Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, létezik nektek is olyan színésznő, aki talán nem a legszebb, legszexisebb a többségnek, de nektek maga a abszolút tökély, akinél jobb soha nem is kéne talán?
Miért éppen színésznő? Ismerek ilyen lányt, nem színésznő és nem mutatok róla képet, de van ilyen.
24/F
1-es
Nem kell feltétlen színésznő, de valóban a kép volna a lényeg.
Myka Bering <3
(ő a karakter, nem a színésznő. van még néhány karakter, akit elfogadnék barátnőnek :D)
Nekem nem kéne színésznő meg híresség. Miért ezek közül válogassak, amikor van sos-sok millió nő, akiből lehet választani?
Nekem a volt barátnőm kellene csak, jelen pillanatban.
Fábián Julit mondanám, nekem ő az abszolút befutó. Nem csak a külsejével tud elvarázsolni, hanem a kedvességével, ahogy az emberekkel kommunikál, és természetesen a hangjával.
Hogy mások hogyan látják, mint nőt, azt nem tudom, nem szoktam kérdezgetni senkit. Önző vagyok, és megtartom magamnak. :)
30F
Számomra Rebecca Ferguson az.
Elakad tőle a lélegzetem is.
@6
Szerintem nincs olyan férfi, akinek ő nem jönne be külsőleg.
Emma Roberts
Bár szerintem ő a többségnek szexi. szóval nincs :D
8-as.
Nekem momentán nem jön be. 1-2 fotón úgy elfogadható, de semmi hatással nincs rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!