Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/403 A kérdező kommentje:

Na,edzés letudva!

Elég nehezen ment így az egyhetes nyavalya után!

Hát,igen a mai kamaszok,már túlságosan is felvilágosultak.

Ez is a felgyorsult életvitellel jár,mert a szülő nem tud rá figyelni,nincs ideje felvilágosítani,így mindent egymástól meg a társaiktól tudnak meg,lesnek el.

Minden új generáció hamarabb érik,ami nem biztos,hogy jó!

A múltkor egy üzletház előtt csitri kis 11-12 éves csajok sasoltak engem,de mintha 18-20 évesek lennének,olyan elánnal,szerinted ez normális?

Hogy helyes pasi vagyok e?

Nos,ezt igazából,ugye nem én döntöm el.

Sokáig tévúton jártam,magyarán,azt hittem,hogy nem vagyok az,de,amikor látom a lányok elismerő pillantásait,meg,hogy sokszor meg is fordulnak utánam,az már jelenthet valamit nem?:):)

Az érzés,amikor tudom,hogy egy adott lány megakar nézni magának,de szégyenlős és nem mer nézni,csak a szeme sarkából,meg olyan kis aranyosan mosolyog szemlesütve,az se semmi!

Szal,most mit szórakozzak magammal?

Most vagy eljátszom,hogy nem tetszem senkinek és egy búval..szott p.cs leszek,vagy elhiszem,sőt,most már tudom magamról,hogy jó pasi vagyok,ami egyre nyilvánvalóbb és,annak megfelelően élek!:):)

Mert ez az igazság!

Ha többször is utalnak rá,hogy szépfiú vagyok,meg lecicáznak,meg a fenekem ütögetik,meg néznek a csajok,mintha mondjuk Ricky Martint látnák,akkor ne higyjem el,hogy jó pasi vagyok?!

Amikor minden amellett szól,hogy az vagyok!

Jó,én sem tetszhetem mindenkinek,mert olyan férfi és nő nincs,aki mindenkinek bejön!

Nagyon sok múlik egyébként azon,hogy elfogadjuk magunkat,meg,hogy pozitivak legyün,mert,akkor kifelé azt mutatod,hogy egy szeretnivaló,kedves emberke vagy!

Én nagyon-nagyon sokáig negatív voltam!

Mondom,nem hittem el,hogy tetszhetem bármelyik csajnak is,pedig a helyzet az,hogy rengeteg lánynak tetszem,nem egyszer engem sasoltak jó csajszik és nem a macsót,aki ott volt nem messze tőlük!

Nos,a kollégám,tudod az ősz p.cs hozzám képest gyengén néz ki minden szinten,de néhány nőnek így is bejön,mert pozitív a kisugárzása,(mindig is az volt)ami sokaknak jobban bejön,mint egy bájos pofika!

De ez van,a csajszinak ő tetszik jobban,de minden más csajnak meg én!:):)

Szia!

2011. jún. 12. 18:09
 82/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Kicsit elfáradtam ebbe az intenzív chat-be veled, tartottam egy kis szünetet én is, magamhoz kellett hogy térjek egy kicsit. Még most is szédül a fejem... :-) De azért bejön... :-)

És ti fiúk, vagyis inkább TE, ezt “baromira” élvezitek mi? Hadd nézzenek csak a csajok benneteket, vagy ha éppen nem néznek, hát akkor meg azon jár az eszetek, hogy hozhatnátok még jobban zavarba azokat a kis szemlesütött kiscsajokat? Észre sem szabadna vennetek, hogy egy lány lesüti a szemét, nem?! Azt meg, hogy még a gondolatai is elkalandoztak..., különösen nem?! Nem gondolod? Persze mi meg, csak tűrjük, mit tehetünk? Pedig tudunk ám mi is, hidd el... De jól van ez így teljesen, nem???

Szia!

2011. jún. 12. 19:37
 83/403 anonim ***** válasza:

Látom, ma már nem írsz... :-(

Jó éjt neked, te "szerény" de mégis "csúcsszuper"* pasi!!!

* Ezt most nem "hallottad" jó? Te szoktad mondogatni, én meg csak húzlak egy kicsit... nagyon...

2011. jún. 12. 20:56
 84/403 anonim ***** válasza:

komolyan ne merd venni, mert behúzok egyet!!!

Szia!

2011. jún. 12. 21:08
 85/403 A kérdező kommentje:

Naná,hogy jólesik húzni a csajok agyát,és naná,hogy jólesik,ha bámulnak a kis csajszik meg a nők is!:):)

Azt se mondanám,hogy az eddigi kedvenc csajomnak nem tetszem és azt sem,hogy az ősz p.cs jobban tetszik neki,mint én,mert ezt sem jelenthetjük ki biztosan!

Ki tudja?

Lehet,hogy neki csak megerősítésre van szüksége és mivel én már nem stirölöm,akkora elánnal vagy sehogy sem,így a vén p.cs nézésében sütkérezik!

Tudod,ha ló nincs,jó a szamár is!:)

Az túlzás,hogy csúcsszuper lennék vagy ilyesmi,de jó pasinak tartom magam,bár,hozzáteszem nem vagyok macsós!

Tudod,inkább aranyos vagyok meg cica!:D:)

Neked is jó éjt,csajszi!:)

Ja,hogy a csajról nehéz lesz leszokni az tuti...most néztem meg a Facebook oldalát!:)

De megcsinálom,Ígérem!;):)

2011. jún. 12. 22:52
 86/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt el is vártam tőled!!! Hiába nem csalódtam benned!!! Holnap kevesebbet fogok írni, még az is lehet, hogy nem fogok tudni írni, :-((( de majd igyekszem elolvasni amit írsz, vagy pihizhetünk is, ahogy akarod, és majd bepótoljuk valamikor?! Mostmár sipirc aludni, hogy fogod így bírni a holnapi napot??? szia: a csajszi

2011. jún. 12. 23:02
 87/403 anonim ***** válasza:

Szia! Jó reggelt!

Gondoltam biztos szeretnéd tudni, hogy hiányoznak a soraid. :-) Jól aludtál? Na megyek, tessék jónak lenni, hallod??! Azért ne csajozz egész nap, jó???!!!

Szia.

cs.

ui: Tegnap írtál azokról a csajszikról, akik csak a szemük sarkából figyelnek téged... Erősen az jött át, hogy azt gondolod, hogy tutira így állnak hozzád: "rajtam nevet, érzi, hogy bármit megtehet", mert ez nem így van, hallod???!!! Ne érts félre, semmi bajom veled, bírlak ezerrel :-) csak meg akarom védeni azokat a csajszikat, mert úgy látom, hogy nem vagy valami nagy véleménnyel róluk... :-) Gondolom, úgy sem tudlak meggyőzni... :-) de, de, de ez akkor is így van, hallod??? Hígyj nekem, mert én már egy "tapasztalt" szemlesütős kiscsaj vagyok!!!! Érted, mit akarok mondani? Most jól összezavartalak??? :-) Ajánlom is... :-)

2011. jún. 13. 10:34
 88/403 A kérdező kommentje:

Szia!Neked is jó reggelt!

Nem nézem én le a szemlesütős kis csajszikat,sőt,nagyon aranyosnak tartom őket!

Általában ők ilyen kis aranyos csajszik,akik amúgy nyugodtan nézhetnének bárkit!

Sőt,felvillanyoz a tudat,hogy nem mernek/akarnak rám nézni,mert kis félénkek.:):)

Meg azokat a csajszikat is bírom,akik sasolnak,de ha rájuk nézek,akkor elkapják a tekintetüket,aztán megint és megint!:)

Szia!

2011. jún. 13. 10:47
 89/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök neki, hogy így gondolod, és bíztam benne, hogy te is így látod! Csak gondoltam, hátha mégsem nem... :-)

Szia!

Örülök, hogy felébredtél és jó, hogy ott vagy a net másik oldalán, majd jövök.

2011. jún. 13. 11:09
 90/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Még mindig nem vagyok net közelben, ez csak a „látszat”, csak már írnom „kellett”, pedig most nincs különösebben, amit annyira le akarnék írni, csak úgy mégis…

Jó telt a napod? Valami izgis? Velem nem sok, az sem nagyon izgis és holnap már melózni is kell menni, pedig jól telt a hétvége…. :-) Bár sok meló nem lesz a héten, mert csak két nap leszek bent és biztos az is hamar el fog telni. :-( Amúgy nem is baj már, hogy egy kicsit kerülni fogom a melóhelyet, mert egy kicsit sok volt már bent a meló az utóbbi időben és már nagyon régen voltam szabin is. Ha minden jól megy, akkor egy kicsit rendbe szedem magam, olyan nőt csinálnak belőlem, hogy na… - megyek a fodrászhoz, mert ezt a mostani hajamat már nem szeretem. És látod nem segítettél, hogy milyen frizkó jön be nektek, pasiknak!!! Azt hiszem nem lesz vörös és nem lesz fekete sem, pedig egy időben megvesztem a vörösért. Sötétbarna? Mit szólsz hozzá? Tudom, mondtad már, hogy nem érdekel, értem, na, nem baj. Jó lenne egy kicsit shopping-olni is, jó lenne valami jó kis nyári cucc, valami dögös persze. Másik nap Pestre megyek, ami biztos nagyon hamar el fog telni… Azt hiszem jó fáradt leszek a nap végére, de hát az is kell néha.

Olvastam itt a gyk-n egy kérdést, amiben egy versről írt egy kiscsaj, hogy nem érti, miről szól, valami álló cédrus vagy ciprus, már nem tudom mi, volt benne, és annyira tetszett, le akartam neked írni, de egyszerűen nem találtam meg, pedig nagyon kerestem, biztos neked is tetszett volna. Nem olvastad véletlenül? Az is lehet, hogy már letörölték.

Látod, hogy tudok a semmiről is írni? De mikor olyan jó, amikor az ujjaim szaladnak a billentyűkön…

Légy jó, aztán remélem még IRSZ nekem, ha majd neked lesz olyanod!!!

Szia.

ui: jól megbeszéltük, hogy a hétvégén nem írunk egymásnak... de jó volt... :-) hiába na, szeretem olvasni mi van ezzel a tuti pasival... :-)

2011. jún. 13. 18:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!