Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Eddig azért nem írtam, mert azt szerettem volna, ha te írod meg a 100. hozzászólást, de közben rájöttem, hogy nem hozzászólás, hanem válasz, így ezt mégiscsak nekem kell megtennem. Boldog 100-at és boldog 1 hónapot!!!

Igazán élveztem eddig... Lesz még folytatás??? :D :D

Szia!

ui: ez már megint én voltam :D :D, le sem tagadhatnám :D :D és látod, már nem is olyan hosszú... de ezt is csak a te kedvedért :D :D

ui: Legyen szép napod!!!

2011. jún. 26. 14:22
 172/403 A kérdező kommentje:

Mi van ezzel a sza..l?

Írtam egy litániát,de nem küldte el!

Na,majd,ha lehiggadok!

Remélem,jól telt a hétvégéd!

Szia!

2011. jún. 26. 18:24
 173/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Épp dolgozom ezerrel vagy legalábbis úgy teszek, de nem nagyon megy, meg hát a gyk.hu is meg van nyitva, így könnyen elkalandozom... :-)

Végre már ismerős arcot is lehet látni a neten... :-)

Eltelt a hétvége, nem volt semmi extra. Neked?

Szóval litániát írtál, hát azt azért nem hiszem... :-) de örülök, hogy írtál.

Szia!

2011. jún. 26. 18:28
 174/403 A kérdező kommentje:

Pedig írtam,de ez a GyöKér.hu valamit elronthatott!

Szal,azt írtam,hogy nekem Gáspártól a "Hagyd meg nekem a dalt"a kedvencem.

+A csajokkal kapcsolatban mindig olyan érzésem van,hogy tetszem nekik,de valamiért nem nagyon mernek rám nézni.

Olyan mintha szégyenlősek lennének vagy,mi!:)

Aztán persze kibújik néha a szög a zsákból!

Pl:Ma voltam a piacon,és volt egy szuper jó árus csajszi!

Én gúvadtam rá,mint állat,de ő látszólag le sem sz.rt!

Aztán mikor megfordultam,akkor meg ezerrel nézett!

Te érted?!

Sokszor van olyan érzésem,hogy ha nem engem néz egy csaj,hanem a kollégáim,akkor is valójában engem akarna nézni!

Nekem pedig qrva jók a megérzéseim!

Mindegy majd figyelem a reakciókat!

Már csak azért is gondolom ezt,mert mind napoleón,mind a teknőcfejű elbújhatnak mellettem!:):)

Ez tuti biztos!

Remélem,neked jó volt a hétvégéd!

Szia!

2011. jún. 26. 20:06
 175/403 anonim ***** válasza:

Szia!

:-) már hiányzott ez az optimista életfelfogás... :D :D

szia!

ui: fogok majd válaszolni is, ne félj... :D de nem lesz hosszú, majd igyekszem, jó?

2011. jún. 26. 20:15
 176/403 anonim ***** válasza:

Szia és jó reggelt!

Én is bírom G.L-t, az ismertebb dalait nagyon szeretem. Jó az is, amit írtál. Most szinte egész hétvégén azt hallgattam, jó volt.

Igen értem, de bonyolult ez nagyon :D és nem árulhatok el minden csajos titkot, pláne nem neked, :D mert akkor mi lesz velünk szégyenlős csajszikkal… meg már így is többet tudsz a kelleténél… Piacon jártál, na ne már??? És vásároltál is??? Jó volt az árus csaj??? Neked mi jön be???? Vagy inkább mesélj, hogy nézett ki….

Mit csináltam a hétvégén? Vasárnap otthon voltam és felmentem a gyk.hu-ra is és írtam annak, mint kiderült lánynak, akiről már meséltem sztem neked is. (tudod, akik „húzzák” egymást) Aztán bekapcsolódott még valaki, aki azt hiszem meggyőzött, hogy nem sok esélyem van ennél a pasinál. Ahogy írtam a válaszokat, mindig csak ő járt az eszemben, és azt hiszem, hogy most már le kell hogy mondjak erről a pasiról végleg… (Írtam valaha is olyat, hogy akarok tőle valamit???? :D :D) Olyan depis vagy morcos (?) lettem a végére, hogy na… A kérdést meg akár írhattam volna én is… és sztem a kérdező is arra jutott, hogy hagyja a pasit, aki „húzza” és folyton veszekszik vele. sztem neki is király hangulatot csináltunk. Úgyhogy sok hasznosat csináltam… tök jó volt… de hát ez van… Meg sztem még most is depizem egy kicsit, de ripsz-ropsz összekapom magam… és megfogadtam, hogy jó kislány leszek, most komolyan, ezerrel… :D :D Rá sem fogok nézni!!!!!

Az otthoniak meg már húzzák a szemüket, miért ülök ennyit a gép előtt és miért mindig a gyk.hu-t kingyolom, úgyhogy valamit ki kell találnom, mert nem lesz jó vége, érzem…

Látod már megint sikerült sokat is írnom meg butaságot is egyszerre…

Szia!

ui: legyen szép napod!!!

ui: remélem azért a te kedved nem cs...tem el... :-((((

2011. jún. 27. 08:33
 177/403 A kérdező kommentje:

Szia!

A héten délutánban nyomom.

A piacra főleg kajálni mentem ki,de azért sikerült vennem egy pár régebbi pénzérmét is.

Az áruscsaj nagyon szexi volt,sőt,egy csomó áruscsaj volt nagyon szexi!:):)

Lemondtál a csávóról?!

Nem hiszek neked,hiszen már mondtad,hogy nem tudsz lemondani,arról,hogy nézzed!

Nem lesz ez így jó csajszi!

Most vagy ez vagy az legyen,mert az érzelmi hullámvasútnál sza.abb nincsen!

Ezt elhiheted!

Sza.d le azt kész vagy omolj a lábai elé!

Vagy jóban vagy vele,vagy legyen totál közömbös!

Ez a két lehetőség van,mert,ha ilyenfajta érzelmek vannak valaki irányában,akkor csak ez a két lehetőség van!!

Nincs aranyközépút!

Érthető voltam?:)

Azért szép napot neked is!:):)

2011. jún. 27. 10:27
 178/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Szóval érméket vettél, azt egyből gondoltam, hogy nem zöldséget meg gyümit mentél venni… de persze a kiscsajokról nem írtál semmit se… jó-jó, hogy nagyon szexik, de ettől én még nem tudom, mi tetszik neked/nektek úgy igazából egy csajsziban… vagy ez olyan férfias titok, amit nem köttök a csajszik orrára??? Azért nekem igazán elárulhatnád… én is elmondok mindig mindent… :-)

Azt én is sejtettem, hogy nem lesz ez így jó, se csávóval, se nélküle, nekem biztosan nem… :-( De én inkább a karjaiba szeretnék omolni, ha már mindenképpen omolni kell, már mégse a lábai elé, nem? És omolni kell, ez most biztos? Én még soha nem omoltam, most mi lesz? Azt most mégis hogy kell csinálni? És szted ő mégis hogy fogadná ezt az egész omolás dolgot? Nem tudok én már semmit se…

Omoltak már eléd??? Te hogy fogadtad??? Nagyon meredek ez nekem, de majd jól meggondolom, aztán majd jól elmondom, mire jutottam. Szal egyelőre nem omolok, pedig egyszer már kipróbálnám, lehet még tetszene is... hmmmm…. :-) mit szólsz, kipróbáljam??? Ha már ennyire mondod, hogy választani kell, akkor én is inkább omolás párti vagyok… :-) :-( De mindenképpen oszd meg velem, mit gondolsz!!!!

Ma is eszemben volt ám a csávó, persze nem láttam, de talán jobb is így, legalább még a mai napom nyugodtan telik el… mert aztán lesz izgalom a héten, még azt sem tudom, hogy fogom majd „kibírni” (ezt most pozitívban írom)… de majd ha túléltem, mesélek róla, de stresszes lesz, azt már ide tudom…

IGENIS, ÉRTETTEM és majd igyekszem ahhoz tartani magam, amit írtál, semmi hullámvasutazás meg középutazás, jó lesz így??? De ezt csak úgy megígértem, amolyan csajosan, szal tudod, hogy ebből végül semmi sem lesz így… :-(((((( Hajj-jajj, könnyű a pasiknak, csak elhatározzák, azt már nem is fáj a szivük…

Csajosnak hiányzik a pasi, de összekapja magát és megmutatja, hogy ő is stramm csaj… csak azért se nem…

Arra meg még alszok, hogy most nézzem vagy ne nézzem… Holnap már úgyis néznem kell vagy nem…

Szia!

ui: még mindig szép napot neked!!!

ui: már az enyém is jobb egy kicsit, most hogy meg még neked is írtam, már egész jó... már csak egy-két helyes pasi kellene (elég lenne egy is...) :D :D :D bocs, bocs, bocs...

2011. jún. 27. 15:14
 179/403 A kérdező kommentje:

Hogy mi tetszik igazából egy csajsziban?

Nekem mindig a természetesen viselkedő csajok jöttek be.

Nem a plázacicák meg hasonlóak!

A többiek nevében nem beszélhetek,de hidd el,valami ilyesmi lehet!

Add önmagad,azt,aki szeretni fog az önmagadért fog szeretni!;):)

De te is elmondhatnád,hogy ti nők mit bírtok a csávókban,mert ma elvert a teknőcfejű!

Persze,képletesen!

Tényleg nem értem!!

Még ha olyan szuper csávó lenne vagy egy plakátfiú!!

Akkor elviselném a dolgot!

De neki bazi nagy feje van,vastag nyaka,krumpli orra,irreálisan hosszú karjai,meg az a járás!!

Mert,ha az arca valami nagy durranás lenne,tényleg ilyen reklámarc-féleség,de sehol sincs!

Mégis egy rakat nőnek bejön!

Legalábbis úgy néz ki,hogy bejön!

Azt elismerem,hogy férfiasabban néz ki nálam,mert durvább a külseje,meg jóval barnább,mint az enyém.

Szal,ez van!

Nem értem a nőket!

Jó,hát a Dunának nem megyek azért,de ez égő!

Sok nőnek van kritikán aluli Ízlése!

Jönnek majd ők a küszöbömre sírva,de,akkor már csak a legjobbak nyerhetnek!:)

Látod,én meg ezt nem értem,hogy sokkal jobban nézek ki és mégis ő a menő!

Na,az omlásról meg annyit,hogy lett volna több csaj is,aki omladozott volna a karjaimba,de ők meg nekem nem jöttek be!

Ez van!

Ilyen az élet!

Szórakozik sokakkal!

Velem is és veled is!

Nekem a hiúságom és az érzelmeim teszi erősen próbára,neked meg az érzelmeidet!

DE A MINDENSÉGRE MONDOM,MOST MÁR TÉNYLEG UTÁNAJÁROK,HOGY MENNYIT IS ÉREK VALÓJÁBAN!

ÉS napoleónt meg a teknőcöt is le fogom győzni az 100%!!!!!:):)

Látod,én optimista vagyok,mert van alapja!

Te is csinálj alapot!

A csajjal nincs semmi,most 2x elcsábultam,de csak 1-1 msp-re ránéztem,meg egyszer véletlenül,mert belógott a képbe,de ennyi volt!

Majd délelőtt még próbálok írni,ha az edzés után lesz még rá időm.

Te meg csávózzál csajszi,mert ne feledd,egy nőnek,ha nem moslék,akkor könnyebb pasit fognia,mint egy férfinak nőt!

Ez tény!

Szia Csajszi!

Jó legyél!

2011. jún. 27. 23:49
 180/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ismerek rád… te nem szoktál ennyit írni, de bírtam… :D :D szal tetszett nagyon… :D :D

Ma amúgy olyan jó kedvem van és olyan nagyon jó most itt bent lenni és még csak nem is látom, csak tudom, hogy itt van valahol a közelben, már maga a gondolat is olyan jó… láttál már még egy ilyen szököttet, mint én???

Szóval legyek természetes? Értem, majd igyekszem, de ne mondd már, hogy „csak” ennyi… szerintem nem mondtál el mindent, ugye, jól gondolom????? :D :D

Sztem én meg már írtam, hogy nekem mi jön be a pasikban: minél férfiasabb legyen, hogy érezzem, hogy én egy védtelen, törékeny nő vagyok mellette és rábízhatom magam és megvéd(ene, ha baj van, :-( de inkább ne legyen :-))…

Nem megy nekem ez az optimizmus dolog, de törekszem ezerrel, rajta vagyok…

Hogy könnyebb a csajoknak pasit fogni???? Ezt azért nem hiszem, lenne ehhez egy-két szavam, de most sok a meló bent :-(((( majd egyszer megvitatjuk, de ezt én MÁSKÉPP látom!!!!!! Mondod ezt te, macho pasi???? Nekem egy szégyenlős, szemlesütős kiscsajnak???? Nincs valami svindli a dologban?????? Most át akarsz vágni, érzem ám...

Szia!

ui: és nézem, idáig tartott a nagy fogadkozás, de miért gondolom, hogy nem lepődtél meg nagyon??? :D :D és ha még mindent tudnál… :D :D

ui: szerintem nézd inkább te is a csajszit!!!! :D :D

2011. jún. 28. 11:27
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!