben, nem is tudna, mihez kezdene nelkulem es hogy mindig megdobben a mai napig is, hogy egyutt vagyunk, mert azt erzi, en tul ‘jo’ vagyok hozza.

illetve egy szexualis jellegu bokot is mondott, amit nem reszletezek, de annyi volt a lenyege, hogy neki velem a legjobb.

2021. okt. 16. 19:20
 56/150 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a legjobb döntés az életemben akit sosem bánok meg!

-mondta a nagy Ő majd két évre rá szakított s akkor már másnak mondta.

Nem halhatsz meg előbb mint én, akkor nem lenne aki velem utálna mindenkit s ki dobná fel a napjaim? -legjobb barátom műtétem előtt

2021. okt. 17. 06:58
 57/150 anonim ***** válasza:
100%

Egy randin megdicsérte a lány a szemeimet: "Milyen szépek a szemeid". Pedig tudtam akkor, hogy ez egy erőltetett bók volt, mert egyáltalán nem hittem neki.

Viszont többször kaptam meg azt a kollégáimtól és az ismerőseimtől, hogy milyen ügyes vagyok. Segítettem nekik pár dologban. Az akkor tényleg jól esett.

Egyszer egy örömlány benyögte, hogy milyen meleg a kezem. Ezt akkor, de még most se tudom hova tenni. Valószínű hogy bóknak szánta, de annyira nem érdekel már. :D 27/F

2021. okt. 17. 08:37
 58/150 anonim ***** válasza:
73%
Te vagy a fény, a napsugaram, ed kulonben is, jó a segged, meg a melled is 😅🥰😂
2021. okt. 17. 11:09
 59/150 anonim ***** válasza:
28%

Most a legfrissebb:

" Egyébként gyönyörűszép vagy ám"

Ezt egy random pasitol a neten akivel csetelgetek napok ota csak ugy, mert hanyagol a párom.

2021. okt. 17. 12:09
 60/150 anonim ***** válasza:
65%

Nem nagyon jegyeztem meg az életemben kapott bókokat, pláne miután szakítottunk az illetővel és utólag átértékelődtek, kiüresedtek.

De egy bókra nagyon emlékszem. Egy buliban voltunk, épp magyaráztam egy tőlem jóval fiatalabb ismerős pasinak, hogy vegye észre, hogy ráhajtott az egyik csinos, fiatal lány, mondom "nő vagyok, kiszúrom az ilyesmit". Erre megölelt és a fülembe súgta: "Igen, te ízig-vérig NŐ vagy!".

2021. okt. 17. 13:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!