Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legszebb bókja, amit valaha kaptál? 🥰
Akár a párodtól jött, akár idegentől.
Kérlek írd oda a nemed is ( kíváncsi vagyok a nők szoktak e bókolni) 😊
Pár hete a férjem azt mondta csak így egyszerűen, hogy "annyira boldog vagyok veled". Aztán még ki is fejtette, hogy nemhogy nem un ennyi idő után, hanem egyre jobban érzi velem magát. Több, mint 10 éve vagyunk együtt, szerintem ennél szebbet nemigen mondhatott volna. Nagyon örültem neki :)
32N
Ez volt az egyik legszebb:
"Nem mondom, hogy nem örülnék neki, ha nagyobb melleid lennének, de Neked – nem másnak!"
Itt az egyik kedvenc gyakoris levelezőtársam mondata. Nem biztos, hogy bóknak szánta, de ilyen szépen és találóan még soha senki nem írt rólam:
"Te egy érdekes terentés vagy ám.
Néha fellobbansz és anélkül alszol ki, hogy felemésztenéd a fát, ami táplál. Olyan, mintha egy eső oltana ki."
Ő egy másik kedvenc gyakoris levelezőtársam volt:
"...mindketten, te is és én is tudjuk, hogy ha jönne valaki aki szép szavakat mondana és tudná hogy kell a lelkedhez érni, akkor elolvadnál és már is a karjaiban lennél. Nem azért, mert kur.va vagy. Nem azért, mert hü.lye vagy. Hanem mert ki vagy éhezve az érzelmekre, mint sivatag az esőre…Kár, hogy egy ilyen jó nő, mint amilyen te vagy egy ilyen hikomat nyomi kezébe került."
Számomra az egyik legszebb, akkor is ha egy foglalt hikomat nyomi mondta miután megcsókolt és százszor elmondta, hogy csak szexet akar:
"Nem akartam. Kívántalak. Hiba volt. Sosem lenne vége. És nem tudnálak csak átölelni. Aztán meglenne a baj. Értsd meg, nincs értelme. Csak fájdalmat szülne...Nem akarok csak szexet. Senkivel. Többet meg egyszerűen nem lehet.
Óriási hiba volt ebbe belekezdeni, majd újra belemenni. Mert mindkettőnket megzavart. És ezt le kell zárni."
Idegentől: Bennem a legjobban az maradt meg amikor nyáron elsétáltam két férfi mellett akik kint ültek egy étterem teraszán és így szólt az egyikük : "Húú Megtaláltam a feleségem."
A barátomtól ami nagyon jól esett a "mese szép vagy" valamint "hálás vagyok nagyon,hogy egy ilyen szerető társat találtam,mint te"
Nekem a legszebb bók amikor azt mondta egy férfi hogy haza vinne és csak gyönyörködne bennem egészen reggelig mást nem is tenne velem.
Persze nem lett köztünk semmi és haza sem vitt mert nem volt köztünk megcsak kialakulóban sem semmi. Eltértek az útjaink.🙂 De ez a legszebb amit valaha kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!