Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
 361/403 anonim ***** válasza:

szia! :-)

A délelőtti levél után most azért nem írom, hogy lájkolnám a lájkod, jó? A végén még azt hiszed, ez a „zene” jön be, pedig jobb szeretem, amiben hosszú hajú srácok/csajok tolják a zenét (rock a nevem, na) de azért lájkolnám a lájkod… :-) lájkolnál, mondd??? :-) Inkább ne válaszolj, félek tőle, mit mondanál… :-)

Jó film volt? Elmondod, mit láttál? De te ne kérdezd meg én mit láttam, mert nem akarok beszélni róla, de te elmondhatnád ennek ellenére…

Nem támadom le, akkora megint a távolság közöttünk, hogy ez most nem játszik, sajnos. Amúgy sem szoktam ilyesmit csinálni, esetleg csak gondolatban, de azt is csak nagyon néha!!! (kb. két percenként ha ott van a közelemben…:-)

és hogy kellene letámadnom? (persze csak „elméletben”) pénteken én is valami hasonlóra gondoltam. Talán valami olyasmire, hogy mi lenne, ha megcsókolnám vagy megkérném, csókoljon meg... De most nem gondolok ilyesmire, pedig még mindig jól tudna esni…

kérdés: hogy reagálnál, ha Tündi egyszer csak szájon kapna??? :D :D de őszintén!!!! :-)

Mennem kell. írjál majd, jó?!

szia.

ui: még mindig padlón vagyok, nem telt tőlem több, pedig igyekeztem, de te meg ne haragudj!

2011. aug. 1. 17:53
 362/403 anonim ***** válasza:
ui: de lájkolnám a lájkod... :-)
2011. aug. 1. 17:56
 363/403 A kérdező kommentje:

Basszus,nem emlékszem,milyen filmet néztem,de ha eszembe jut,akkor megírom!:D

Hogy mit csinálnék,ha Tünde lekapna?

Nos,régebben álmodtam erről,de olyan nyálasra álmodtam,hogy szinte éreztem a csókot!:D

Ha megcsókolna,akkor először biztos furcsán néznék,de aztán nem tudom mi lenne?

Becsszó!

Már azt sem tudom,hogy örülnék e neki!

Hogy lekapd e a csávót,ezt csak te tudod,hogy mit bír!

Ha vagány gyerek,akkor esetleg megpróbálhatod,ha nem,akkor ne legyél szerintem annyira drasztikus.

Szal neked kell tudnod!

Bár,ha tudod,hogy csíp téged,akkor menj neki,ha viszont nem vagy ebben biztos...

Zenében,nekem jöhet rap,pop,rock,sok minden!

Megyek melóba!

Aludj jól,álmodj szépeket!

Szia!

2011. aug. 1. 19:25
 364/403 anonim ***** válasza:

szia

elolvastam és nem tudok, nem válaszolni:

tudod/tudom jól, hogy nem fogok szépeket álmodni…, már egy ideje nem álmodom szépeket… :-(

mint ahogy azt is tudom/tudod, hogy nem örülnél már neki, ha lekapna Tünde.

viszont asszem legalább neked sikerült, amit megkérdeztél egykor… már csak nekem kellene valahogy túlélnem ezt az egészet…

és lekapni sem fogom, hisz tudod jól. Nem vagyunk egy súlycsoport… :-(

basszus nem tudod, mit érzek, de jobb is neked így asszem… :-(

légy jó, vigyázz magadra!!!

jó volt veled, bírtalak/bírlak.

szia

tudod az a lány, aki azt szokta ide írni, hogy a lökött csajszi

ui: asszem Tünde meg nem illik/illett hozzád! Egy percig nem működött volna és soha nem tett volna boldoggá!

ui: úgy sajnálom, nem tudod, mennyire!!!!

2011. aug. 1. 22:46
 365/403 A kérdező kommentje:

Ne már,nem szomorkodj itt!Fel a fejjel!

Majd írok csak most aludni kell!

Szia!

2011. aug. 2. 09:07
 366/403 anonim ***** válasza:

Szia!

miért csinálod ezt velem, mondd, basszus??? :-( de valahol meg: :-)

szia

2011. aug. 2. 10:24
 367/403 A kérdező kommentje:

Na,ez az!

Mondom,fel a fejjel!:):)

Na,szal a Tünde nézett,nem is gyengén,amelyet én pár percig viszonoztam,aztán már végig nem néztem!

Nem,nem és nem!

Nem hagyom,hogy visszarángasson az érzelmeimbe,amelyet iránta érzek,de már nem akkora fokon!

Előbb-utóbb csak elmúlik ez a szerelem is!

Mert,ha nem,akkor régen rossz!

Szeretném hinni,hogy nem az igazit találtam meg a személyében,bár mondtam,hogy ennyire erős érzelmeim,még egy csaj irányában sem voltak!

Szal,nekem is fel a fejjel!!:):)

A másik:

Gyanúsan sok ratyi csávót néznek meg a környezetemben a csajok!

Rám meg nem mernek nézni!:)

Hiába,na,nem akarnak zavarba jönni!:)

Jó legyél csajszi!

Szia!

2011. aug. 2. 18:47
 368/403 anonim ***** válasza:

szia :-) miért olyan jó ezt ide leírni, basszus???

olvastam, de most mérhetetlenül fáradt vagyok, álmos, nyűgös+egész nap rossz kedvem volt+a hasam is fáj, úgyhogy inkább most nem írok semmit.

amúgy meg tudod, mit írnék, ha írnék :D

csak tolnám mennyire, annyira, de nagyon... :-) ez van... holnap majd "részletesen" is leírom, jó?

csak egy kicsit légy jó, jó???!!!

szia

én, még mindig... :-)

2011. aug. 2. 21:08
 369/403 A kérdező kommentje:

Büszke leszel rám!

Ma csak 2x néztem Tündére és aztán már nem is,ami 7 óra alatt nagy teljesítmény!

Lehet még tovább fokozni?!:):)

Nem hiszem!

Most megint így tervezem egy jó ideig!

Köszönni,ránézni,azt annyi!:)

Nehogymá!

Még egyszer már nem hülyít meg,az biztos!!

Te meg írjál,ha lesz kedved!

Remélem,már semmi bajod nincs!

Szia!

2011. aug. 3. 08:35
 370/403 anonim ***** válasza:

Neked is jó reggelt!

:D

már nincs :-) talán :-( (ez most a lelki bajra vonatkozik)

de a hasam még mindig fáj :-(

tudod, ugysem tudnék nem írni... :-( csak most meg én melózom, de majd csak megoldom valahogy, még ma, na, jó?

szia

2011. aug. 3. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!