Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legszebb bókja, amit valaha kaptál? 🥰
Akár a párodtól jött, akár idegentől.
Kérlek írd oda a nemed is ( kíváncsi vagyok a nők szoktak e bókolni) 😊
oszinten, regebbi barataim
es randipartnereim is mondtak sok szepet, de nem emlekszem mar mindre, illetve nem is nagyon erdekelnek mar.
a mostani baratom mondta azt, hogy en vagyok a legjobb dolog az eletben, nem is tudna, mihez kezdene nelkulem es hogy mindig megdobben a mai napig is, hogy egyutt vagyunk, mert azt erzi, en tul ‘jo’ vagyok hozza.
illetve egy szexualis jellegu bokot is mondott, amit nem reszletezek, de annyi volt a lenyege, hogy neki velem a legjobb.
Te vagy a legjobb döntés az életemben akit sosem bánok meg!
-mondta a nagy Ő majd két évre rá szakított s akkor már másnak mondta.
Nem halhatsz meg előbb mint én, akkor nem lenne aki velem utálna mindenkit s ki dobná fel a napjaim? -legjobb barátom műtétem előtt
Egy randin megdicsérte a lány a szemeimet: "Milyen szépek a szemeid". Pedig tudtam akkor, hogy ez egy erőltetett bók volt, mert egyáltalán nem hittem neki.
Viszont többször kaptam meg azt a kollégáimtól és az ismerőseimtől, hogy milyen ügyes vagyok. Segítettem nekik pár dologban. Az akkor tényleg jól esett.
Egyszer egy örömlány benyögte, hogy milyen meleg a kezem. Ezt akkor, de még most se tudom hova tenni. Valószínű hogy bóknak szánta, de annyira nem érdekel már. :D 27/F
Most a legfrissebb:
" Egyébként gyönyörűszép vagy ám"
Ezt egy random pasitol a neten akivel csetelgetek napok ota csak ugy, mert hanyagol a párom.
Nem nagyon jegyeztem meg az életemben kapott bókokat, pláne miután szakítottunk az illetővel és utólag átértékelődtek, kiüresedtek.
De egy bókra nagyon emlékszem. Egy buliban voltunk, épp magyaráztam egy tőlem jóval fiatalabb ismerős pasinak, hogy vegye észre, hogy ráhajtott az egyik csinos, fiatal lány, mondom "nő vagyok, kiszúrom az ilyesmit". Erre megölelt és a fülembe súgta: "Igen, te ízig-vérig NŐ vagy!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!