Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőcsábászok mindig a legszeb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőcsábászok mindig a legszebb nőket vadásszák le?

Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Azokat, akik leállnak velük.
2016. szept. 2. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Inkább a buta libákat, akik bedőlnek nekik
2016. szept. 2. 15:24
 3/8 Szergej55 ***** válasza:
90%
Inkább a legkönnyebben kaphatókat.
2016. szept. 2. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért?

Amúgy a könnyen kapható nőket vadásszák le, de igen a külső is fontos számukra.

2016. szept. 2. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkoznak, nyilván a legszebbel kezdik, aztán jön a többi sorba. Valamelyik majd csak bejön a sokból.
2016. szept. 2. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Az egyik ex kollegam abszolut ilyen volt, full odavolt az iroda legszebb nojeert de a csaj szo szerint szoba sem allt vele es egy bulin nagy dacosan elvitte a szemuveges, duci kiscsajt az adminrol szoval ok azt viszik, akit megkaphatnak.

Egyebkent a szep no egy kedves, intelligens lany volt, baratsagos es jo humoru, de nyomulni senki nem mert nala. Azt tudom, h az egyik kollegam elhivta egy italra amit kedvesen, de visszautistott. Ferfiszemmel jol nezett ki az illeto es ugy voltam vele, hogyha ezt elutasitja, sztem jobb ha meg sem probalom. Szoval sosem kezdemenyeztem nala. Aztan felmondott es meg mindig emlegetik, hogy mennyire szep volt. Mondjuk ezt birtam benne, hogy nem olyan mint a tobbi csaj es nem all le penzes bunkokkal.

2016. szept. 2. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Elsősorban a legszebbeket, elvégre a nőcsábásznak az a fontos, hogy a hódítása szemet gyönyörködtető legyen, és irigyeljék. Ezenkívül persze a könnyen elejthető vadakat is bezsákolja "útközben".
2016. szept. 2. 20:32
 8/8 Titusztitusz ***** válasza:
Attol függ mindig a dolog,hogy az illető "nőcsábász úr" milyen kategóriát képvisel,és milyen körökben mozog...Gondolom egy ZÜLÖTT TRÓGER "nőcsábász" hódításai is pont a SAJÁT KATEGÓRIÁJÁBA esnek,(Pl. korhely,rusnya,fogatlan, trampli banyák esnek legfőképpen a "zsákmányául"...)míg mondjuk egy "ELIT KLUBBA" tartozó igényes,intelligens,alfahím kategóriás ürge "hódításai" is inkább a csinos,jól öltözött,értékes nők közzül szoktak kikerülni...Ahogy megfigyeltem már a dolgokat az idők folyamán,a különböző kategóriák között gyakorlatilag nem szokott átjárás lenni a meghódított nőciket illetően...
2016. szept. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!