Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azoknak van a legszebb és legaranyosabb barátnőjük, akik nem tudják megbecsülni vagy bunkók, lekezelőek velük?
Mert a nők nem egy unalmas kockára vágynak, hanem egy bunkó pö.csre.
Az unalmas kockára nem vágyást még megértem, de a bunkó pö.cs-t már nem
és mi a helyzet az izgalmas kockákkal?
ha olyan lennék, az már jó lenne?
A kedvesem egy izgalmas kocka, sokat játszunk, kedves, elvisz programokra, szuper az ágyban és nem tárgyként kezel, tisztelettel bánik velem.
ne általánosíts.
Milyen egy izgalmas kocka?
Én nap mint nap hallgatom gimnázium 12. osztályban, hogy a dagadék padtársamhoz minden szünetben oda somfordál a gyerek akit csak úgy hívunk, hogy "kocka", és 15 percen keresztül a WoW -ról pofáznak, MINDEN szünetben, és MINDEN nap.
A hallgatom -ot inkább javítanám, mert nem hallgatom, inkább elmegyek, a dagi meg azért padtársam mert nem jutott neki máshol hely....
ja és nem wowozik. minden játék érdekli és az is érdekli, engem mi mozgat. mondtam neki, hogy nekem a logikai cuccok jönnek be, meg az időgyilkos játékok, mutatott egy oldalt, ahol együtt tudjuk ezeket nyomni versenyben. :-D
izgalmas a személyiségétől, hogy nem csak a szgép érdekli, hanem minden más is és szívesen kipróbál új dolgokat.
és az, hogy mindezt velem szeretné megélni, igazán csodálatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!