Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyannal aki abszolút nem tetszik külsőre?
Tegyük fel,hogy közbe belsőre
tetszik,intelligensebb,normálisabb.Ti "erőltetnétek" tovább az ismerkedést?Ki alakulhat így szerelem,vonzalom?
Lehet felületesnek tűnik a kérdés,de nekem ilyen barátom még nem volt,azért vagyok kíváncsi mások véleményére.
Légyszi kort,nemet is írjatok,ha publikus :)
25L
Nem jönnék össze olyannal akihez nem vonzódom.
23n
Én igen, összejönnék de én férfi vagyok. Viszont tapasztalataim szerint egy nő sem ad még csak esélyt sem annak, aki külsőre nem ugorja meg a lécet. Ez egyértelműen látszik nálam, mivel én alacsony vagyok és ocsmány az arcom, így soha egy nőnek sem fogok bejönni, nem csoda hát, hogy randim még 28 évesen sem volt soha. Bezzeg barátnak jó vagyok, mivel kedves vagyok, rendes, figyelmes, őszinte, intelligens és humoros. De ezek csak a baráttemetőbe kerüléshez elegek.
28F
Igen. Így voltam a jelenlegi párommal is, hogy nem tetszett külsőre, de a személyisége nagyon megfogott, ahogy egyre jobban megismertük egymást. Már három éve vagyunk együtt és minden rendben azóta is.
20/L
Ja, gondolom összejönnél olyannal, akire nem áll fel... Jó kapcsolat lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!