Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legszebb bókja, amit valaha kaptál? 🥰
Figyelt kérdés
Akár a párodtól jött, akár idegentől.
Kérlek írd oda a nemed is ( kíváncsi vagyok a nők szoktak e bókolni) 😊
2020. júl. 5. 07:31
141/150 anonim válasza:
"Húú, hát azért ez elég nagy"
143/150 anonim válasza:
Nagyon szar napom volt, diákmelósként kezdtem egy munakehelyen,és visszafele a buszon átadtam a mellettem ülő helyet egy öregnéninek,ő pedig megköszönte,és felém fordult mintha látuk volna már egymást mondta:én pedig nem emlékszem de lehetséges hogy így volt:) a vele szembe ülő hölgy ekkor megszólalt hát egy ilyen szép lányt nehéz lenne elfelejteni:) Lehet hogy apróságnak tűnik,de nekem ott akkor ez egy olyan boldogságot hozott belém hogy azt el nem lehet hinni sosem felejtem el!:)
145/150 anonim válasza:
Extra arcom van, amit nem lehet elfelejteni. XD
147/150 anonim válasza:
"legyél már férfi"
Ami negatívan hat elsőre, de ez azt jelentette, hogy egy (idegen) jó nőnek annyira bejöttem, hogy még a szerencsétlenkedésem ellenére is akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!