Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legszebb bókja, amit valaha kaptál? 🥰
Akár a párodtól jött, akár idegentől.
Kérlek írd oda a nemed is ( kíváncsi vagyok a nők szoktak e bókolni) 😊
Sohasem találkoztam és szerintem nem is fogok találkozni olyan lánnyal, akivel ennyire passzolnék, mint veled
Mondta ezt azt akkori szerelmem. Sosem jártunk, tudta, hogy szerelmes vagyok belé, de ő sosem tudott úgy szeretni ezért nem akart, hogy leragadjak nála. Hálás vagyok neki, mert tudom, hogy emiatt a barátságunkat is meg kellett szakítanunk és tudom, hogy én voltam az egyetlen ember, akinek megtudott nyílni. Hogy azóta ez változott e nem tudom. Remélem boldog :)
Szerelmi vonatkozásban:
"Ha a valóságban lennél itt, elállna a szavam." (Interneten zajlott a beszélgetés, élőben ismerkedtünk meg ugyan, de éppen távol voltunk földrajzilag.)
Nem szerelmi vonatkozásban:
Egyik kamaszkori barátnőm nagyon perverz volt, és mindig azzal viccelődött, hogy ő 69 éves koráig szeretne élni. Egyik születésnapján mondtam neki, hogy remélem, legalább 69 évig él, ő meg azt mondta, hogy "Én meg remélem, hogy te legalább 690 évig élsz, mert ilyen ember minden világba kell."
(Végre egy felemelő téma a sok megcsalás, bántalmazás és kihasználás között, köszi, kérdező!)
24N
Párom DJ volt:
Úgy szeretem benned, hogy neked tartásod van, és nem azért szeretsz mert DJ vagyok, mint az idétlen csajok, akik másznak rám és mindenkire.
Idegentől:
Egy kisebb helyre is felkérték a párom játszani, bementem hozzá.
Amikor megjelentem, mindenki rám nézett, lett egy kisebb csendszünet és megszólalt egy srác, hogy "Megjelent álmaim nője"
Külföldi zsivány(illegális) török srác, akit és az adatait lecsekkoltam a tudta nélkül 2 perc alatt(nem igazolványokbol meg hasonlok, hanem csak szétnéztem náluk) és később muszájbol elárultam magam:
Megdöbbenve kérdezett visssza "Te ilyeneket tudsz rólam? Túl okos vagy, veled vigyázni kell"
Régebbi ismerősöm, akit sok év után felkerestem es bemutatkoztam mert nem tudtam emlékszik e rám, reakcioja:
"Téged elfelejteni?? Téged nem is lehet elfelejteni! Belőled nincs még egy ilyen nő a földön!"
Mostani párom mikor enyhén féltékeny voltam:
"Mást/jobbat keresni?? Nekem nem kell más! Nálad egyszerűen nincs jobb, nem lehet ennél jobbat akarni sem!"
Kisfiam 3-4 évesen:
Megkínált a mikuláscsomagjából, nem értette nekem miért nem hoz a mikulás, és hozzáfűzte:
"Anya, pedig neked is kapnod kell, mert te jó anya vagy!"(ölelés)
Párom olyan sok szép dolgot mondott nekem,hogy nehéz kiemelném egyet:D
Talán ezek estek a legjobban:
,,Még soha nem voltam ilyen boldog egy lány mellett sem,mint melletted."
,,Ha egy jövőbeli gép megalkotná nekem a tökéletes barátnőt,az sem lenne olyan jó,mint te."
Egy barátomtól pedig ezt a bókot jegyeztem meg a kreativitása miatt:
,,Úgy nézel ki,mint Kurt Cobain nőnemű tündemágusként." :'D
Páromtól:
"Te vagy az első aki építi a lelkemet"
"Sosem találkoztam hozzád hasonlóval"
Nem egy bókolós, sose beszél exekről( nem volt sok kapcsolata se), es tudom amit mond, az úgy is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!