Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legszebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életed legszebb bókja, amit valaha kaptál? 🥰

Figyelt kérdés

Akár a párodtól jött, akár idegentől.

Kérlek írd oda a nemed is ( kíváncsi vagyok a nők szoktak e bókolni) 😊

2020. júl. 5. 07:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/150 anonim ***** válasza:
100%

#70 vagyok

34N

2022. jan. 24. 12:13
 72/150 anonim ***** válasza:
91%

Az első ( és egyetlen) nagy szerelmem annak idején dobott. Ő izgalmasabb ,pörgősebb , nagyobb szájú pasit keresett .Engem megviselt. Több házassága is volt.

kb 30 év után messenger-en váltottunk pár szót, ott mondta:

"Veled kellett volna maradnom!" Kérdeztem miért? "Mert te igazán szerettél."

2022. jan. 24. 13:33
 73/150 anonim ***** válasza:
91%

Volt 1-2 éve randizós korszakom és az egyik első talin történt. Valamiért megmaradt bennem, hogy hosszú ölelés közben azt mondta a hölgy, hogy egyszerre gyengéd és erős az ölelésem. 😊

Azért is esett jól, mert eléggé ölelkezős típus vagyok. 😅

Fun fact: Sosem volt még olyan jól sikerült első talim, a végén a puszilkosásból heves csókcsata lett. 😁

43F

2022. jan. 24. 21:45
 74/150 anonim ***** válasza:
18%

Az ágyba reggeli a legnagyobb bók.

Rendesen megcsinálom a nőt-akár futó, akar kapcs-és ha nagyon tuti voltam, nagyon jól erezte magát, akkor másnap hozza ágyba a kv t, majd a reggelit.

2022. ápr. 3. 13:40
 75/150 anonim ***** válasza:
83%

Irtó komplexusos voltam anno, az első kapcsolatomban is még a melleim miatt, sokáig barátom sem volt emiatt. (Ez részben kozepsulis “menő” lányok irigység miatt volt, nekik kis mellül volt, nekem nagy, és sokszor volt téma hogy mennyire gáz a nagy mell, meg lóg és/vagy hogy fog lógni…)

A párom, akivel végül összejöttem, meg nem hogy csak elfogadta, hanem egyenesen imádja (azóta is) és gyönyörűnek tartja őket, és nem csak mondja. Nekem ez fontos volt, mert kb depressziós is voltam miatta, direkt fogyóztam meg edzettem, pedig vékony voltam eleve… neki köszönhetően hittem el, hogy tényleg lehet engem szeretni úgy, ahogy vagyok. És lassan az onbizalmamis helyreállt.

Idegennél pedig: “látszik rajtad, hogy rendben vagy magaddal”

A másik meg amikor régen a tipikus diszkó ribije kinézetű, kihívóan ölözködő csak kikezdett egy sráccal kb mellettünk elég rendesen, a srác meg ott hagyta a csajt és idejött hozzám.

2022. ápr. 3. 18:52
 76/150 anonim ***** válasza:
89%
Férfiként soha életemben senkitől nem kaptam bókot...
2022. ápr. 4. 11:35
 77/150 anonim ***** válasza:
100%
"Értékes vagy,és addig mondom míg el nem hiszed".
2022. ápr. 28. 12:40
 78/150 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy nem is vagy olyan ronda mint a képeken.

26F

2022. ápr. 28. 15:09
 79/150 anonim ***** válasza:
25%
Isteni f@szod van, azt akarom minden nap legalább kétszer baxxál szét vele😍 Kb ez volt.
2022. júl. 3. 16:49
 80/150 anonim ***** válasza:
76%
Milói Vénusz, Aphrodite.
2022. júl. 3. 16:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!