Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyannal aki abszolút nem tetszik külsőre?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,hogy közbe belsőre

tetszik,intelligensebb,normálisabb.Ti "erőltetnétek" tovább az ismerkedést?Ki alakulhat így szerelem,vonzalom?

Lehet felületesnek tűnik a kérdés,de nekem ilyen barátom még nem volt,azért vagyok kíváncsi mások véleményére.

Légyszi kort,nemet is írjatok,ha publikus :)

25L

2015. jún. 27. 12:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
27%
Nem, semmiféleképpen. Egyszer probáltam, mert nagyon megfogott a srác személyisége, de aztàn rájöttem, hogy felesleges lenne...
2015. jún. 27. 12:31
 12/28 anonim ***** válasza:
60%
Az a bensőjén múlna. Voltam már szerelmes olyan lányba, akinek nem tetszett a külseje, de miután megismertem a bensőjét, a külseje vonzó lett számomra.
2015. jún. 27. 12:44
 13/28 anonim ***** válasza:
34%
Úgy mondom, hogy majdnem tovább erőltettem az ismerkedést ebben a helyzetben, de közben sikerült rájönnöm, hogy nem kellene tovább folytatni. Így a válaszom nem.
2015. jún. 27. 12:52
 14/28 anonim ***** válasza:
34%

Olyannal, aki abszolút nem tetszik, nem!

Viszont volt már olyan kapcsolatom, ahol a férfi nem volt az esetem külsőre objektív szemmel nézve (kb. mindenben ellentéte volt annak, ami engem vonz) , még is meg voltam őrülve érte. Ez megint más kérdés, mert itt nem arról volt szó, hogy "nem vonz", hanem arról, hogy logikusan nézve, ha képen láttam volna valószínűleg rávágom, hogy nem tetszik, de élőben meg iszonyatosan vonzódtam hozzá.

2015. jún. 27. 12:56
 15/28 anonim ***** válasza:
28%
Én már jártam így. Egyáltalán nem tetszett külsőre, mégis beleszerettem.
2015. jún. 27. 13:08
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Volt, hogy belementem. 2.5 évig jártunk, de egy pillanatra se vonzódtam hozzá, hiába volt számomra tökéletes a személyisége. El is hagyott 1 másik lányért. 22/N
2015. jún. 27. 13:16
 17/28 anonim ***** válasza:
47%

Talán igen. Általában egy idő után mindenkiben megtalálom a szépet és utána tud működni a kapcsolat.

27/F

2015. jún. 27. 13:36
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Én igen. A férjem is ilyen volt elsőre, aztán hamar beindult a vonzalom is.
2015. jún. 27. 13:38
 19/28 A kérdező kommentje:

16-os lefeküdtetek?

A köszönöm a válaszokat. :)

2015. jún. 27. 13:41
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy szerelem kialakulhat, mert a valódi szerelem egy nagyon erős lelki társi kapcsolat, aminek semmi köze a testiséghez. A szerelem nem a külsőn múlik.
2015. jún. 27. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!