Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen volt életed legszebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt életed legszebb napja egy fiúval/lánnyal/növel/férfival?

Figyelt kérdés
Ha lehet, nemet, kort is írj (vagy pontosabban hogy hány évesen történt ezveled).

2013. szept. 14. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sétáltunk a természetben, sütött a nap. Láttunk egy csomó szép pillangót, különböző állatokat. Szeretjük az állatokat ezért sétáltunk háát úgymond hegyekben. Aztán mikor már nem volt olyan meleg előkerült a lepedő, aztán egy jófajta helyi édes bor. Picit fújt a szél, sütött a nap, aztán megtörtént aminek meg kellett történnie. Nem voltak falak, nem volt födém...Csak mi, meg a simogató nap...

Pár hónappal ezelőtt történt 23 éves férfi vagyok. :D És szentimentális is. :) Nagyon jó nap volt.

2013. szept. 14. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Woooow :o ilyenről álmodom én is *-*

nekem meg olyan volt hogy sétálgattunk, beszélgettünk egy szép kis hegyi faluban, egymás kezét fogva (nem járunk és nem is jártunk, csak a legjobb barátom) és nagyon sokszor megöleltük egymást, megnéztük a naplementét (többször ment le :D mert egy felhőn átment) és a vége olyan gyönyörű volt, végig csak öleltük egymást és összedugtuk az arcunk, néztük egymást, néha puszit adtunk egymásnak és közben teljesen pirosas-lilás színe volt az arcának a naptól :) nagyon szeretek ölelni :) F

2013. szept. 14. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor végre hosszú idő után láthattam, és megöleltük egymást, tudtam, hogy ott vagyunk ahol lennünk kell, egy nagyon jó helyen. Tudtam, hogy itt egy újabb történet kezdődik, és akkor még hittem magamban és benne, hogy most-majd képesek leszünk rá. Hittem benne teljes szívemből, és akkor már tudtam, hogy ez így jó, ahogy van. Ez egy csoda. Éreztem, hogy valaminek a vége de egyben valaminek a kezdete is. Vele..és nélküle..jó helyen van, vigyáznak rá és nem kell többé féltenem..és hogy végre vége lesz, s ez lesz a legszebb befejezés. Talán a legfájdalmasabb is egyben. De gyönyörű pillanata a végnek.
2013. szept. 14. 23:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szép válaszok :) jó lenne, ha még írnának páran.
2013. szept. 14. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez egy szombati napon történt, majdnem 3 és fél évvel ezelőtt.

Felfelé haladtam egy bevásárlóközpont mozgólépcsőjén, amikor megláttam, elmosolyodtam, ahogy ő is, mert már kiszúrt engem. Nagyon furcsa érzés volt élőben látni, és egyben jó is. A torkomban dobogott a szívem.

Mikor felértem a lépcsőn, már ott várt rám. Szorosan magához ölelt, majd adott két puszit. Kicsit arrébb sétáltunk, közben megkérdezte hogy sikerült a vizsgám, majd én is tőle. (egyikünknek sem sikerült:) túl izgatottak voltunk:)

Aztán megállt előttem, mélyen a szemembe nézett, majd egyszerre kezdtünk közeledni egymás szája felé, én picit megálltam, ő még inkább közeledett, és megkaptam tőle az első közös csókunkat.

Aztán nevettünk, beszélgettünk, engedte, hogy filmet válasszak. Miután megnéztük , fagyiztunk. Ő banánosat kért, én kókuszosat. Majd kéz a kézben kisétáltunk a Margit szigetre. Beszélgetés, nevetés, és csókok váltották egymást. Csodás szombati nap volt. És a legfájdalmasabb, hogy a 12 órásra sikerült első randink 1 pillanat alatt elszállt. Ugyanakkor életünkben először, szerelmesek lettünk.:)

3 hónapon belül 2 éves házasok leszünk.:)

27/N

2013. szept. 16. 03:50
 6/7 anonim ***** válasza:
En 16 voltam, o 18 eves lany,igen regen tortent,sajnos utjaink elvaltak.Azota sem talalkoztam soha tobbe olyan erzesekel,meg hazassagon belol sem.
2013. okt. 8. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
5%

Életem egyik legszebb napja, életem egyik legrosszabb napja is volt egyben.

Amikor megszülettem.

2013. okt. 8. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!