Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legszebb bókja, amit valaha kaptál? 🥰
Akár a párodtól jött, akár idegentől.
Kérlek írd oda a nemed is ( kíváncsi vagyok a nők szoktak e bókolni) 😊
Nagyon szerencsés a férjed ily
en talpraesett nőt talált!
Egy vadidegentől érkezett egyszer egy barkácsboltban, amikor a darabos csavarok között túrtam, közben telefonáltam munkaügyben. Amikor letettem egy pasas odaszólt, hogy "Nincs léleksimogatóbb látvány, mint egy csinos és intelligens nő egy barkácsboltban. És még tudja is mit akar."
Nem nagy durranás, de úgy feldobta a napomat, hogy szerintem sosem felejtem el.
Egy olyan férfi akivel sosem menne, teljesen más világ mint én ezért beletörődtem barátságnál több sosem lesz. Sose mondtam el neki hogy érzek, próbáltam tovább lépni randizni de az nem jött össze.
Amikor ilyeneket mond félre dobban a szívem.
"Mindig is bejöttél mint nő, erre itt ez a hülye aki nem értékeli, hogy szép, okos, szexi vagy s ha elrontja egy életre bánni fogja."
"Ha kell, minden nap elmondom, milyen szép a szemed." (Hat éve minden nap mondja :))
"Nagyon jó édesanyja vagy a gyerekünknek."
Párom: " nem tudom hosszabb távon veled mit akarok"
1 nap kulonbseggel gyerekem:
" en akkor is szeretni foglak, ha már a csillagokban leszel"
"Ez a nevetés hiányzott múlt félévben. "
Egyetem alatt kimentem Erasmus-ösztöndíjjal külföldre egy félévre és ezt egy nekem ellenkező nemű volt szaktársam mondta.
27/N
Nagyon koszos vagy!
Persze viccelve mondta, és olyan ffi, aki nekem is bejött. Ha vki random mondta volna, meg se hallom
Online órán célnyelven kellett vitáznunk a plasztikai műtétekről, ami kiscsoportban úgy nézett ki szaktársak között, hogy ki mit utál magán a legjobban. :D
Amikor mondtam valamit az arcomról, az egyik lány meglepődött, hogy:
“De hát olyan szép.” Vagy valami ilyesmit. Jólesett, lányoktól ritkábban kapok bókot, mint férfiaktól. Jobban is szokott esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!