Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/403 anonim ***** válasza:

igen, nagyon-nagyon!!!!!! :D :D :D de ez titok!!!!!

csőváz

2011. júl. 4. 20:15
 222/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Felébredtél már szentem?

eszembe jutottál, azt gondoltam megkérdezem, mi van veled... :-)

Milyenes vagy most, délelőttös, délutános?

Írsz majd? De ha nem, majd én, jó? Igaz még nem tudom, mit írjak, de majd megoldom...

szia

cs.

ui: jó ez a mai nap, nem? :D

ui: jobb veled vigyázni, erősen úgy érzem... két sorból le tudod rendezni csajost... :D :D szal sztem nincs itt herceg, "csak" király... :D :D :D

ui: érezted már, hogy legszivesebben hanyatt vágnál "valakit" a folyosón és csak tennéd a "dolgod"? én már igen... BOCSÁNAT-BOCSÁNAT-BOCSÁNAT

2011. júl. 5. 11:25
 223/403 A kérdező kommentje:

Most délelőttös vagyok,sajnos!

Ezt bírom a legnehezebben,mert szinte semmit nem alszom mostanság!

Néznek is az utcán rendesen,hogy mi lehet velem,mert azért látszik a fáradtság.

Ma a teknőcfejűvel mentünk a városba.

Egy kiscsaj neki adott szórólapot,erre mondta is teknőc,hogy "A kiscsaj is tudja,hogy kinek kell adni a szórólapot!":D:D

Utána meg egy bazirakövér csaj adott neki szórólapot!:D

Erre már én is beszóltam:"A nagycsaj is tudja,hogy kinek kell adni szórólapot!"

Mostanában ez van!

Ugye,qrva keveset alszom és ez nagyon látszik.

A teknőc egy jó éve még sehol sem volt mellettem,észre sem vették a nők a közelemben,de mára ez kissé megfordulni látszik,mert ő meg jól alszik.

Ez a helyzet napoleónnal kapcsolatban is!

Állandóan frissebbnek tűnnek,mint én!

De,ha majd normálisan tudok aludni!

Sok nővel kapcsolatban érzem azt,hogy csak csinálnám rajta a dolgomat!:)

Mondjuk,úgy 10-ből 6-nál!:)

Szia!

2011. júl. 5. 17:35
 224/403 anonim ***** válasza:

szia!

na, hazaértem, úgyhogy jöhet egy kis jó, adok az ujjhegyeimnek…

jó napom volt, kezdek belejönni a „főnökösdibe”, csináld ezt, csináld azt, kicsit legalább haladok is bent. a kiscsaj meg tolja a melót ezerrel. nem mintha én nem szoknám… és hát lehetne ez mindig így…

Óh, nem tudom mi volt ma velem, egész jó napom volt, jó volt már a kezdés is, :D :D aztán meg nem romlott el. Viszont nem tudom, hogy mi van azzal a pasival, mert rossz kedvű, hideg, szinte alig látom. Nem tudom miért csinálja ezt… Nézem most is, de valahogy mégis máshogy, mint régebben, ami jobb is, meg nem is. könnyebben tudok a szemébe nézni, nem vagyok annyira zavarban, beszélek vele, de régebben mégis jobb volt, akkor olyan szégyenlősen, szendén tudtam csak ránézni. ugye ez nem azt jelenti, hogy kezd elmúlni?

a héten nálam sincs sok alvás, én is elég gázosan nézhetek ki, az álmosságról már ne is beszéljek és ma sem lesz korai ágyba bújás…

Csak 6-tal? :D :D válogatós vagy, mi? Nálam ez az arány sokkal rosszabb… én a 10-ből csak azzal az 1-gyel szeretném csinálni, de vele nagyon, csak hát ő nem akarja velem csinálni… :-( és soha nem is ér hozzám, szerinted ez miért van? Pedig úgy vágynék arra, hogy csak úgy véletlen hozzám érjen, ha már direktbe nem akar… lehet, hogy ez csak azt jelenti, hogy nem jövök be neki nem?

álmodj valami szépet és minél hamarabb találd meg az ágyad.

szia

2011. júl. 5. 20:38
 225/403 A kérdező kommentje:

Hát főnökasszony nem tudom,hogy milyen a te csávód?!

Ilyetén pedig nem tudom megállapítani,hogy bejössz e neki vagy sem!

Mert,van,aki nyúlkálós,de van,aki nem!

Neked kell tudnod,hogy mi a helyzet.

Kezd e elmúlni a dolog?

Az lehet!

Majd írok én is a csajról,de most nem kakrom felzaklatni magam azzal,hogy emlegetem.

Nem kell persze nagy dologra gondolni,csak azt néztem mit bírok!:)

Jó éjszakát!

Szia!

2011. júl. 5. 20:50
 226/403 anonim ***** válasza:

szóval ez alapján nem lehet eldönteni, mit érez? pedig jó lenne tudni.

csak azt gondolnám én, hogy ha bejönnék neki, csak hozzám érne néha... csak olyan diszkréten... nem?

lehet, hogy én meg jól zavarba hozom ezek szerint, mert néha én bizony megfogom a karját... de legalább nem rántja el, már ez is haladás... de én ettől többet akarok... sokkal többet... végtére is nem vagyok már kislány vagy mi?!

szia

jó éjszakát.

2011. júl. 5. 21:08
 227/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Akkor meg folytasd a fogdosást!:)

Vagy mond el neki,hogy mit érzel,de nagyon komolyan!

Én meg teszteltem magam!

Tegnap is ma is,oda-oda néztem a csajra,aki ugyanúgy nézett.

De a lényeg az volt,hogy,ha már párszor ránéztem,akkor kívánom e még többet nézni belőle?

Nos,igen!

Sajna,kívánnék még többet nézni belőle!

De megbírom állni!:)

Ezen van a hangsúly!

Meg bírom állni!:)

Pedig,annyira csípem azt a kis mókus fejét!:D

Vagyis tatszik,mint a állat!

Még jó,hogy ott a másiki csajszi,akivel elhülyülgetek!

Amúgy,most jöttem be edzésből és egyre többet bírok!:):)

Éjjel meg még aludtam is vagy 3 óra hosszát,ami nálam mostanában már a világrekord kategória!:D

Már úgy érzem magam,mintha vagy 8 órát aludtam volna!:D

Szia!

2011. júl. 6. 17:21
 228/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt mondod, fogjam csak meg néha? Majd még fogom, azt hiszem. :D :D Abból előbb utóbb ért szerinted? És gondolod nem rakta még össze magában a dolgokat? Sztem ennyire nem lehet „vak”… csak sztem nem akar tőlem semmit… :-((((( Úgy érzem a végén még kézbe kell vennem a dolgokat, mert nem hajlik az „én emberem” a jó szóra és nem tudja mi is lenne igazán jó neki… :-) én persze tudom helyette is, de hát hiába, ha ő meg nem… :-(

Bocsánat, érzem hogy „sütnek” a soraim, már megint „jó” kedvem van… Nem bírom már én ezt az egyik nap jó kedvem van, másik nap meg a Dunának megyek szindrómát, teljesen kikészít ez a pasi… :-(

és ma sem mondott semmi olyat, amiért annyira rossz kedvem kellene, hogy legyen, de mégis gallyra vágott… és látja, és érti... és nevet rajtam, gondolom én… miért nem keres már valami más szórakozást??? A „szíve csücske” vagyok egész biztos… mivel érdemeltem ezt ki… egyszer még megpofozom, pedig én nem is szokok olyat csinálni…

Neked van egy másik csajszid is?! :-) neked mán jó… :-)))) Meséltél már róla én meg nem figyeltem vagy új szerzemény? Tessék csak mesélni, képes lennél nem elmondani? Hogy tudod magadban tartani? Én már vésném a sorokat, ha lenne egy ilyen pasim. Semmi komoly vagy még bármi is lehet belőle?

Szia

2011. júl. 6. 18:18
 229/403 A kérdező kommentje:

Nem!

Csak hülyéskedünk azzal a másik csajszival!

Nemsokára férjhez megy!

Egyébként ő sokkal jobban el van eresztve mellben meg popsiban,mint a kedvencem!

Imádom,mikor "olyanokat" mondok neki és ő meg elpirul vagy fenyegetőzik!:):)

Aranyos,amikor fenyegetőzik!:)

Jajj csajszi,nem tudom,mit írhatnék neked!

Szerintem belül,te is érzed,hogy hányadán áll veled a csávó,meg azt is,hogy te,hogy állsz vele.

Jól gondolom,ugye?

Figyelj,azért én azt mondom,hogy próbálkozz,hátha lesz valami belőle!

A csávó nős egyébként?

Meg mennyi idős,mert amikor írsz róla,olyan mintha egy nálad jóval idősebb csávóról írnál.

Persze,nem szólnék bele,ha összejönnétek!

Én drukkolok neked!

Jó éjszakát csajszi!

Szia!

2011. júl. 6. 20:58
 230/403 anonim ***** válasza:

olvastam, de nem akarok erre most válaszolni, azt hiszem nem úsznám meg könnyek nélkül... azt hiszem ilyenkor szoktak az emberek jól berugni... :-) de ez most sztem elmarad, mert holnap melóba kell mennem :-(

neked is jó éjszakát :-) nekem nem lesz olyan jó :-(

szia

2011. júl. 6. 21:26
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!