Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddigi életed legszebb emléke? N
Az a probléma h mindenkien azt a karaktert erős jellemet céltudatos és magabiztos nőt keresem aki ő volt aki nem félt ellent mondani vagy ha rosszul láttam dolgokat új iránymutatást adni...
nem tudom elfelejteni a kedvességet amit a kis időben tőle kaptam és azt sem h mennyi önbizalmat adott nekem felemelt mikor sehol sem találtam a helyem...
Rengeteget köszönhetek neki...
Sajnos az a fél év úgy érzem mintha csak pár nap lett volna
Volt benne öröm boldogság és bánat is egyaránt.
Sajnos ő úgy fogta fel a dolgot h csak nagyon jó barátok vagyunk kicsivel több mert egyszer kibökte h nem vagyok közömbös számára igen le is feküdtünk, de soha nem mertem neki bevallani h én szerelmes vagyok...
Szerintem nem is kellett mondanom tuti érezte.
Aztán egy nap eltűnt az életemből...
azóta újra elveszett vagyok és nem találom az ideális nőt pedig lett volna pár...
Párkapcsolati szempontból évekig minden nap borzasztó jó volt.
Aztán az véget ért..
De azon kívül, volt olyan nap, amikor minden sikerült és semmivel sem volt semmi gond.
Úgy külön nagyon jó jelenetekre nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!