Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/403 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg pont hogy lelki társak vagytok, ez adna okot a randizásra. Meg kéne próbálnotok. Mit veszíthettek? Amúgy hadd szabadjon megjegyeznem: az utolsó válaszod alapján kedves 68% én azt gondolnám, hogy te azért nem lennél ellene egy személyes találkoznak a kérdezővel. Tévedek?
2011. júl. 28. 09:57
 332/403 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! :-)

Szeretném tudni ki az eredeti kérdező, de ennyi. Ha már ennyire tudni akarod kedves nem eredeti kérdező: én a „majd feldöntöm” pasival randiznék. (Az én olvasatomban egy randi csókkal végződik, ha jól sikerül, eredeti kérdezőt meg nem akarom csókolgatni, de NE HARAGUDJ ezért kedves eredeti kérdező… amúgy élvezed olvasni csajos miket gondol RÓLAD és nem a pasijáról??? :-)

De szerencsére „feldöntöm pasi” erről nem tud… :-) nem is tudom, mi lenne, ha tudná, hogy randiznék vele… :-)

Egy szóval hosszú és bonyolult, pont mint egy női lélek… :-)

Furcsa így hármasban beszélgetni… :-)

Sziasztok :-)

2011. júl. 28. 10:14
 333/403 anonim ***** válasza:
100%

Jó...hűt ne vedd tolakodásnak. Csak beleolvasgattam néha a beszélgetésetekbe és felötlött benne, hogy milyen jól elcsevegtek, meg nap mint nap írtok egymásnak és ezért bátorkodtam feltenni, hogy milyen jól ellennétek egymással egy személyes találkozó alkalmával is. Nem kell feltétlenül csókkal végződnie (tehát nem a klasszikus értelemben vett randiról beszélek), hanem akár csak barátkozni........

.........

.....aztán a végén úgyis összegabalyodtok :) XD,

2011. júl. 28. 12:13
 334/403 anonim ***** válasza:
100%

én sem tudom mire vélni, hogy miért nem hagy a francba, amiért sokszor neki adom ki, amit a "pasimra" kellene ezerrel ráordítanom. sokszor félek is tőle, hogy nem ír többet, de aztán mégis mindig ír. agyaltam már rajta, hidd el. Nem jutottam semmi értelmesre végül. Én bírom eredeti kérdezőt, mint barát, azt ennyi. Róla meg nem tudok nyilatkozni, hogy miért tesz ezt vagy azt. :-)

De eredeti kérdező - szerencsére - nem is úgy viselkszik, mint az aki fel akar szedni, asszem nem is írnék neki többet... :-)

Amúgy már azt is tudom, milyen az, amikor neten akarnak felszedni és tényleg nem olyan, mint ahogy eredeti kérdezővel vagyunk.

Meg itt olvastam azt is, hogy akivel irogatsz, élőben nem mindig lesz jó.

Amúgy meg eredeti kérdező tudja kié a szivem, nem fog rámmozdulni.

Még ha azt írtad volna, hogy azzal a másikkal gabalyodok össze, azt még el tudtam volna fogadni/örültem volna neki, de eredeti kérdező "csak" a barátom, akivel van egy-két közös témánk.

Miért nem érted, mondd??? :-)

Te soha nem chat-eltél még? Nem jó néha beszélgetni valakivel, aki nem olyan prűd és előítéletes, mint a legtöbb ember?

mentem.

2011. júl. 28. 12:31
 335/403 anonim ***** válasza:
mondj már valamit te is eredeti kérdező? Ma még nem is beszéltünk!!! Hiányzol, ba meg!!!
2011. júl. 28. 12:33
 336/403 anonim ***** válasza:
100%

Értem értem.

De régebben chatelgettem néha. Jó móka volt, meg néha összeismerkedtem egy két értelmesebb lánnyal, de sosem fajult személyes találkozóig a dolog. Pedig volt egy, aki konkrétan nagyon erőtlette, hogy talizzunk, de megfutamodtam a kihívás elől. Ott már volt fénykép küldözgetés, meg telefonbeszélgetések is..

mindegy. Tán így kellett lennie.

Neked meg akkor sok sikert a kiszemeltedhez :)

2011. júl. 28. 12:38
 337/403 anonim ***** válasza:
100%
köszönöm, de most épp azt igyekszem elérni, hogy ne kiszemeltként gondoljak rá, így inkább ahhoz kellene kitartást kivánni. :-)
2011. júl. 28. 12:55
 338/403 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem úgy a legkönnyebb elfelejteni valakit/lepattanni valakiről, ha előtérbe helyezel egy másik személyt. Másik férfihez próbálsz meg közeledni....

....

Itt van pl az eredeti kérdező :)

2011. júl. 28. 13:12
 339/403 anonim ***** válasza:
100%

:-)

nem zavar, hogy eredeti kérdező is el fogja olvasni a soraim? hmmm?

amúgy csak tételezzük fel, hogy, de nem és nem, szóval eredeti kérdezőt nem látom, a másikat meg igen, így helyzeti előnyben van az utóbbi + egy kicsit régebben ismerem már az utóbbi pasit...

tudom, csak hülyítesz, de látom nem igazán tudod elfogadni a szitut... :-) Hidd már el, hogy létezik ffi-nő között barátság... (ezt én sem hiszem azért el ... :-) de mindig vannak kivételek, lásd engem és eredeti kérdezőt... :-)

2011. júl. 28. 13:25
 340/403 anonim ***** válasza:

Hidd el elfogadom a szitut. Az előző hsz-emben az első részt komolyan gondoltam. Mármint hogy úgy egyszerűbb elfelejteni vkit, ha másvalaki előtérbe helyezel.

Az eredeti kérdezőre vonatkozó utalást már csak poénból írtam oda, de azért valahol kézenfekvő megoldásnak tűnne ő is:-)

2011. júl. 28. 14:05
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!