Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/403 A kérdező kommentje:

Mátrix??

Már a filmet is csak harmadjára értettem meg!:D:D

Mondjuk érdekes lenne,de ha ez így elkezdődne,ki tudja,hol lenne a vége!

Nem igaz?!:D

Örülök,hogy örülsz a csávóval elért sikerednek!

Látod,benned is van erő,csak te másképpen aknázod ki!

Nincs ezzel sem baj!

Jól írtad nemrég,te nő vagy és ennyi!

Ezek után is tegyél belátásod szerint!

Persze az írások egymásnak,attól még megmaradhatnak!;):)

A csaj is elég sokat mászkál felém már,a szemem sarkából nagy ritkán látom,hogy figyel,de direktbe semmiért nem néznék rá,a szemezés meg már egyenesen kizárt!!

Hacsak nem véletlenül!

Látod,ketten két vonalat képviselünk!

Neked az jó,ha nézhetsz,akit akarsz,nekem meg az,ha nem!

Szia!

2011. jún. 22. 18:10
 142/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Szóval nem akarod összeérinteni az ujjhegyedet az enyémmel virtuálisan? Értem, most mindjárt meg is haragszom… :D :D Pedig én úgy szeretném… :D :D És hol lenne a vége? Mi jutott az eszedbe, mesélj?! :D :D Nekem is jó lenne vagy csak neked…??? :D :D (Bocs, bocs, bocs…, nem lehetett kihagyni)

De nem lenne jó azért? Leülnél netezeni, aztán ki tudja mik történnének…

Nem kell félned, nem ment el teljesen az eszem, és amúgy a matrix sem jött be. Főleg a vége volt túl sok… Baj is lenne, ha az életünk csak egy nagy mozi lenne, nem? Én legalábbis nagyon élvezem, hogy érezhetek, gondolhatok, stb…

Félre értettél: nem értem el semmit nála azzal, hogy rámosolyogtam, szóval nem volt siker. Az inkább nekem volt jó érzés, mert eddig ilyenekre nem nagyon voltam képes, jó mi? Annyira tetszett, hogy mindig zavarban voltam, ha csak a közelemben volt, ha meg nézett vagy szólt hozzám, arra jobb nem is gondolni... Mióta veled meg tudom beszélni a problémám, sokkal közvetlenebb tudok vele lenni, még azt sem tudom miért. Jó hatással vagy rám, na. Gondolom ő meg csodálkozik, mert nem ehhez van/volt szokva. De azt nem tudom ez bejön-e neki vagy jobban bírta a régi szitut???

És nem vágysz a csajszira??? Nem fáj az neked, hogy nem nézel rá??? Hogy tudod megállni???

Nekem sztem ez a nem nézés nem működik :-( Nem tudom nem nézni :-( Én nem vagyok elég ügyes vagy ő tolakszik bele mindig a látószögembe, nem tudom??? De azért én is nagyon találékony vagyok és a magam módján igyekszem megoldani a dolgaimat. :-) Valahogy mostanában úgy érzem, mintha elfogadtam volna, mint valami természetes érzést, hogy tetszik és kezdek egész normális lenni… Eddig úgy voltam vele, hogy el akartam fojtani az érzést, még a létezését is tagadni, és ettől csak teljesen meghülyültem, nem tudod elképzelni mikre voltam képes… Szinte alig bírtam, néha annyira kivoltam, de most már jobb sokkal… Amúgy meg miért ne tetszhetne egy jó pasi, nem? Egy kicsit csúsztatunk, úgysem veszi észre senki… :-)

Szia!

ui: egy kicsit sok lett :D :D

ui: a következő rövidebb lesz, jó? :D :D

2011. jún. 22. 18:49
 143/403 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar,ha sokat írsz!

Annak viszont örülök,ha úgy gondolod,hogy én is segítettem egy kicsit!

Adom az erőt,na!

A csaj,hogyne hiányozna?

Egy ideig még biztosan fog is,hiszen nekem is vannak érzéseim,de,ha én valamire kimondom,hogy vége lesz,akkor tényleg úgy is lesz!

Egyébként így könnyebb elfelejteni,ha nem látom,nem nézem!

Olyan mintha nem is lenne!

Így sokkal könnyebb az egész!

Többé már nem fog csábítani az arca,a tekintete!

Sokkal kiegyensúlyozottabb leszek,meg mondom,hogy ez majd visszahozza a régi énem hamarosan!

Eddig kb.100%-ban csak a csaj járt az eszemben,de mióta nem nézem,ez lecsökkent,kb.60%-ra!

Ez azért előrelépés,lényegesen,nem?:):)

Na,hamarosan meló,neked meg jó pihenést,jó éjszakát,nem is annyira lökött csajszi!:D:D

Szia!

2011. jún. 22. 19:27
 144/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Én inkább maradnék a lökött csajszinál, nem baj? Higyjél nekem az vagyok :-) :-(

Nincs valami jó kedved, jól érzem? Máskor több szokott lenni a :D…

Na nem fárasztalak tovább, jó melózást és szép estét meg holnapot…

Szia!

2011. jún. 22. 19:40
 145/403 anonim ***** válasza:
csak egy sort írj még, jó? Ha mást nem, írd, hogy írsz még...
2011. jún. 22. 19:49
 146/403 anonim ***** válasza:

Na nem baj, látom mentél melózni... :-(

pedig tudod, hogy hiányzik... bocs, bocs, bocs és ne haragudj!!!!

2011. jún. 22. 20:41
 147/403 A kérdező kommentje:

Itt vagyok Lököttke!:D:D

Csak az a gond,hogy van egy-két dolgom,meg menni kell aludni,így most nem tudok sokat írni.

Büszke lehetsz rám,mert a csaj konkrétan mellettem ment el,és én nem inogtam meg,még csak felé sem néztem!

Vagány vagyok,mi?!:D

Amúgy nincs rossz kedvem!

Sőt!

Kezdem egyre jobban érezni magam!

Kezd visszatérni belém az élet!

Meg van kire hasonlít az ősz p.cs,mivel anyám is látta már,és sűrűn dumálunk a kollégákról,meg megmutattam neki az iwiwes adatlapot...

Azt mondta,hogy úgy néz ki a csávó,mint Napoleón!!:D:D

És tényleg!!:D

Majd még próbálok írni,de nem tudom,hogy fogok e tudni!

Te is írhatsz bátran!:)

De egyezzünk meg valamiben:

Ha netán 2 hétig nem írnék,az jelenti majd azt,hogy unom az írkálást!Jó?:D:D

De ne aggódj,nem lesz ilyen!:):)

Csak velem is előfordulhat,hogy nem tudok a gép elé mászni,de majd igyekszem csajszi!:)

Írjál,írjál és írjál!;):)

Rendben Csajos?

Most megyek aludni!

Szia!

Legyél jó!:)

2011. jún. 23. 09:41
 148/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Igenis, értettem :D :D Miért akarsz olyat is csinálni, hogy nem írsz két hétig???? :D :D Na ne :-( Mégis hogy fogom én azt kibírni? Na ne aggódj, majd megoldom valahogy :-( Legfeljebb rámászom a „csávómra”… :D :D Azért azt nem hiszem… :-(((((

Szia!

ui: szép álmokat!!!

2011. jún. 23. 10:22
 149/403 anonim ***** válasza:

Szia! :D :D

Ígérem, nem leszek hosszú : -) nagyon :D csak amennyire szoktam :D Csak elmesélem az élményeim, aztán már itt sem vagyok. :-(

Azt hiszem ma megbuktam volna, ha jegyre menne a hogyan álljunk ellen a csábításnak c. „tantárgy”… Jaj, jaj, jaj, hogy lehet ezt kibírni? Erről nem volt szó… :D :D

Egész nap ott járkált körülöttem, egy karnyújtásnyira, érted? EGÉSZ NAP… :-( teljesen készen vagyok…. :D :D És húzott ezerrel, én meg hagytam, érted??? De mikor annyira jó volt… Ne ítélj el, vagy legalább ne nagyon… :-( És esküszöm volt egy olyan mondata/kérdése, ami a bizalmas fogalmát teljesen kimerítette. Abban a pillanatban éreztem úgy, hogy nekem végem… De az a fő, hogy ellenálltam a kísértésnek vagy legalábbis vége lett a napnak... De azt hiszem, amit művel velem nem véletlen, sztem fogadhatott egy kollegájával, vagy nem tudom, miért csinálja, de nekem minden esetre jó nagyon……

De elég volt ebből, hallgattad már eleget, hogy mi történt ma, úgyhogy most te jössz:

Hát az elég gáz lehet, ha úgy néz ki ősz barátunk, mint Napóleon… Ha jól emlékszem, nem volt valami helyes pali ez a Napóleon… és van neki iwiw-es adatlapja? Én esetleg, khhhhmmm, nem pillanthatnék rá? Ha nem, hát nem… :D :D

Azt meg megértem, ha nem tudsz mindig a gép előtt ülni, hidd el… És nem tudom mi volt velem tegnap, ne haragudj érte, nem csinálok ilyet többet… Nagyon örülök, hogy vagy nekem és nem szeretnélek direkt bosszantani vagy netán elveszíteni… :D :D Sajna, néha én ilyen érzelmes vagyok… :D Meg amúgy sem vagyok beszámítható, tudod elvette az eszem ez a pali… Bocsánat… Ne haragudj nagyon…

Szia!

ui: jó melózást, szép estét, meló után meg mosolygós csajokat, sört, bort, pálinkát…

2011. jún. 23. 17:23
 150/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Nos,természetesen nem ítéllek el!:)

Ezt már megírtam,hogy teljesen tegyél belátásod szerint!

Szerintem,te úgy érzed jól magad igazán,ha láthatod a csávót,úgyhogy,akkor nincs más hátra,mint hogy nézzed!

DE komolyan!

Ne,haragudj,de nem akarom megadni Napoleón nevét,mert attól tartok a fülébe jutna ez az egész,én meg nem akarok balhét!

Nem mintha félnék tőle,de jobb a békesség!

Úgy néz ki és kész!:)

Olyan kis nyomi gyerek,szerintem ezért jön be néhány nőnek.

Azt meg miből gondolod,hogy nem tetszhetsz a csávónak,miből gondolod,hogy csak fogadásból kötözködik veled?!

Mondtam már,hogy ne nézd le magad!!

Lehet,hogy az én hatásomra(a nagy arc!:D)olyan kedvező változások mentek végbe benned,hogy ez neki is feltűnt és tetszik!:)

Erre nem gondoltál?

A 2 hétig nem írok duma,persze csak poén volt!

Max.1-2 nap lehet,hogy nem tudok a gép elé ülni!

Ha 2 hétig nem írnék csak arra mondtam,hogy elfelejtettelek!

De ne aggódj,mert nem lesz így!

Írjál nyugodtan és én megpróbálok válaszolni!:):)

A csávó felé meg,akkor szerintem nyissál még jobban,ha ennyire bejön!

Szia!

Jó éjszakát!

2011. jún. 23. 18:57
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!