Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legszebb bókja?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 20:26
1/21 anonim válasza:
nekem az egyik kedvencem az az volt amikor a barátom a legszívbőljövőbb szerelmes tekintetével végignézett rajtam és azt mondta: gyönyörű vagy.. tudom nem nagy szám,de szívből jött,és annál szebb nincs:$:)
2/21 anonim válasza:
egy kb 7 éves kisfiú rám mutatva elkezdett kiabálni: "boszorkány! boszorkány!" :D
3/21 anonim válasza:
Egy srác azt mondta hogy olyan szép vok mint egy új traktor!..xD Hát nemtom minek szánta,de azt mondják akk télleg szépvok mert egy új traktor szép is meg drága is:D
4/21 anonim válasza:
Azt monta a srác hogy olyan szépvok mint az égen a csillagok.=)
5/21 anonim válasza:
Amikor a baratom melyen a szemembe nezett es azt mondta h ilyen szeretnivalo lannyal meg nem talalkozott aki ennyire odaadoan tud szeretni mint en, es ezert is vagyok kulonleges neki:P ez nekem nagyon jolesett
6/21 anonim válasza:
Hogy ugy nézek ki mint Adriana Lima =D (amugy nem , csak hasonló a szemem xD)
7/21 anonim válasza:
Büszke vagyok rád, hogy ilyen okos vagy.
8/21 anonim válasza:
nekem egy srác egyszer tündérien azt mondta, hogy kicsi csillagpalánta...
9/21 anonim válasza:
"Mi lesz velem,ha már te sem figyelsz és vigyázol rám? S nem mondod azt a sok jó szót,amit tőled kapok.Néha hisz már ez éltet!Meg hogy vagy nekem! Bárcsak lehetne egy kívánságom az élettől!Az kívánnám legyél mindig velem, meg még azt, hogy veled tölthessen el az életem!---tegnap kaptam a férfitól, akit imádok, és aki ritkán mond bármi szépet is.Úgyvolt, kórházba kerülök,akkor írta.
10/21 anonim válasza:
uhh hat tobb volt,most ezek jutottak eszembe.
az 1ik amikor nemcsak a baratom nezett ram kerek szemmel h hogy nezek ki, hanem 1 idosebb rokona odajott es megkerdezte h tancolhat-e egyet a legszebb lannyal az eskuvorol (es nem,nem en voltam a menyasszony:)
a masik amikor azt hittem a baratomat nem is erdeklik a jegyeim, de a haverei elott dagado mellel ujsagolta h 10es az anatomia vizsgam. akkor jottem ra h igazabol buszke ram csak nem mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!