Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
szia!
ba meg, már megint írnom kell, de ha egyszer olyan jó... :D :D
örülök ám, hogy eszedbe jutottam, nagyon is, csak néha kicsit furcsán fejezem ki magam és gondoltam ám rád én is ma, ne félj semmit. :-)
Nem tervezem szidni az édesanyád, úgyhogy, nem hiszem, hogy mostanság öri hari lesz köztünk. :-)
de te se szidj engem - + na jó az anyám se szidd :-) - és akkor nem leszek morcos, jó???
szóval, ha néz, akkor tetszem neki? Ezt jó hallani, csak az a baj, hogy ő is néz mindenfele, pont mint a te Tündéd, ahol egy nőt vél felfedezni, de nekem már az is jól esik, ahogy megsimogat a szemeivel. szinte látom a szemeit, amivel ezt szokta csinálni... :-) na jó, egy kicsit hiányzik, de most regenerálódom, hogy majd akarjon még rámnézni, ha visszajön. megigérted?! szóval egyszer majd visszajön, ugye???? jöhetne már, és tudom én, hogy néha neki is el kell mennie szabizni... :-)
a pihi megvan, igyekszem beleadni mindent... :-)
szia
cs.
Szia!
Akkor minden ok,ha nem fogsz szidni senkit sem!:D
Hát igen,Tünde már csak ilyen,de nem baj,mert én már úgysem nézem annyit!
Előbb-utóbb csak lezakkan az én nézésemről is!:)
Amúgy meg nem értem a nőket!
Legalábbis egyiket-másikat!
Ha egy-két jó nőt kiszúrok a buszon és néha rá-rá nézek,akkor a nők sokszor vanígy-nem néznek vissza!
Aztán meg,ha már kezdem lesz.rni a csajt,és még egyszer odanézek,akkor meg lebuknak,hogy néztek!:)
Persze,ilyenkor gyorsan elfordítják a fejüket,meg ilyenek!
Tehát,lebuknak,hogy néznek!
Nem értem!
Te érted ezt!
Mi van ezekkel?!
Minden nő ilyen szégyenlős mostanában?:D
Most vagy ilyen sza.rul nézek ki vagy nagyon király pasi vagyok!:):)
Ez érdekes nem?
Na,a csávód meg visszajön ne aggódj!!:)
Lassan húzok aludni!
Vigyázz magadra!
Jó pihit!
Szia!
szia!
tőlem kérdezed, milyenek a csajok? :-) tényleg azt szeretnéd, hogy én mondjam meg neked? :-) sztem helyzeti előnyben vagy, nem gondolod???? :-) 1x: rám soha nem néznek szégyenlősen 2x: mintha egy kicsit több tapasztalatod lenne ezen a téren, mint nekem, nem? Vagy csak én érezném úgy? Hogy van ez, mondd csak? :-))))
szégyenlősek lettek? sztem csak látják rajtad, hogy már vinnéd is őket, ha lehetne, nem? De az is lehet, hogy nem a szemükbe nézel, nem? Nem lehet, hogy elkalandozol ide-oda? És azt nem veszed észre, hogy elpirulnának? ha pirul, akkor már biztos, hogy arra gondol, hogy ezt a király pasit el tudná képzelni póló nélkül+gatya nélkül=szóval egy boxerben :-) de az is lehet, hogy boxer nélkül :D ezt már nem tudom, szerinted??? (de ez titok!!!!)
Ha már a nézésnél tartunk, képzeld ma megnézett egy pasi a T…-ban és nem csak úgy, hogy csak rám nézett, érted? Egy átlagos pasi volt, de jól esett, nem vagyok én ehhez az utóbbi időben hozzászokva… jól esett na.
aztán jártam ma a melóhely felé is, meg két kolleganőcimet is láttam. Holnap már mennem kell, letelt a szabim :-( és persze az ő kocsiját nem láttam, szóval ma már szabizik :-( de nem sajnálom ám tőle… :-) ha visszajön biztos, teli lesz energiával, jó lesz ránézni… :D :D azt hiszem, erősen vigyáznom kell majd, mert egy kiéhezett kiscsaj sok mindenre képes… (psssssz!!!!!)
na légy jó, nézegesd csak a csajokat továbbra is, aztán majd, ha úgy alakul, keress meg engem is, nem fogok megharagudni, ígérem!!!
szia
cs.
Hát,mivel nő vagy,csak azért akartam tudni,hogy mi a véleményed,erről a néz,nem néz dologról.
Amúgy sejtem én,hogy mi a helyzet!:):)
Sokszor tényleg azt érzem,hogy bejövök a csajsziknak,de mintha tartanának tőlem!
Úgy érzem,mintha áldozatként tekintenének magukra,énrám meg mint a tigrisre,aki az áldozatra akarja vetni magát!:)
De ez van!
Egyébként tetszik ez a dolog!:)
Már vége is a szabidnak?
Nem baj,ha jól kihasználtad!:)
Biztos nem lesz egyszerű visszaállnod,mi?
Majd drukkolok!
A csávó meg majd visszajön!
Találkozás?
Ki tudja?
Bármi lehetséges az életben!:)
Jó éjszakát csajszi!
Szia!
szia!
csak gyorsba: félreértettél vagy félreérthető voltam :-) néha bajban vagyok a szavakkal :-) virtuális megkeresésre gondoltam, természetesen :D :D (tudod, beírod, hogy www.gyk.hu, aztán meg kattintasz a kérdésre :D :D) de talán másképp is el tudnám képzelni a találkozást, ha már így szóba hoztad :-) de egyelőre még meredeknek tűnik... térjünk majd egyszer vissza rá jó, hmmmm???? félek, nagyon félek, érzed? :-) amúgy tetszene, amit látnék??? akkor már nem is félek annyira... :-)))) bátoríts egy kicsit, azt minden rendben lesz... :-)))
szia
ui:talán jövök még ma este, ha nem leszek nagyon fáradt és álmos.
ui: persze szeretném tudni ki vagy valójában, de ez TITOK, még neked sem szívesen vallom be... :-)
ui: már a multkor is azt szerettem volna diszkréten megtudni :-)
Szia!
Már biztos dolgozol, remélem nem alszol azért... :D, de ne haragudj rám nagyon, mert még most fejeztem be, amit csináltam és már majd leragadnak a szemeim, így most csak ennyire vagyok/voltam képes, de érkezem még. :-) holnap? :-)
Miért kérdezted, amit kérdeztél? és most már tudom, hogy csak vicceltél én meg komolyra vettem... Teljesen "összezavartál", én meg nyomattam a butaságaimat... :-) Haragszol? de már ezt is tudod, látod... :-( amúgy tényleg szeretném tudni, de ha magadtól nem mondod el, meg nem fogom kérdezni.
írsz majd még? (Látod, hogy tudok? Ezt akartam írni délután is, csak béna voltam...)
Jó éjszakát, ha egyszer majd ágyat fogsz!!! Képzeld, én két perc és ágyban leszek :D :D
szia
cs.
ui: érzem, hogy nagyon gáz, ahogy magyarázkodom, nézd el nekem, jó... :-)
Szia!
Tényleg jó párszor nem értem,hogy mit is akarsz!:D
Most vagy én vagyok ilyen hülye vagy te írsz furcsán?:):)
Szerinted?
Amúgy persze,hogy fogok még írni,mint ahogy gondolom még te is!Még egy nap meló van,aztán végre én is itthon alszom!
Ma hazafelé jövet megint volt egy ilyen csaj a buszon!
tudod,amelyiknél érzem,hogy nézni akar engem,de csakazért sem!:)
Na jó,mondjuk ez most egy fiatal anyuka volt a pici lányával,de akkor is!
Látszott,hogy kíváncsi rám,de valami visszatartja,hogy nézzen.
Persze a sok vénasszony az meg úgy nézett!:D
Persze az anyuka is odanézett néha azért!:)
Meg volt egy picit duci kiscsaj,de szép arca volt,az is azt adta elő,amit az anyuka,de ő utána már merészebb volt!
Ezt tényleg nem értem!
Most miért nem néznek,ha egyszer bejövök?:):)
Mert én már látom,érzem,hogy kinek jövök be!
Na,megyek lassan aludni!
Szép napot csajszi!:):)
Szia!
Szia!
bevállalom, tényleg nem tudok fogalmazni, de már mondtam, hogy lökött vagyok :-) most meg nagyon-nagyon álmos... :-)
Sűrűn kértelek tegnap, hogy ne haragudj, de érzem, hogy neheztelsz. NE HARAGUDJ és ÍRJ MÉG azért.
szia
cs.
Olyat meg ne is mondj, hogy nem tudom, mit akarok. tudni tudom, csak nagyon meredek, de azért jól tudna esni... :-)
cs.
Szia!
végre érkezem válaszolni a leveledre is a sok magyarázkodás után, a francba is :D :D
szóval tigris lennél? :-) veszélyes lehet veled… :-) de az is lehet, hogy te „rontod” el a dolgokat, és nem jól választasz. Nem az ilyen kis „áldozat-félékkel” kellene foglalkoznod, hanem valami tuti jó nőcivel, azt akkor neked is kihívás lenne a dolog. Szóval nem fair a küzdelem, nem gondolod? Csak teljesen összezavarod ezeket a kis „ártatlanságokat”. ők meg persze élvezik, hogy egy ilyen király csávó nézegeti őket. Szóval nem is tudom, kit kellene „összeszidni”. De te tudod…
Voltam bent, hát nehéz volt, pedig csak egy rövidre mentem be… de minden a régi :-) ő nincs, de nem zaklatott fel különösebben, szóval egész tűrhető volt nélküle, csendes, nyugis, csak meló meg meló. De azért jó lesz majd, ha visszajön. Biztos csokibarna lesz, meg mosolyog majd ezerrel, de nem baj, majd elleszünk valahogy. :-)
Kezdek egyetérteni a barnabőr nézeteddel. most már nekem is van egy kis színem és sokkal szebbnek találom magam így. :-) de most hogy elképzeltem, ahogy majd belép, hát neki is biztos jól fog állni a barnaság :-) szóval lehet csak van abban valami, amit írtál.
Te mész valamerre a nyáron? Vízpart, hegyek, stb.?
Pedig szerintem nem vagyok „bonyi”, én például mindig tudom, mit akarok mondani, csak „dekódolni” lehet nehéz esetleg. Már régen beszélem a „virágnyelvet”, de aki ismer, már tudja, mivel mit akarok mondani. eleinte okoz egy kis nehézséget a kommunikáció, de aztán bele lehet jönni. Szólj, ha elakadsz… segítek szívesen :-) de te semmiképp nem vagy h…, esetleg azért mert velem kezdtél… :-), de ezt meg megbocsátom neked.
jó nézegetést neked a csajokhoz
és végre már elkaphatná a tigrist valami vadmacska!!!!
szia
cs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!