Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/403 anonim ***** válasza:

Szia!

(Talán) majd holnap elmesélem, jó? :-) bár asszem, jobban tenném, ha nem tenném… :-) de már most tudom, hogy ez nem így lesz… :-(

még csak most értem haza és van mit tenni, szóval nem igazán érek most rá írni. Ne haragudj! Tudom, nem veszed azért nagyon a szívedre… :-) de nincs bajom veled, csak morcos vagyok… de ne hidd el azért jó??? :D :D = semmi bajom, nyugi… :-)

szia

csajos

ui: holnap írok. jó éjt.

2011. júl. 26. 20:02
 322/403 anonim ***** válasza:

ui: teljesen kikészít... :D :D de "bosszúból" kerülöm és nem nézem... :-) bár ez nem sokat ér...

de nagyon megértő és nem neheztel... :D csak egy rendes csávó, nem ??? :D :D

2011. júl. 26. 20:27
 323/403 A kérdező kommentje:

Hö-hö!

Akkor ne nézd,majd fogod,mert te nem fogod addig bírni nem nézni,mint én a csajszit!:D

Jó éjszakát,Morci!:D

Vagy nem az!:D

Szia!

2011. júl. 26. 21:39
 324/403 anonim ***** válasza:

szia!

jobban tenném, ha nem írnék, de ha már egyszer megígértem tegnap este, akkor már csak írnom kell, nem? de asszem, nem is bírnám ki, hogy ne írjak… :-) tisztára rácsavarodom már a netre, pedig soha nem voltam az a függő típus… teljesen megrontasz... jobb vigyáznom most már veled… (és e mögött most nincs :-) meg :D, érted???!!!!)

szóval neked is jó reggelt! gondolom, melózol vagy majd fogsz, én meg már megint otthon,de most kényszerszabin vagyok, így alakult… de holnap már megyek, kelhetek megint 5:40-kor… :-( de lesz bent olyan igazi erős kávé, szóval minden rendben lesz, asszem :-)

milyen volt a tegnapi napom? :-) tényleg tudni akarod? (már megint kérdezel, én meg vallok, de semmi jóra nem számíts! :-) Tessék, olvasd csak a „fejleményeket”: az úgy volt, hogy … :-) egyszer csak reggel lett és menni kellett melózni… :-) kicsit komolyabban pedig: már a nap elején sikerült tisztázni, hogy még mindig bejössz, de ettől többet ne is várj, mert nem kaphatsz többet és kb. így telt el az egész nap, ami valahol nagyon jól tud esni és valahol meg nagyon rossz érzés. szóval adjuk az ívet egymásnak rendesen… a szívem mélyén még mindig feldönteném, ő meg csak mosolyog (jobb szó lenne asszem, a vigyorog, de az meg nem tetszik, így marad inkább a mosolyog, jó?) rajta, rajtam, élvezi az egész helyzetet, le tudnék kenni neki egyet soxor … de azért nem fogom bántani, ne félj. hát így történtek a tegnapi események, ezért is voltam tegnap nem morcos… :-) Mondd, lehet ebből még valami? :-) erősen kétlem… :-( magam is tudom, hogy csak kínoz és semmi jóra nem számíthatok, de valahol bent tudom, hogy hálásnak kellene lennem neki, amiért rendbe szedi a lelkem és tesz róla, hogy érezzem, hogy egész feldönthető kisbige lennék/lehetnék… (=megad mindent, amire szükségem van… :-)

És a kérdés: szóval eddig két lány vitte a szíved… (meg gondolom volt még 120 nem igazi… :D, de ez nem baj, inkább csak irigykedem… :-) mesélj valamit róluk vagy valami velük kapcsolatosat, hogy hogy meg mint is volt az... (de hagyd csak figyelmen kívül, ha úgy gondolod, vagy üsd el két mondattal…)

érzem ám, hogy ez a levél egy kicsit-nagyon erős lett, már majdnem provokál, de azért csak elküldöm, most ilyen vagyok, bocs… morcos vagyok, na (de ezt már mintha írtam volna…) de nézd el nekem és írj is, jó? (nem is akarok olyan sokat, ugye? de hát csak nőből vagyok én is vagy mi...:-)

szia

csajos

ui: legyen szép napod!!! bár ilyen időben ez elég necces...

2011. júl. 27. 09:44
 325/403 anonim ***** válasza:

ui: a legfontosabb lemaradt: azt hiszed, te tovább bírod a nem nézést? fogadjunk? Még nem ismersz, ha ilyeneket írsz nekem... :-) de azért nem haragszom ám (nagyon...)

:-)

2011. júl. 27. 09:52
 326/403 A kérdező kommentje:

Ma még hülyültünk is Tündivel,de aztán az ucsó két órában megint nem néztem,mert attól féltem,hogy visszaesek belé!

A megelőző 6 órában kb.50-szer néztünk egymásra!:D

Az a gond,hogy ő tényleg minden csávót néz,szal,nem lehet tudni!:)

Nem tudom,hogy mit csináljak,mert tudom,hogy csíp engem,de nem akarok megint nagyon belezúgni!

Te mit csinálnál!

Amúgy egész délután rosszalkodott a gépem,ezért csak most írok és azért csak keveset,de majd próbálom pótolni!:)

Azért köszi,hogy hosszan írtál,de most komolyan!

Megtisztelő!

Jó éjszakát!

Szia Csajos!

2011. júl. 27. 21:59
 327/403 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :-)

Örülök, hogy Tüdivel minden rendben van!! :-) Jó neked!! Bárcsak én is valami ilyet írhatnék neked... :-(

Akarod tudni a legújabb "fejleményeket"? Ezt ma reggel írtam egy kérdésre és asszem ehhez tartani is fogom már magam:

"én is azt hiszem, semmi jóra nem vezetne, ha nem hagynám békén. lassan lekattanok róla, csak cimbi lesz. Jó lesz így?"

Szóval lezártam, de amúgy meg elegem van az összes férfiből is ... jó antiszociális vagyok, mi? ez van.

Szia

ui: csapj már le, utálom magam, jobb lenne úgy mindenkinek.

ui: NE HARAGUDJ KÉRLEK!!!

2011. júl. 28. 08:58
 328/403 anonim ***** válasza:
100%
ti miért nem randiztok? mármint a kérdező és a 68%-os válaszoló.
2011. júl. 28. 09:17
 329/403 anonim ***** válasza:
100%

lelkitársak vagyunk, ennyi :-) "közös" a problémánk :-(

A kérdező elmondja, mi van, én meg elmondom, engem hogy szivat a "pasim".

asszem, érdekes lenne, de nem vágyok egy anonim pasival randizni. Én azzal randiznék, akit egyfolytában feldöntenék, de hisz épp most írtam, hogy lezártam.

Szerintem "lelkitársam" sem vágyik ilyesmire, még privit sem fogad, nemhogy elcsábulna egy randira... De én elfogadom őt így, anoníman, amúgy sem akarok rámozdulni.

ÉS már nem akarom tudni, ki ő, úgysem mondaná el, már próbáltam, nem nyílik meg :-) de nincs is sok jelentősége, hogy hívják. Amúgy meg birom 1000-rel :D

kielégítő volt a válasz? :-)

Te mit gondolsz kedves kérdező? bár tudom, mit írnál, inkább ne írj semmit. Neked Tündi kell vagy épp nem, nem én. :-)

2011. júl. 28. 09:47
 330/403 anonim ***** válasza:
100%
ba meg, mindjár elsírom magam, miért ilyen nehéz nőnek lenni? Ti ezt nem is tudjátok pasik!!!
2011. júl. 28. 09:51
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!