Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legszebb bókja, amit valaha kaptál? 🥰
Akár a párodtól jött, akár idegentől.
Kérlek írd oda a nemed is ( kíváncsi vagyok a nők szoktak e bókolni) 😊
Nekem az volt, hogy milyen tekintettel nézem az előadást.
(egy esten voltam, ahol többféle produkció volt, és káprázatos volt az egész, az egyik pasi a közönslgből epdig kiszúrta, hogy milyen élvezettel nézem, és így jött oda hozzám, hogy ez fogta meg bennem, a tekintet, ahogy figyeltem az előadást). Számomra ez egy nagyon egyedi, különleges bók volt.
Istennő vagy, álmaim nője vagy, soha nem voltam még ilyen gyönyörű nővel mint te. Nálad jobban még nem szo*ott le senki! Istenien sz*psz. Többen is mondták már ezeket, nagyon jól esett! ☺️
L28
,,Hogy mondjam ezt úgy, hogy az öcsém ne verjen meg...? Nekem az olyan személyiségű lányok jönnek be, mint te."
Ezt az exem bátyja mondta, amikor félrészegen a csajozásról beszélgettünk hármasban. Azért érintett meg nagyon mélyen, mert érdek nélkül mondta: sem akkor sem később nem kezdett ki velem, csak őszinte volt.
Edzőm, miután kiválasztottam a gyakorlathoz szerintem megfelelő súlyt:
,,Eszter, mi az a kezedben? Hát egy ilyen terminátornak, mint te, ez semmi!"
Én voltam a csoportban a legkisebb és a legvékonyabb. (165/55-57).
Anyáé nem enyém.
De haverom kérdezte, ki volt az a bombanő mellettem akivel látott?
Mondom anyám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!