Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legszebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életed legszebb bókja, amit valaha kaptál? 🥰

Figyelt kérdés

Akár a párodtól jött, akár idegentől.

Kérlek írd oda a nemed is ( kíváncsi vagyok a nők szoktak e bókolni) 😊

2020. júl. 5. 07:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/150 anonim ***** válasza:
100%
Én csak szerelemvallomásokat kapok, bókokat nem valahogy.
2022. júl. 3. 17:55
 82/150 anonim ***** válasza:
100%
81. szeretlek
2022. júl. 4. 10:00
 83/150 anonim ***** válasza:
70%

🙃💗én is téged :)

Ugy ertem olyasmi vallomásokat kapok az aktuálistól(rovidtávu kapcsolat), kicsit hosszasabban taglalva pl:

Imádom a kislábadujjátol kezdve végig mindened, elidőzve kicsit középen, imádom a kis gödröcskéid a feneked felett, és egészen a fejed búbjáig szeretlek, azt is imádom, ha kócos vagy, vagy ha reggel morcos, akármilyen vagy,(felsorolások)

Vagy ilyenek, hogy:

Meg vagyok halva érted!Annyira szeretlek

Vagy Megőrülök érted, úgy imádlak!

Örökké Téged SZERETLEK

Nagyon imádlak szívem

(Valamiért néha szórakozunk az ilyen c.go stilusokkal:D de a jelentestartalma egymás felé viszont komoly)

Bókok meg sehol soha. Nem is tudom miért mondta legutobb nekem, hogy szépségem. Talán először hallok ilyet tőle.

De még mikor gyereken is agyalt hogy tőlem akar, ahhoz is azt tette hozzá, hogy lesz egy szép gyerekünk olyan szép lesz, mint az apja. Na köszi, ez "aljas" volt🤣

De korábbi kapcsolataimra is hasonló szerelemvallomasok jellemzők csak. Habár egyik exem elmondta egyszer nekem, azért nem bókol, nehogy elszálljak magamtol. (És valóban nem bókolt, 4 évig voltunk egyutt, soha egy "jó szót" nem kaptam tőle, csak neha ezt a szeretleket, mert aztán biztos elszálltam volna magamtol, meg beképzelt lettem volna pár boktól..aha.érdekesek a pasik néha.)

(Utcai vagy munkahelyi stb bókokat amugy nem tartok fejben, annyira nem érdekelnek másoktol)

81.voltam

2022. júl. 4. 11:29
 84/150 anonim ***** válasza:
78%

Odavolt egy külföldi színésznőért. Játékból "féltékenykedtem". Azt mondta, ha se kezed, se lábad nem lenne, akkor is te kellenél, nem ő (színésznő neve.)

Tudtam, hogy nem igaz, de életem legszebb hazugsága azóta is😂(20+éve)

2022. júl. 4. 21:35
 85/150 anonim ***** válasza:
90%

Szép vagy mint egy új traktor.

23/L

2022. aug. 27. 23:28
 86/150 anonim ***** válasza:
100%
Büszke vagyok rá, hogy nekem sikerült téged feleségül venni.
2022. aug. 28. 01:01
 87/150 anonim ***** válasza:
36%

Tul nagy a farkad, szetfeszit.

27F

2022. aug. 28. 13:49
 88/150 anonim ***** válasza:
60%

Puncica 🐈❤️

39 N

2022. aug. 28. 14:37
 89/150 anonim ***** válasza:
71%
"Úgy nézel ki, mint egy gorilla." 25F
2022. aug. 28. 15:05
 90/150 anonim ***** válasza:
100%

"Te vagy a világ legjobb warlcokja"

Többen is írtál az évek alatt. Akkor a legjobb ha más top gladiátor írta.

2022. aug. 28. 15:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!