Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
szia!
már csobbantam egyet, most eszek, aztán megyek nézelődni... majd igyekszem visszafogni magam, jó????
Este meg majd jól elmondom mit vettem, jó???
szia!
ui: szép napot :D
ui: rendi vagy, hogy tángáltad egy kicsit a lelkem tegnap!!! csajos nagyon bírta ám!!!! :D :D :D
szia!
Na, hazaértem és gondoltam megkérdezem már, hogy vagy… :-) jó napod volt? Az enyém egész jól alakult, délelőtt még jó idő volt és egy kicsit testközelbe kerültem a vízzel meg a napocskával, ami nagyon-nagyon jól esett. Délután meg csaviztam, semmi szépet nem vettem magamnak, csak nézelődtem, de ezt így is beszéltük meg, nem? :D :D látod csak lehet csajszihoz bízni… Most pedig már jó vásárolni, mert mindenhol %-oznak és ilyenkor sokkal nagyobb öröm egy-egy jó cuccra rátalálni. Most jut az eszembe, láttam egy jó szoknyát, kékes-grafitos színe volt, fodros, naná… és kis „szegecsek” voltak a zsebénél, de nem állt jól, szóval inkább visszaakasztottam… vettem inkább egy rakás gyümölcsöt, mert csajszinak megint fogynia kell!!! Pontosan 1 kg-ot szedett fel, kicsit lazábbra vette a diétáját, azt hitte mindent megehet, és hát meg is lett az eredménye, :-( de most megint oda akar figyelni csajszi...
Ne haragudj a „tegnapi” csajszira, kicsit hát… maga alatt volt, néha elkapja a depi és olyankor sok butaságot gondol ám, meg most már le is írja neked. Vissza sem merem olvasni, miket írtam tegnap, kicsit olyan érzésem van, mintha be lettem volna csípve aztán jobb nem is emlékezni rá, mi történt tegnap, remélem azért nem volt sok bajod velem, de a végére azt hiszem egészen jól sikerült visszaadni az életkedvét csajszinak. Lassan most már mindent tudni fogsz csajsziról, kicsit már vigyáznom is kell, mit mondok el neked, mert a végén még rosszakat találsz gondolni csajsziról, aztán akkor meg megint lehet rossz kedve csajszinak, de most egész rendben van csajszi lelke, amit most is csak köszönni tud neked :D :D :D
De tény, hogy értesz a nők nyelvén... Lehet ezt tanulni vagy már így születtél???
Mondd miért törődsz te ennyit csajszival???? és neked soha nem fáj a lelked vagy csak nem mondod el nekem???
te nem vagy egy lelkis típus mi??? amolyan macho-s vagy mi, értem én… de tetszik nagyon, amit „látok”… :D :D :D
szia!
ui: holnap, ha jó idő lesz, Pestre megyek, a Ringre, hogy egy kis motorpörgetést, fékezést meg csikorgást hallgassak…
Örömmel olvasom,hogy most már sokkal jobban érzed magad lelkileg!:):)
Így is kell ezt!
Az meg külön jó,hogy jól is érezted magad a nap folyamán!
Látod,nem vagy te egy elveszett csajszi!:)
Csak így tovább!
Örülök,ha úgy érzed,hogy én is a segítségedre vagyok abban,hogy jobban érezd magad!:)
Macsó vagyok e?!
Nos,erről elemzést lehetne írni!:)
Én úgy gondolom,hogy eléggé vagány gyerek vagyok,ami a belsőt illeti!
Külsőre annyira nem,mert arra inkább a kisfiús vagy az aranyos jelzőt mondják!:D
De hát,ezt már tudod!
Nem ijedek meg a feladatoktól és senkitől,semmitől nem tartok úgy általában!
Értenék a nők nyelvén?
Nos,ha nem is vagyok egy totális király a témában,de úgy gondolom,hogy egy hercegi rangot azért elérhetnék!;):)
Lelkem viszont van nekem is,amely egészen Tünde megjelenéséig acélkemény volt!
Aztán viszont kis időre nyálas kis szánalmas voltam!
Ha hiszed,ha nem!
Látod,most én is elmondtam ezt-azt!
Ez a csaj volt az első,akibe igazán szerelmes voltam,vagy még egy picit vagyok is!Csak viszonzatlan marad,bár igaz,hogy ő nem is tud az egészről,de már nem gond!
Még mindig nem nézem a csajt és bár még sűrűn gondolok rá,de egyre kevésbé érzem úgy,hogy néznem kellene!
És ez jó!:):):)
Szal,néha a kemény gyereknek is pihennie kell!
Az viszont örvendetes,hogy kezd visszatérni a mindent elsöprő énem!
Amilyen nem is olyan régen voltam!!:):):)
Jó legyél Csajszi!
Majd írjál,mi volt,hol jártál,mert nekem sajnos holnap is meló!
Érezd jól magad!:)
Szia!
Jó reggelt!
Ne haragudj, hogy tegnap már nem írtam, de nagyon-nagyon álmos voltam és húzott az ágy, nem tudtam neki ellenállni... :-)
csajos lelkéhez meg nagyon értesz, tényleg az vágta helyre, amit írtál.
csajos még most is maga alatt lenne, ha nem segítesz :-)
Szakértő úr! csajos lelke olyan mint a több lányé vagy kicsit/nagyon bonyibb???? milyen csajos lelke? még az éppen normálisba belefér???
hát, most nem úgy néz ki az idő, mintha bárhova is menni kéne, de majd meglátom, este meg nem hagyom ki az írást, igérem.
szia!
ui: égnek az ujjhegyeim, nehéz lesz kibirni ezt a mai napot írás nélkül, azt hiszem... :D :D
tessék vigyázni, mert csajoson kitörtek az érzelmek és most épp ezt hallgatja:
Gáspár: besame mucho... (jössz táncolni? Szeretsz táncolni? Hogy? Lassan, bújósan vagy inkább sehogy? :-)
Gáspár: bárhol jársz...
Gáspár: és mégis forog a föld...
szia!
ui: változatos izlése van, hiába na... :-)
ui: gondoltam elmondom neked, hátha tudni akarod... de majd inkább este a többit, ha lesz időm... :D :D
Szia Csajos!:)
Nos,egyáltalán nem bonyolultabb a te lelked a többi csajéhoz képest!
Úgyhogy megnyugodhatsz!:)
Táncolás?
Hát,nem vagyok egy mozgáskoordinátor,de bújós sem nagyon.
Inkább az ugri-bugri táncokat szeretem,mert a hip-hop a kedvencem meg a rap.
Persze,zenében mindenevő vagyok.
Azt meg már írtam neked,hogy örülök,ha segíthettem.;):)
A pecsába,mindjárt mehetek melóba!
így tovább csajszi,csak keményen!
Ha meg az időd és az idő engedi,akkor mászkálj egyet,mert az tényleg nagyon jó!
Olyan lehet egy jó csavargás,mint egy terápia,de ezt már te is tudod szerintem!
Jó legyél!
Jó hétvégét!
Szia!:)
Szia Pasi!
örülök,hogy úgy gondolod, hogy nem vagyok bonyolultabb, mint más, de gondolom, nem írtad volna le, ha másképp is lenne, ugye? Pedig akár le is írhattad volna, nem haragudtam volna meg (nagyon)… és tudom ám, hogy nem úgy műkszik csajos lelke, mint a másé… de hát csajosnak ez jutott… pedig még egész jó is az utóbbi időben a helyzet…
Tánc: szóval nem vagy bújós… értem, kár… és te tudsz ugri-bugrizni? Nem nehéz az? Nekem sajnos nincs ritmusérzékem, így nem tudok táncolni (sem…), de nagyon szeretek, és nem feltétlen a romantikát meg a bújást, hanem, azt ahogy a zenére felel a testem. persze jó a romantikus része is… Tudsz vezetni is, mármint a táncban? Az olyan férfias tud lenni, nem, ha egy férfi jól tudja vezetni a nőt?!
Ma egész nap tekeregtem, a Ringig nem jutottam el, amit valahol sajnálok is meg nem is, mert nagyon messzi van és én nem tudok (vagy csak nagyon nehezen) három órát nyugton ülni, de a ring jó lett volna, nagyon rossz idő volt és annyira nyitott ott minden. Helyette Miskolcon jártam meg Lillafüreden. Gyönyörű az a rész. Sok a zöld, a fa, a víz, szép, és még közel is van. Nem kirándulni voltam, :-( dolgom volt Miskolcon, de felszaladtam a tóhoz meg a kisvasúthoz is. Hazafele meg bementem a polgári outletbe, de semmit nem vettem. Igazából egy csalódás az egész, a Fórumban sokkal jobb cuccok vannak, sokkal olcsóbbért. De 2000 Ft-ért láttam Triumph fürdőruhát, csak nem volt méret meg a színe sem tetszett igazán. De már megint ezzel jövök, már biztos azt gondolod, mást se csinálok egész nap, csak vásárolok. De ez nem így van… :D :D
Írtam ma két privis levelet. írt az a lány, akiről már meséltem, úgy örültem neki és azt ígérte hétfőn megint ír, már várom. A másik egy pasi, aki hasonló szituban van mint én, azt írta, jöjjek össze vele. Hisz ha így menne…
Te mit csináltál? Edzettél is? És mi van a lányok terén? Nincs valami kiscsaj a láthatáron?
Ne légy jó nagyon, és szép álmokat, de olyan izgiset… :-)
szia!
csajos
Szia!
Látom,csatangoltál rendesen!:)
Kell az is!
Tánc!
Nem vagyok egy VV Béci,ami a táncot illeti,de azért elvagyok benne!:D
Csajok:
Sok csajnál úgy érzem,hogy félnek tőlem!
De komolyan,úgy érzem,hogy tartanak tőlem!
Nem úgy,hogy megerőszakolom őket,hanem,hogy mit tudom én,kikezdenék velük!
Jó,mondjuk szeretem nézni a csajokat!:)
Az egyik csajszi írta nekem nemrég,hogy úgy néztem,hogy az volt az érzése,hogy a veséjébe látok!:D
Jó,mi?
Lehet,hogy vissza kellene fognom magam?:)
Amúgy sok csajnál látom,hogy bejövök nekik!
De van olyanom is néha,hogy hiába jó csaj néz,én bizony,akkor sem nézem!;):)
Király vagyok,mi?
A teknőcfejű ma gátlástalanul nézett egy csajt a buszon,szerintem a csaj is nézte néha,meg persze engem is,de én nem foglalkoztam vele,meghagytam teknőceledelnek!:D
Amúgy tényleg nem értem,hogy mit esznek a nők rajta,annyira nyomi az a csávó!
Lehet,hogy a bazinagy feje vagy a cafladt teste tetszik nekik!
Egy lapon sem említhető velem!
Erre mérget vehetsz!
Edzeni nem edzettem,mert még nem teljesen jöttem ki a hányásos témából és még gyenge vagyok kicsit,de szerintem holnap már ki fogok menni és edzek picit!
Már alig várom!:):)
Holnap majd írok még!
Szia Csajszi!
gondolom léptél aludni, de örülök, hogy még fent voltam és olvastam a soraid. :-)
Reggel majd írok, az lesz az első :D :D, de már nagyon álmos vagyok, most nem jönnek úgy a sorok sem...
szia!
Jó reggelt!
Gondolom, még gyűröd az ágyat, csak jelezni szerettem volna neked, hogy a hasadra süt a napocska és ilyenkor illik már felkelni… :D :D ha másért nem, hát azért… :D :D nincs is jobb, ha szexxxxxel indul a nap… BOCSÁNAT :D :D
Ma persze süt a nap, de ma nem igen megyek messzire. De ez már így szokott lenni az utóbbi időben… ha mennék valahova, mindig rossz az idő…
Képzeld írt a privis pasi, teljesen meglepődtem rajta. írtam neki egyből, mert nem értett egy-két dolgot, de most már „tud” mindent, (persze nem úgy, csak a szitut... :-) Kiváncsi vagyok, mit fog írni, de ő egyértelműen a húrok közé csapna… sokszor én is… :-(
Miért VV Béci tudott? Nekem a VV teljesen kimaradt, te nézted? Talán még Olivér jó volt, őt szerettem, de Alekoszt enyhén szólva nem. Neked melyik csaj jött be? Majd jól rákeresek a neten… Erre kötelező válaszolni, hallod!!!!! :D :D és csak őszintén ám!!!!!! :D :D
És kikezdenél a kiscsajokkal, ha lenne rá alkalom? Miért gondolják ezek a lányok, hogy kikezdenél velük amúgy meg, ha úgy érzik, hogy a veséjükbe látsz, amikor nézed őket… Nem is értem… nem szoktak zavarban lenni???? te meg csak nevetsz rajtuk… ej-ej… mi lenne, ha egyszer már a te veséd is megvizsgálná egy kiscsaj, bár gondolom, nincs ebben hiány… :D :D rokonlélek vagy te az „én pasimmal” néha ő is úgy tud nézni… sokszor úgy érzem, mintha meztelen lennék olyankor… és mire gondoltok, amikor a veséjéig láttok a csajnak???? de nincs annál jobb „játék”, mint amikor egy pasi meg egy nőci „fogócskázik”, ugye???
Jó edzést! Még nagyon reggel van, nézd el, ha nem olyan ez a levél, mint amilyet csajos szokott írni… de majd magához tér már csajos...
szia
ui: legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!