Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legszebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életed legszebb bókja, amit valaha kaptál? 🥰

Figyelt kérdés

Akár a párodtól jött, akár idegentől.

Kérlek írd oda a nemed is ( kíváncsi vagyok a nők szoktak e bókolni) 😊

2020. júl. 5. 07:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/150 Noren1989 ***** válasza:
48%
"Nagyobb a farkad, mint a bàtyàdé"
2020. aug. 22. 13:25
 32/150 anonim ***** válasza:
36%

Sohasem találkoztam és szerintem nem is fogok találkozni olyan lánnyal, akivel ennyire passzolnék, mint veled

Mondta ezt azt akkori szerelmem. Sosem jártunk, tudta, hogy szerelmes vagyok belé, de ő sosem tudott úgy szeretni ezért nem akart, hogy leragadjak nála. Hálás vagyok neki, mert tudom, hogy emiatt a barátságunkat is meg kellett szakítanunk és tudom, hogy én voltam az egyetlen ember, akinek megtudott nyílni. Hogy azóta ez változott e nem tudom. Remélem boldog :)

2020. aug. 22. 23:12
 33/150 anonim ***** válasza:
80%

Szerelmi vonatkozásban:

"Ha a valóságban lennél itt, elállna a szavam." (Interneten zajlott a beszélgetés, élőben ismerkedtünk meg ugyan, de éppen távol voltunk földrajzilag.)

Nem szerelmi vonatkozásban:

Egyik kamaszkori barátnőm nagyon perverz volt, és mindig azzal viccelődött, hogy ő 69 éves koráig szeretne élni. Egyik születésnapján mondtam neki, hogy remélem, legalább 69 évig él, ő meg azt mondta, hogy "Én meg remélem, hogy te legalább 690 évig élsz, mert ilyen ember minden világba kell."

(Végre egy felemelő téma a sok megcsalás, bántalmazás és kihasználás között, köszi, kérdező!)

24N

2020. aug. 23. 01:09
 34/150 anonim ***** válasza:
74%
sötétben nem is látszik, hogy milyen kicsi
2020. szept. 3. 20:29
 35/150 anonim ***** válasza:
89%
Első randi után jött az üzenet, hogy milyen jó volt velem, stb. De ami megmaradt és nagyon jól esett az az volt, hogy azt írta annyira gyönyörű vagyok, mint egy kelta istennő (magas vagyok, vörös hajú+zöld szem).
2021. ápr. 5. 07:10
 36/150 anonim ***** válasza:
76%

Párom DJ volt:

Úgy szeretem benned, hogy neked tartásod van, és nem azért szeretsz mert DJ vagyok, mint az idétlen csajok, akik másznak rám és mindenkire.

Idegentől:

Egy kisebb helyre is felkérték a párom játszani, bementem hozzá.

Amikor megjelentem, mindenki rám nézett, lett egy kisebb csendszünet és megszólalt egy srác, hogy "Megjelent álmaim nője"

Külföldi zsivány(illegális) török srác, akit és az adatait lecsekkoltam a tudta nélkül 2 perc alatt(nem igazolványokbol meg hasonlok, hanem csak szétnéztem náluk) és később muszájbol elárultam magam:

Megdöbbenve kérdezett visssza "Te ilyeneket tudsz rólam? Túl okos vagy, veled vigyázni kell"

Régebbi ismerősöm, akit sok év után felkerestem es bemutatkoztam mert nem tudtam emlékszik e rám, reakcioja:

"Téged elfelejteni?? Téged nem is lehet elfelejteni! Belőled nincs még egy ilyen nő a földön!"

Mostani párom mikor enyhén féltékeny voltam:

"Mást/jobbat keresni?? Nekem nem kell más! Nálad egyszerűen nincs jobb, nem lehet ennél jobbat akarni sem!"

Kisfiam 3-4 évesen:

Megkínált a mikuláscsomagjából, nem értette nekem miért nem hoz a mikulás, és hozzáfűzte:

"Anya, pedig neked is kapnod kell, mert te jó anya vagy!"(ölelés)

2021. ápr. 5. 07:35
 37/150 anonim ***** válasza:
34%
Hú de hatalmasat lőttél...
2021. ápr. 5. 10:52
 38/150 anonim ***** válasza:
77%

Párom olyan sok szép dolgot mondott nekem,hogy nehéz kiemelném egyet:D

Talán ezek estek a legjobban:

,,Még soha nem voltam ilyen boldog egy lány mellett sem,mint melletted."

,,Ha egy jövőbeli gép megalkotná nekem a tökéletes barátnőt,az sem lenne olyan jó,mint te."

Egy barátomtól pedig ezt a bókot jegyeztem meg a kreativitása miatt:

,,Úgy nézel ki,mint Kurt Cobain nőnemű tündemágusként." :'D

2021. ápr. 5. 12:00
 39/150 anonim ***** válasza:
63%
Olyan vagy mint egy kalóz ezekkel a fa lábakkal "
2021. ápr. 5. 13:50
 40/150 anonim ***** válasza:
75%

Páromtól:

"Te vagy az első aki építi a lelkemet"

"Sosem találkoztam hozzád hasonlóval"

Nem egy bókolós, sose beszél exekről( nem volt sok kapcsolata se), es tudom amit mond, az úgy is van.

2021. ápr. 5. 16:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!