Mi volt a legszebb, legaranyosabb sms amit kaptál?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 15:01
1/7 anonim válasza:
"Soha senki nem állhat közénk, mert nekem TE vagy az életem párja. Soha nem foglak elhagyni!" :)
2/7 anonim válasza:
"te vagy a mindenem cicám.imádlak-szeretlek szerelmem.köszönöm hogy vagy nekem.ja és gyönyörű álmokat drágám!"
Ez az egyik, de több hasonlót kaptam a páromtól,mikor még nem éltünk együtt. Most már nem smsezgetünk :)
3/7 A kérdező kommentje:
Aranyos mind a kettő.Köszi.
2010. jún. 28. 15:37
4/7 anonim válasza:
"Bocsáss meg egyetlenem. Biztos soha többé nemfogsz szeretni ezután, de nekem te vagy az egyetlen és igazi szerelem. Szeretlek és kérlek bocsáss meg! Csók..."
PEdig nem volt nagy összezörrenés..:D
5/7 anonim válasza:
nekem minden sms szép a páromtól/szép lenne(mivel most nincs) amiben leirja az érzéseit =)
16/L
7/7 anonim válasza:
aranyosabb :D
"szia kicsim, nem tudok smst írni tudod, de remélem jol vagy. anyu" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!