Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
 391/403 A kérdező kommentje:

Rendben csajszi,majd írok rendesen,csak ez a délelőttös hét kikészít ám!

Jól is legyél nekem!

Én is örülök,hogy jelentkeztél!:):)

Szia!

2011. aug. 15. 21:54
 392/403 A kérdező kommentje:

Na,szal!

Semmi nem változott a Tündivel!

Néha egymásra nézünk,de ennyi!

Ma láttam a szemem sarkából a pályaudvaron,hogy engem néz.

Szal,nézelődünk,elvagyunk!

Az viszont hihetetlen,hogy teknőcfejű mennyi nőnek bejön!

Tényleg nem értem,hogy miért!

Nagy feje van,keskeny válla,krumpliorra!

Viszont barna gyerek,de erről már beszéltünk!

Nagyon sokat számít ez a legtöbb nőnek,hogy a csávó inkább barna legyen,mint fehér bőrű!

Ma beszéltünk is a kollégákkal a teknőcről és az egyik mondta,hogy nálam jóval idősebbnek néz ki a csávó.

Ennek meg én örülök!:):)

Mivel nálam fiatalabb,valójában 3 évvel!:):)

Mondom,én nem látok rajta semmi különlegeset,tehát,csak a barnasága lehet az,ami kapóssá teszi őt a nőknél!

Menjek szoliba?!:D:D

Szia!

2011. aug. 16. 18:17
 393/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne várj ma sokat tőlem, fáradt vagyok és eléggé fel***te a főnököm az agyam, szal teljesen használhatatlan vagyok, de néhány sor azért még jöhet, lehet még a kedvem is jobb lesz tőle.

szóval a barnaság csak fontos, értem. Asszem pontosan tegnap olvastam gyk-n valami hasonló kérdést és nehogy azt hidd, hogy egy véleményen voltak a válaszolók, sőt…, igaz ott a haj + szemszin volt a téma. asszem én is a világosabb bőrre bukom, nekem nem igazán jönnek be az olaszos/„argentin focista” pasik. Én jobb szeretem a tejfeles pasikat.

már régen meg akartam kérdezni: csajban is jobb a barna? Ha látnád, milyen barna vagyok… lehet ki kellene használnom, amig ilyen szép barna vagyok??? :-) biztos szép kislánynak tartana egy-két pasi… amúgy a barnaságnak is megvan az átka, mert a legszebb alsóneműm nem mutat jól a félig barna-félig fehér gömbölyded részemen :-( de úgyis hamar lekopik, jövő nyárig meg úgysincs több napozás.

Szerintem ne mennnyél szoliba, az gáz, nagyon gáz…

Ma én is megnéztem magamnak néhányszor. régen láttam már… De/és képzeld el, nem tudok vele szemezni, régebben sokkal többször, sokkal könnyebben néztem a szemébe. miért van ez? talán túl rég óta húzzuk egymást… de asszem mégis csak a szeme fogott meg… és persze ma is csak sikerült fél másodpercre elkapnia a szemem, rögtön el is felejtettem mit is akartam épp csinálni, ő meg bezsebelte a hatást, nehéz volt türtőztetnem magam, hogy be ne húzzak neki egyet, de még ezen is csak mosolygott… de akkor sem hagyom magam…

lassan már összefolynak a sorok, megyek aludni, jó legyél!!!

vagy egy kicsit rossz lennél inkább? Nem bánom, lehetsz, ha akarsz, neked még azt is megbocsátom. de ne mondd, hogy én mondtam!!!

szia

ui: aludj jól, álmodj valami izgiset!!!

2011. aug. 16. 21:25
 394/403 A kérdező kommentje:

Sokszor bennem is vannak ilyen indulatok,amikor néz a csaj!

Persze én nem akarom leütni,de néha tényleg idegel,mert zavaró,ahogy nézni tud!

Felkavar a kis mocsokja!:D

Ennek ellenére úgy érzem,már múlik a szerelem!

Szerintem nézzed a csávót,de csak mértékkel és ne mindennap,hátha majd te is megzavarod őt!:D

Jó éjszakát Csajszi!

Szia!

2011. aug. 17. 21:11
 395/403 anonim ***** válasza:

Szia!

nem, csak azért se nem... nem akarom összezavarni vagy mi. már nézni sem akarom. soha nem is akartam tőle semmit. felejtős, basszus. hát ez van. :-(((((

szia

2011. aug. 17. 21:56
 396/403 anonim ***** válasza:
szerelem??? beteg vagy??? :-))) macho pasik nem szoknak ilyet!!!!
2011. aug. 17. 22:04
 397/403 A kérdező kommentje:

ÁÁÁÁÁ Csajszi!

Milyen igazad van!!

Hozzám tényleg nem illik,ilyen szánalmassá tévő érzés,mint a szerelem!

De ez van!

Egyszer mindenki megtalálja azt,aki miatt kiszolgáltatott lesz,egy ideig!

Én viszont sosem voltam papír,csak mióta a csajt ismerem!

Azt hiszem ezzel az ucsó írásoddal végleg felnyitottad a szemem!!

Nagyon-Nagyon Szépen Köszönöm!

Majd írjál!

Szia!

2011. aug. 18. 17:38
 398/403 anonim ***** válasza:

szia!

már megint én…, hisz tudod, hogy úgysem állom meg, hogy ne válaszoljak. A francba is, asszem te vagy a legédesebb „vétkem”, nem vigyáztam eléggé és látod ez lett a vége… itt most következne egy nagy sóhaj, de jobb is hogy nem hallod, basszus!!!

Figyu! nyugi! nem is vagy az, vagyis nem szerelem az, amit érzel. Csak nézegetitek egymást, nem is nagyon beszéltek nem??? szóval ne gyere nagy szavakkal, mert úgysem hiszek neked!!! De azt írhatod, hogy gerjedsz rá, meg tetszik, meg ilyenek… gondolj csak bele mi lenne, ha valami szorosabb is lenne köztetek, azt minek neveznéd, hmmmm??? Imádnád??? Szóval NEM, NEM és NEM!!! de azért semmi bajom veled… és én sem vagyok szerelmes (!) csak úgy szeretem mint valami rossz kisfiút, akinek mindent meg kell bocsátani. Ma például igazán rosszul viselkedett, szerintem hárman is fel tudtuk volna képelni, köztük én is… de nem bántom...óh, úgy szeretném tudni, ma miért volt ennyire, de ennyire... nem tudod véletlenül??? Hogy van ez nálatok, pasiknál???

légy jó, (egy újabb nagy sóhaj…)

szia

ui: továbbra is bírlak, basszus

2011. aug. 18. 18:22
 399/403 A kérdező kommentje:

Rosszul viselkedett?

Miért,mit csinált.

Beszólt a csajoknak?

Nekem meg az alvás nem megy továbbra sem jól!

Teknőcfejű már lassan minden csajnál leköröz!

Egy éve még a faxba sem volt,most meg ő a menő,mióta nem tudok aludni!

Kb,azóta van ez!

De egyszer majd hátha!:):)

És akkor reszkess teknőcfejű!:D

A csávót meg képeld fel,ha attól egy kicsit is jobban érzed magad!:D:D

Na,tűztem,mert hajnalban kelés még holnap!

Jó éjszakát!

Szia Csajszi!

Ui:Én is bírlak!;):)

Szia Csajszi!

2011. aug. 18. 21:30
 400/403 anonim ***** válasza:

ne írj ilyet, mert a végén még megteszem, mármint felképelem. folyamatosan csak bosszant, szivat, kötözködik, soroljam még??? mit tegyek, hogy ne tegye?

szia:

cs.

ui. az jó :-)

2011. aug. 18. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!