Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőcsábászok mindig a legszebb nőket vadásszák le?
Miért?
Amúgy a könnyen kapható nőket vadásszák le, de igen a külső is fontos számukra.
Az egyik ex kollegam abszolut ilyen volt, full odavolt az iroda legszebb nojeert de a csaj szo szerint szoba sem allt vele es egy bulin nagy dacosan elvitte a szemuveges, duci kiscsajt az adminrol szoval ok azt viszik, akit megkaphatnak.
Egyebkent a szep no egy kedves, intelligens lany volt, baratsagos es jo humoru, de nyomulni senki nem mert nala. Azt tudom, h az egyik kollegam elhivta egy italra amit kedvesen, de visszautistott. Ferfiszemmel jol nezett ki az illeto es ugy voltam vele, hogyha ezt elutasitja, sztem jobb ha meg sem probalom. Szoval sosem kezdemenyeztem nala. Aztan felmondott es meg mindig emlegetik, hogy mennyire szep volt. Mondjuk ezt birtam benne, hogy nem olyan mint a tobbi csaj es nem all le penzes bunkokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!