Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az abszolut "jel" amit adhatok egy pasinak, hogy megertse, hogy tényleg tetszik nekem?
A legtöbb pasi abból is leveszi, mi a pálya, ha csak nézed, mosolyogsz rá, vagy ráköszönsz a folyosón, mikor találkoztok.
Amikor ez mind megvolt, és még mindig nem lép, akkor annak általában annyi az oka, hogy nem viszonozza az érdeklődésed.
Innentől csak magadat alázod, ha próbálod kétségbeesetten felhívni a figyelmét, ő meg továbbra is úgy tesz, mintha a világon se lennél.
"2"értek egyet.
Ha meg van a szemkontaktus és Rá mosolyogsz, akkor vennie kéne a lapot. Ha nem megy oda hozzád, akkor sajnos egyoldalú a vonzalom...nem kíváncsi Rád.
37F
Én 40-es pasi vagyok,munkahelyemen ha rámmosolyog egy 16éves diáklány akkor hívjam randira,mert tetszem neki?
Ez hülyeség
2. vagyok, és üzenem a 40-es pasinak, hogy tudok úgy mosolyogni, hogy nem lesz kétséged, hogy mit akarok.... és nem lehet összekeverni azzal, amikor valakivel csak udvarias vagy kedves vagyok.
;)
"4"reagálva......
Ha folyamatosan Rád mosolyogna egy 16 éves "Nő" akkor hidd el oda mennél.....nem feltétlenül azért hogy randira hívjad, hanem azért mert kíváncsi lennél vajon mit is akar!!!!!
37F
10:26-os Hát erre megtaníthatnál. FF vagyok, de én nem tudok, különbséget tenni a nők mosolyai között.
Amikor pl. beszélgetés közben megsimítja a karomat, akkor
kezd esni a tantusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!