Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/403 A kérdező kommentje:

Egy a lényeg,a hosszú hétvégéket ki kell használni,lehetőleg pihenéssel!:)

Szóval,velem sem történt semmi nagy dolog most!

Hogy milyen frizura állna jól neked azt nem tudom.

Nálam egy a lényeg,hogy a csajnak legyen hosszú haja!:)

Az igazán nőies szerintem.

Cédrus vagy ciprus...hmmm valahonnan ismerős,de most megbuknék,ha kérdés lenne az érettségin!:)

Tuti pasi?

Köszönöm,ha az írásaim után így gondolod,de azért,annak nem tartom magam,bár,ha az őszhajú p.ccsel kellene versenyeznem,oda-vissza megverném kinézetben az biztos!;)

Holnap nekem már meló,most délelőttre megyek!

Úgyhogy csak estefelé leszek elérhető,csak sajna ilyenkor meg hamar kell menni aludni,mert hajnalban ébresztő.

Jó neked,hogy szabadságon leszel,bár én lehetnék!

A vörös haj nekem sem túl vonzó egy nőn,akkor már inkább fekete vagy barna haj.

Remélem,hogy nagyon élvezni fogod az átalakulásod!:)

És ne felejtsd el,hogy bármit csinálsz,mindig csak pozitívan,vagy olyasmi életszemlélettel!

Nekem is rengeteg időmbe került,míg ezt elértem,sőt,még most sem értem el teljesen,de,ha a hülye kis csajt elfelejtem teljesen,akkor nagyon Nyerő leszek,minden szinten!:)

Ezt Garantálom!

Szia!

2011. jún. 13. 18:57
 92/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Ebben én is maximálisan egyetértek, pihenni kell, nem?! Máskülönben, hogy bírná az ember lánya azt a stresszt, ami a melóhelyen várja... :-)

A hosszú hajról én is gondoltam ám, hogy bejön a pasiknak, na majd mondom, hogy ne legyen nagyon-nagyon rövid. Mert hisz hogy fogok akkor tetszeni a “kiszemeltemnek”, nem?

Ezt egyből gondoltam, hogy jobb pasi vagy mint az őszhajú... :-) Remélem majd még mesélsz róla, magadról, a kiscsajról... hiányozna már, ha nem értesülnék minden pici kis fejleményről... tessék beszámolni ám, hallod? Semmit nem ér eltitkolni!!!! Jaj, most olvasom, hogy nem lesznek már fejlemények :-((( mert elhatároztad, hogy leépíted a kiscsajt ,de akkor ne is beszéljünk róla többet. Biztos lesz majd más lány, úgye jól gondolom??? Hisz milyen lenne az élet nők nélkül???? Mondd, hogy unalmas, ugye???

Na nem fárasztalak tovább és kitartást a holnapi melóhoz, aztán majd csak irj nyugodtan, ha már hiányoznék...

Szia!

2011. jún. 13. 19:37
 93/403 A kérdező kommentje:

Bármi is történik velem,azt majd megosztom veled,jó?:)

Persze,a csajt azt már valóban megpróbálom a legkeményebben elfelejteni!

Csak azért vigyázni kell,mit írok,nehogy valamelyikük olvassa az irományomat!:D

Majd úgy mondom/írom le a dolgokat,hogy jó legyen!

Írhatsz te is bármikor!

Szívesen olvasom!:)

Szia!

2011. jún. 13. 20:38
 94/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát az felettébb jó lesz, bírni fogom... Csak ne felejtsd el, mit igértél…

Ez a minimum, ha már nem jössz be neki… nem is értem én ezt a kiscsajt…???!

Az nekem lesz a legjobb, úgy érzem… :-) de minden apró részletet, jó??? Hisz ugyis tudod, minden érdekel!!!

Továbbra is legyél csak jó, azt mostmár befejezem és legyen szép estéd…

Szia! :-)))))))))))))))))))))))))))))))

2011. jún. 13. 20:58
 95/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem mintha nem szimpatizálnék veled..., bírlak igazán, :-) de elárulom neked, hogy én a szívem mélyén az ősz hajú pasinak szorítok, de tényleg ne vedd a szívedre... :-) Úgy érzem, te meg sem érdemled azt a kiscsajt igazán... Hozzád inkább egy dögös plázacica való nem gondolod, "cica"????

Szia!

2011. jún. 13. 21:18
 96/403 A kérdező kommentje:

Ilyen irományra nem számítottam!

Az meg,hogy az ősz p.csnek szoritol,azért durva,de nem baj,nem haragszom,mert tudom,hogy sokkal jobb pasi vagyok,mint ő,és ez be is fog bizonyosodni!:)

Plázacica?

A testük miatt persze kellenének,de a belső értékeik,nos,nem egetverőek.

Neked is lehet véleményed persze,amit le is írhatsz.

Én már tisztában vagyok magammal és az értékeimmel!:)

Ennyi!:)

Most pedig tűzés aludni!:)

Szia!

2011. jún. 13. 21:48
 97/403 anonim ***** válasza:

Rendben, "látod", már itt sem vagyok...

Szia!

2011. jún. 13. 21:58
 98/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Még mindig itt... :) Nem hagyott nyugodni a "ciprus" és képzeld, megtaláltam, tessék:

A többit bízd rá, bízd az egekre: ha

legyűrték a tengerkavaró vihart,

megint feláll a karcsu ciprus,

s nem csikorognak a fák a kertben.

Ne bánd, a holnap mit hoz; akármire

ébreszt a sors, vedd tiszta haszonnak; és

ne vesd meg, ne kerüld, barátom,

a szerelem gyönyörét s a táncot,

míg rá nem őszül ifju fejedre a

mogorva vénség! Hívnak a versenyek,

s ilyenkor édes sugdolózni

titkon az alkonyi félhomályban,

ilyenkor édes a kacagás, amely

megmondja, merre bujt el a kedvesed,

s a zálogul rabolt gyürű, mit

a keze véd, de a szíve enged

Szép nem? Tiszta carpe diem életérzés...

2011. jún. 13. 23:12
 99/403 A kérdező kommentje:

Még gyerekkoromban rengeteg verset írtam,de nálam ez már kiment a divatból!

Egyébként tartottam a szava és a csajra nemcsak,hogy rá sem néztem egész nap,de még köszönni se köszöntem neki!

Ez van,totális támadás kell,ha el akarom felejteni!

Márpedig el akarom felejteni!

Szia!

2011. jún. 14. 17:59
 100/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Szóval nem jönnek be a versek? Értem.... No nem baj, én sem ezzel töltöm a szabadidőm, hidd el… Van, amit jobban szeretek olvasni… :-)))) Amit a hétvégén olvastam az például 1000x jobban bejött… :-))))

Nagyon helyes, így is kell! Felejtsd is el, ha nem tud egy ilyen pasit értékelni, mint te, akkor ezt érdemli nem? Nem „neheztelt” érte, hogy nem törődsz vele? Szerintem, ha nem foglalkozol vele, majd szalad még utánad, nem gondolod?!

Amúgy ma voltam bent én is, olyan hamar eltelt a nap, és szinte alig láttam én is a palit. Azt hiszem hiányzott, de lehet, jobb lenne, ha nem is látnám, és akkor nem fájna a szivem… Lehet, hogy ő is büntiben tart engem, ki tudja? Azt hiszem én is megpróbálom elfelejteni, az lesz a legjobb…

Ha lesz valami érdekes fejlemény, talán majd irok, de most egy ideig biztos, hogy nem látom, igy most olyan nagyon nem is lesz, amiről beszámoljak neked…

Vigyázz magadra és jót ne halljak rólad, hallod???

Szia!

2011. jún. 14. 19:10
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!