Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életed legszebb napja egy fiúval/lánnyal/növel/férfival?
Sétáltunk a természetben, sütött a nap. Láttunk egy csomó szép pillangót, különböző állatokat. Szeretjük az állatokat ezért sétáltunk háát úgymond hegyekben. Aztán mikor már nem volt olyan meleg előkerült a lepedő, aztán egy jófajta helyi édes bor. Picit fújt a szél, sütött a nap, aztán megtörtént aminek meg kellett történnie. Nem voltak falak, nem volt födém...Csak mi, meg a simogató nap...
Pár hónappal ezelőtt történt 23 éves férfi vagyok. :D És szentimentális is. :) Nagyon jó nap volt.
Woooow :o ilyenről álmodom én is *-*
nekem meg olyan volt hogy sétálgattunk, beszélgettünk egy szép kis hegyi faluban, egymás kezét fogva (nem járunk és nem is jártunk, csak a legjobb barátom) és nagyon sokszor megöleltük egymást, megnéztük a naplementét (többször ment le :D mert egy felhőn átment) és a vége olyan gyönyörű volt, végig csak öleltük egymást és összedugtuk az arcunk, néztük egymást, néha puszit adtunk egymásnak és közben teljesen pirosas-lilás színe volt az arcának a naptól :) nagyon szeretek ölelni :) F
Ez egy szombati napon történt, majdnem 3 és fél évvel ezelőtt.
Felfelé haladtam egy bevásárlóközpont mozgólépcsőjén, amikor megláttam, elmosolyodtam, ahogy ő is, mert már kiszúrt engem. Nagyon furcsa érzés volt élőben látni, és egyben jó is. A torkomban dobogott a szívem.
Mikor felértem a lépcsőn, már ott várt rám. Szorosan magához ölelt, majd adott két puszit. Kicsit arrébb sétáltunk, közben megkérdezte hogy sikerült a vizsgám, majd én is tőle. (egyikünknek sem sikerült:) túl izgatottak voltunk:)
Aztán megállt előttem, mélyen a szemembe nézett, majd egyszerre kezdtünk közeledni egymás szája felé, én picit megálltam, ő még inkább közeledett, és megkaptam tőle az első közös csókunkat.
Aztán nevettünk, beszélgettünk, engedte, hogy filmet válasszak. Miután megnéztük , fagyiztunk. Ő banánosat kért, én kókuszosat. Majd kéz a kézben kisétáltunk a Margit szigetre. Beszélgetés, nevetés, és csókok váltották egymást. Csodás szombati nap volt. És a legfájdalmasabb, hogy a 12 órásra sikerült első randink 1 pillanat alatt elszállt. Ugyanakkor életünkben először, szerelmesek lettünk.:)
3 hónapon belül 2 éves házasok leszünk.:)
27/N
Életem egyik legszebb napja, életem egyik legrosszabb napja is volt egyben.
Amikor megszülettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!