Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Hát ezt nem hiszem el!!
Egy jópár 20-30 éves csajjal találkoztam,mikor 19 óra felé mentem gyümölcsöt venni,de ők nem néztek meg úgy,mint azok a kis pisisek(12-14 évesek kb)akikkel ugyanakkor találkoztam!
Most mond meg,mit csináljak?!
Várjak ezekre a kislányokra míg 16 évesek lesznek?:D
Jó,mondjuk olyan szempontból tetszik a dolog,hogy állítólag a gyerekek mindig őszinték!:)
Tehát,tényleg király pasi vagyok!:)
Na,most majd kapok tőled!:D
Szia!
„Kapni” szeretnél tőlem? Mesélj mit? :D „Adok” neked, azt a végén még azt mondod prűd vagyok vagy mi?!
Képzeld, néha én is megnézem – na nem a 12/14 éves :-) – inkább a 16/18 éves skacokat, akiken már látszik milyenek lesznek igazi pasinak, de még valójában gyerekek és olyankor mindig megállapítom, húúúú de jó pasi lesz és milyen jó lesz annak a kislánynak… de becsszó még csak gondolni sem gondolok másra, mert az már igazi pedó lenne... meg én amúgy is az „érett”, tapasztalt pasikra bukom, de most már jobb lesz vigyáznom, hogy mindenbe azért ne avassalak bele. :D :D
Mér 16 évesen már tolnád őket? (BOCS)
Miért nem néznek a 20/30 éves csajok? (némelyik, gondolom inkább így lenne helyes…) mert van barátjuk és jobb pasinak tartanak annál, hogy csak úgy „játszadozzanak” veled. ők már tudják, mi történik egy-egy jól sikerült szemezés után és nem akarnak álltatni. Vagy már túl jónak tartanak és tudják úgysem jöhet össze veled az… így inkább nem néznek. sztem ezért, nem jól gondolom?
Tegnap este már nem mentem sehova, pedig jó buli lett volna, de esett az eső és így szabadtéri koncertre elég gáz menni, pedig pörögtem volna egy jót, jó lett volna.
szia
ui: a legfontosabbat majdnem elfelejtettem: király pasi vagy, amit látatlanba megmondok :D :D
ui: remélem sikerült jó reggelt csinálnom neked!!! Nagyon igyekeztem... :D :D
ui: még egy kérdés a végére: miért van, hogy a pasik minél fiatalabb kiscsajokat szeretnének, míg a nők asszem inkább tapasztalt pasikra vágynak? sejtem én, de hátha sikerül egy kicsit provokálni téged... :D :D
Te kis hamis!:D
Szal,te is megnézed a fiatalabb korosztályt!
Jól gondolod,csak némelyik csaj nem néz meg a 20-30 éves korosztályból,de nem biztos,hogy azért nem,mert nem tetszenék,csak éppen szégyenlősek a csajok,néhányan.
Tegnap is egy üzletház előtt nézett egy csajszi elég erősen a barátjának a felügyelete mellett!:D
Meg egy szöszke információs csajszi is,meg a patikusnő,aki egyébként egy szupi negyvenes bigének néz ki!Utóbbival beszéltem is,mert kitöltött nekem egy kedvezményt biztosító kártyát,és közben meg is jegyezte,hogy:"Most mindent megtudok rólad!":):)
Mi ez,ha nem szerelem?!:D:D
Az a furcsa,hogy képen nem jövök be annyira a csajoknak,de a életben annál inkább!:):)
Hiába,3D-ben sokkal-de sokkal királyabb vagyok!:D
Köszi,ha jó pasinak tartasz,annak ellenére,hogy nem is láttál!
Te,amúgy milyen csajnak tartod magad?
Szia!
Mér nem vagy az? :D :D de nem ám becsapsz!!! :-)
már megint elegánsan figyelmen kívül hagytad a kérdéseim… miért nem hagyod magad provokálni, mondd??? :-)
majd írok, ha lesz egy kis időm. lesz majd asszem… :-)
én azt nem tudhassam, milyen nő vagyok, erről egy pasit kellene inkább megkérdezni… de nem egy dögös vadmacska sajnos, inkább egy kis szendeség… :-)
szia
Szia!
most már van egy kis időm… amúgy is viszketnek az ujjhegyeim + már megint ingerelsz… (de persze te ezt nem direkt csinálod, tudom)
szóval úgy veszem észre neked a 12-14 éves korosztálytól a 40 éves bigéig mindenki jöhet. húú, hogy bírod? Miattam nem kell ám azt írnod, hogy a 40-es bigéket is megnézed, nem fog érzékenyen érinteni, különben is van még addig „egy-két” évem szerencsére. tudom-tudom, hogy egy 40-es nő is lehet jó nő… de nem kell a rizsa!!!! Ha választanod kellene, úgyis a zsengét választanád, szóval inkább fejezd be sürgősen!!!
Én szerencsére nem vágyok minden pasira, én aztat nem is bírnám – különben is válogatós vagyok. Ha valaki nem pont olyan, mint amilyet én szeretek(nék), akkor esélye sincs nálam…
Téged nem zavar, hogy szemmel láthatóan van barátja egy csajnak és úgy stírölöd? Nem félsz, hogy neked esik a barátja? Vannak ám erősebbek is, mint te… :-)
A szerelem meg nem itt kezdődik, ahhoz minimum egy kézfogás kell… mit kézfogás, most soroljam… :-) gondolom már jó párszor voltál szerelmes is… :-)
Hát 3D-ben minden pasi jobb ez már tény… ugyanis a 3D-s pasikat meg is lehet érinteni, kalandozhatnak az ujjhegyek és egész véletlen ütközhetnek is bizonyos testrészek… nem, nem arra gondoltam… de hidd már el… :-) szóval jobb, és ez így van a te esetedben is… :-)
Nem vagyok jó nő :-( de jó nőnek tartom magam :-) Heves temperamentummal vagyok megáldva és sztem ez tesz igazán vonzóvá egy nőt. Ha van kisugárzása, van benne tűz, úgyis kelleni fog a férfiaknak, nem? (Jó) néhány kilót le kellene adnom és egészen rendben is lennék asszem, de majd mesélek még erről, jó?
szia
:D
Hát azért természetesen az ilyen pici lányoknak nem esnék neki!
Azért gondold el,majd a lányaim lehetnének!
Ezzel persze nem azt mondom,hogy nem tetszik,hogy bármelyik korosztály lányainak tetszem!:):)
Jó alapjáraton nagyon csípem a pici lányokat,de azt is csak 16 év fölött,mert ugye,ők már azért elég felnőttesek!
Elképzelhető,hogy inkább választanám a 17-18 éves csajszikát,mint a 40 éveset,de szerintem van az a 40 éves nő,aki jobb,mint sok kamasz csajszi!
Ez a patikusnőci is olyan hamiskásan és huncut módon mosolyogva beszélt velem,hogy...
szal,nem kellene kétszer kérnie!:)
Persze,azért első a fiatalság!:D
Neked fogyni kellene?
Gondolom,nem vészesen sokat?
Amúgy rengeteg duci csaj elég helyes arcra!:D
Igaz,testre meg a csiniket csípem!
Viszont nem kell azért,hogy plázamacska legyen!
Holnaptól délelőtt melózom,így csak délután 3-4 óra körül leszek itthon!
Szia!
szia!
csajszi önbizalmát+kedvét most egy kicsit lerendezted, de majd igyekszem túltenni magam azon, amit írtál.
általában két dologgal tudsz megbántani egy nőcit: a korával és a súlyával. te meg egyből mind a két témával foglalkoztál... :-(
szia
ui: nem írtam még, hogy (túl) érzékeny vagyok?
ui: de nem vagyok morcos, csak bánatos... :-(
ui: de majd holnap írok azért még így bánatosan is... :D
ui: jó éjszakát!
Pedig tényleg semmi bántó szándék nem volt a kérdésekben!
Csak kíváncsiság,nem több,nem kevesebb!
Írjál is majd,amint tudsz!
Jó éjszakát!
Szia!
szia!
tudom, hogy nem akartál bántani és képzeld még öreg + duci sem vagyok, de akkor is találva érzem egy kicsit magam. (tudod már elmúltam 18 és több vagyok, mint 50 kg) de most mit tegyek, mondd meg? ez van. Csak szólni akartam, hogy ez egy kicsit fájt, na. :-)
de ne törődj már ennyit csajos lelkével, nincs itt a világvége, még akkor se lenne itt, ha azt írtad volna, hogy csúnya vagyok vagy mit tudom én…
irni meg fogok, már csak azért is…
szia
ui: még egyszer jó éjszakát neked. bírlak, csak ne bánts :-)
szia!
egész nap kacérkodtam a gondolattal, hogy írok neked, aztán csak mindig meggondoltam magam.
De feltétlen el akarom mondani, hogy már sokkal jobb a kedvem :-) Nem is tudom mi bajom volt tegnap este... illetve tudom, csak azt nem miért érintett ennyire érzékenyen, biztos front volt...
képzeld jött dolgozni, persze lehet, hogy valójában ettől van jó kedvem, de ennek sztem nagyobb jelentősége nincs is, az eredmény a fontos. Ha majd lesz két csendes percem, írok. Persze azért irhatsz ám te is...
vigyázz magadra!!
szia
ui: jó neked, te már hamarost otthon leszel én meg még több mint egy órát itt senyvedek, de most minden más, ugye nem kell magyaráznom miért?? :D :D
ui: aztán most már nehogy elővegyél nekem valami komoly fazont, mert azt nem bírom. Szóval csak úgy, ahogy eddig... :D most már legalább azt is tudod, mivel tudsz azonnal gallyra vágni. Jobb lesz már veled vigyáznom, úgy érzem... :-)
ui: nem "találkoztál" valami helyes kiscsajjal? :-) (=csak a hogyléted felől igyekszem érdeklődni... :-)
ui: lőjj már le, érzem, hogy már megint lökött vagyok... :-)
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!