Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Szia!
Már küldöm is a vállveregetést, büszke vagyok ám Rád!!! Örülök, ha így érezed, YESSSSSS!
A kérdésedre válaszolva, igen láttam ma már a „kedvesem”, de egy kicsit morci, érződik rajta, hogy hétfő van sztem… És én is kérek vállveregetést, mert igyekszem nem nézni és még nem is szemeztünk, bár mi nem szemezünk, tudod én szendén lesütöm a szemeimet ő meg közben a kolleganőimet stíröli :D :D
Aludj csak, pihend ki magad rendesen… :-)
Most nincs ihletem, ettől a sok papírtól még az életkedvem is elszállt.
De ha írnál még, majd egyszer…, attól biztos visszajönne a kedvem, nem gondolod? :D :D
De nem fárasztalak tovább és légy jó fiú!!!!
Szia!
Nagyon helyes,amit teszel!
Hidd el,fel fog neki tűnni előbb-utóbb,hogy le se sz.rod!:)
Így tovább!
Én sem térek le a megkezdett útról!
Gondold csak el,ha nem nézed többet,az olyan,mintha te döntöttél volna úgy,hogy,ennek a "kapcsolatnak"legyen vége és ez szerintem mindenképpen több erőt generál minden szinten,na meg persze a nem nézés folytatásához is!
Holnaptól csak valszeg este tudok írni,sajnos a héten még szombat éjszakára is menni kell melóba!
De te is írhatsz bármiről,tudok olvasni!:)
Jó éjszakát,jó pihenést csajszi!
Én kitartok,tartsál ki te is!
Ne feledd,mi már erősebbek vagyunk!
Szia!
Szia!
Most nagyon szomorú vagyok, csak sírnék, úgyhogy neked sem írok most. Talán holnap reggelre összeszedem egy kicsit magam és talán majd akkor...., ha úgy jó lesz neked?
Szia! :-)
Ne már csajszi!
Ne sírj!
Most megyek melóba,de aztán tudni akarom,hogy miért vagy ilyen szomorú!
Fel a fejjel!:)
Szia!
Szia! :-)
Azt nem mondhatom, hogy már semmi bajom… de majd igyekszem, jó, és most meg kiírom magamból az összes bánatot :-)))) te meg csak hallgathatod :-((((
Aztán meg ne gondolj nagy dolgokra, magam sem tudnám megmondani, mi a bajom, de tegnap mikor hazaértem, legszívesebben csak bezuhantam volna az ágyba, és csak bőgtem volna… Nem úgy sikerült a napom, ahogy szerettem volna, egy olyan igazi rossz nap volt, de lehet csak az volt a baj, hogy reggel nagyon korán keltem meg megittam vagy 6 kávét, aztán rendbe tett…. Nem vettem meg a ruhát sem, még a boltba sem mentem vissza… Kismacskám sincs már… Szóval összeesküdött a világ ellenem… De nem nyavalygok tovább, a végén még nem írsz nekem, aztán akkor tényleg mehetek a híd alá… :-(((( Kielégítő volt a válasz vagy soroljam még???? :-(((((
És a válaszok: én egyszerűen nem tudok úgy dönteni, ahogy írtad. Nem mintha reménykednék vagy ilyenek, mert már nagyon régen feladtam ezt az egészet, igazából soha nem is gondoltam úgy, ha a jobbik eszemre hallgattam, de nem tudom kimondani, hogy ennyi volt (még leírni sem tudom… :-( ) Érted ezt? Átérzed? Hát szóval én nem vagyok olyan elszánt, mint te, csak nőből vagyok na, azt érzek is néha… De hidd el, jobb neked ezerrel, hogy csak így el tudod határozni, mi legyen…
Akkor majd írjál esténként, és akkor sem haragszom ám, ha felém se nézel egy ideig. Ha meg írsz, azt úgyis észreveszem, mert mindig van egy-két folyamatban lévő kérdésem, ami miatt úgyis belépek a gyk.hu-ra. :D :D
És az a nagy helyzet, hogy én nem vagyok erős se, lásd fent, tudod a nőci-szindróma miatt, pedig amúgy elég makacs tudok lenni… Engem „tángálni” kell… de majd úgy teszek, jó lesz így???? :-)))) Nehogy már csalódást okozzak neked!!! :D :D
Légy jó (sors)társam és vigyázz magadra!!!
Szia!
ui: sajnálom, hogy semmi értelmeset nem sikerült írnom ebbe a levélbe :-((((
ui: lehet a végén még el is pityeredem, még most is eléggé magam alá vagyok zuhanva :-((((
ui: több ez kettőnél, úgy érzem :-(((((
ui: rendi vagy, hogy végig olvastad!!! :-)
Szegény kis csajszi!
Ne add fel soha a reményt és ne felejtsd el,amit már írtam,fő a POZITÍV hozzáállás mindenhez!!
Ha nem tudsz lemondani a csávóról még gondolatban sem,akkor sokkal nehezebb lesz a dolgod,pedig,hidd el,sokkal egyszerűbb lenne úgy!
Hallod,én tegnap már totál felszabadult voltam a tegnapi műszakban,mert valóban kezdem elfelejteni a csajt!
Olyan jókedvem volt,hogy csak na!:)
Azt hiszem hamarosan végleg elfelejtem,már most olyan,mintha nem is létezne!
És ez király!
Azért a helyedben megpróbálnám ezt!
Mert ez olyan,mint egy szakítás,amit TE KEZDEMÉNYEZTÉL VOLNA!
Hidd el,hogy jobb lenne!
Azt már írtam,hogy írjál bármit-bármikor szívesen elolvasom és megpróbálok válaszolni is rá,csak most késésben vagyok,mert edzettem!
Írjál bátran,bármikor!
És Tarts ki!!
Erős vagy te is,csak még nem tudod!!!
Mert mindent akarni kell!
Érezz rá az ízére,és rájössz,milyen erős vagy!
Jó éjszakát!
Nem sírni,erősnek lenni!!
Szia!
Szia!
Nem tudsz rábeszélni... nem... nem...
Szia!
ui: ha majd lesz egy kis időm,... hisz úgyis tudod...
ui: ilyenkor mit kell neked kívánni? Gondolom melóban már csak nem alszol, nem?! Szóval azt...
ui: Most, hogy olvastam a soraid, máris jobb a kedvem... :D köszi :D :D
ui: volt bent ma élményben részem ezerrel, biztos nem dícsérsz meg érte, de olyan nagyon jó volt :D :D :D NAGYON-NAGYON Tudom nem ezt beszéltük meg.... :-( majd igyekszem... :-(((((
Figyelj csajos!
Te érzed,ahogy neked jobb,úgy cselekedj!
Nem foglak ezért megdorgálni,mert nem tudsz parancsolni az érzelmeidnek,sokáig nekem,sem ment!
De most már ÁSZ vagyok benne!:):)
Hihetetlenül jó érzés,ha nem függsz senkitől,a látványától,stb.
Felszabadító!!!!!
Érzem,ahogy nyerem vissza ezerrel az életkedvem,meg a kisugárzásom!!
Neked,nem kellenek ezek a szuper érzések?!:)
Nagyon Szuper!!!!!
Jól van na!
Nem szólok bele a dolgaidba!;):)
Mint már mondtam írj csak bátran,majd olvasok és válaszolok!
Jó éjszakát!
Szia!
Na!
Írjad,akkor,hogy mik voltak azok a nagy élmények!
Nekem is volt,mert az ősz p.cs alulmaradt velem szemben!:):)
Mikor jött be a váltás,akkor a csajok egyértelműen engem néztek meg!
Meg is jegyezte az ősz p.cs,hogy minden csaj engem néz és nem őt!
A teknőc/mamlaszfejűt is lenyomtam már ilyen téren párszor,de ő keményebb dió!
Elképzelésem sincs,hogy miért jön be sok nőnek!
Pedig tényleg sokkal jobban nézek ki nála!
Persze ez nem jelenti azt,hogy engem ne vennének észre mellette,de akkor is zavar,hogy egy ilyen gyenge kinézetű p.cs egyáltalán labdába rúghat mellettem!:)
Nem baj,majd kigyógyulván a kis csajból,legyalázom őt is!;)
Már érzem a bennem lévő pozitív változásokat!:)
A csajt ugyanúgy nem nézem!
Vagyis van,hogy pont arra járkál,amerre nézek,de erről tényleg nem tehetek,ha belemászik a látóterembe!
Annyi volt,hogy köszöntem neki és ő mélyen a szemembe nézett.
Ennyi és nem több!
Onnantól kezdve megint nem néztem!
Remélem,neked már sokkal jobb a kedved!
Majd írjál,mi a helyzet!
Szia!
Szia! :-)))) Látod már ilyen jó a kedvem!!!!! :-))))
Csak nagyon gyorsban előadva a legfontosabbakat:
csúcsszuper volt a tegnapi nap, mosolyogtam rá, teljesen spontán, lazán. Érted???? Én????? Utána meg még szóltam is hozzá, ez ám a haladás nem??? Tőlem, mindenképp!!!!
Másszor meg utána néztem, - az azért mégsem olyan mintha a szemébe néznék, azt még szabad nem? - és megakadt a szemem a tarkóján. Annyira tetszett a haja vonala ott, a tarkóján, hogy na... Vettél már ilyesmit észre csajszin, hmmm? Ugye nem... Hát látod én ilyen vagyok... Azt hittem, "megőrülök"... Hát kívánatos egy pasi szó mi szó...
Ma reggel meg tolta magát ezerrel. Kedves volt, már kezdtem örülni, hogy én is kapok egy kicsit belőle, de aztán gyorsan magamhoz térített, hogy már megint célja is van a kedvességének. Na nem baj, neki még ezt is megbocsátom... Kis pici szívecskéket hogy lehet ide beszúrni???? Képzeld inkább el, jó?!
Nincs most időm írogatni, bár borzasztóan örülök, hogy írtál, mert jön az "őrmesterem" és ellenőriz és hogy mondjam neki, hogy én izgisebbnek találtam a netre irogatást a meló helyett... :D:D
Látod már megint rajtam van a lökött csasziság, még lelőni sem lehet, de most befejezem, aztán szerintem még érkezem ma... :D:D
Szia!
ui: neked nincs néha mátrix-os érzésed? Nem lenne jó, ha csak rátenném az ujjam a monitorra és érezném, hogy te meg a másik oldalon érsz hozzá? Tudod ilyen virtuális érintés? Vagy ez már túl sok neked????
:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!