Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
 371/403 A kérdező kommentje:

Akkor nagyon gyors gyógyulást kívánok,ami a hasadat illeti csajszi!

Remélem,hamar helyrejössz!

Én most voltam kint edzeni,most nemrég ettem,most meg zenét hallgatok,hogy erőt adjon éjszakára!:):)

Amúgy,azt hiszem kezdek magamra találni!:)

Jól haladok!:)

Ha így megy tovább,jóval,de jóval erősebb leszek mentálisan,mint,amilyen valaha is voltam!!!

Ha belegondolok,mit össze szenvedtem Tünde miatt...

Már jó másfél éve szenvedek a csaj miatt,de asszem,közel a vége az elnyomásnak!!:):):):):)

Kajakra érzem,ahogy minden perccel nő az erőm!!!:):):)

Király!!

Na,neked is hasonlókat kívánok ám,kedvenc fórumtársam!!:):)

Jó éjszakát majd,csajszi!

Szia!

2011. aug. 3. 18:50
 372/403 anonim ***** válasza:

szia!

én is téged :D :D nagyon, nagyon, nagyon!!! :D :D

ilyet még nem is hallottam a macho pasitól ezidáig... de jól esik, de inkább észre sem veszem, jó??? :-))))

és majd írok is, csak most még mindenképpen el kell olvassam a friss kérdéseket, de aztán ütközünk, jó vagy legalábbis írok neked, ok? amúgy is érzem, hogy bizseregnek az ujjam hegyei, szóval ki sem tudnám hagyni... ha már mást nem csinálhatok velük... :-(((

szia

ui: bírlak ám nagyon... :-)

2011. aug. 3. 19:30
 373/403 anonim ***** válasza:

ui: nyugi feldöntöm pasival nem tennének az ujjhegyeimmel semmit..., de "csak" neked mondhatom el... :D :D

ui: de a "csak" itt és most nem minősít, sőt!!! :-)

2011. aug. 3. 19:39
 374/403 A kérdező kommentje:

:D:D:D

Na,azért csajszi!

Aludj jól és álmodj szépeket!

Szia!

2011. aug. 3. 20:11
 375/403 anonim ***** válasza:
azt hiszem, ma este meglesz, mármint a szép álom :-) bár lehet nem a szép lesz rá a legtalálóbb :-) de addig még írnom is kell NEKED...
2011. aug. 3. 20:27
 376/403 anonim ***** válasza:

szia!

már úgy vártam a pillanatot, amikor végre felnyithatom a laptopom tetejét és írhatok neked.

Tudom, most illenék arról írnom, arra válaszolnom, amit te írtál, de én inkább mást szeretnék, jó? hallgass meg kérlek, szükségem van rá!!! :-)

Csak gyorsban, mert lassan mennem kellene aludni is: szóval jó volt a mai napom, végre már. Nem találom magam a hétvége óta, olyan vagyok, mint akit megsebeztek, de ma egy kicsit jobb volt a helyzet. amolyan mosolygós nap volt ma és már az eleje is nagyon jó volt. Rá nem néztem volna, mikor reggel bejött hozzánk, de azért jól megnéztem magamnak itt-ott, ahol lehet. Tetszett, jók voltak a részletei… van karosszériája, na, fullos… egyszóval: jó pasi. aztán később hozta a cimbijét is, akinek hormontúltengése volt, de nagyon-nagyon aranyos volt. egész jó szitu volt, végre nekem adta elő magát egyszerre két pasi is, mintha versenyeztek volna, melyik tudja jobban tolni. én a hormonosra szavaztam volna, de inkább nem szavazok. Aztán még mindig jött, láttam, néztem itt-ott, de a szemébe sose, szóval jó volt… és aztán véget ért a nap… :-( de nem baj ám. Látom még, asszem :-) de az lesz már jó nekem… :-)

ez már felháborító hallod, hogy ezeket a béna pasikat stírölik a csajok… nincs szemük, vagy mi? de tutira félnek a macho kollegájuktól… én is félek az enyémtől, ki tudja mire lenne képes… jujjj, még belegondolni is… de én is azt hiszem, jobb vigyázni velük!!!

Büszke is vagyok rád! Így is kell!!! Ha egyszer döntöttél, tessék tartani magad, semmi szemezés, meg ilyenek, csak mint egy erős férfi!!!

és már a hasam sem fáj.

Hallgattál valami jó zenét is?

Nekem most két jó zeném is van, hallottad már?

Rihanna: California King Bed

Jennifer Lopez: I’m into you

természetesen szerelmesek, de annyira jóóóóóók!!!!

szia, és jó legyél, hallod!!! :-)

ui: igen, ha szeretnéd tudni, még mindig bírlak!!!

2011. aug. 3. 23:12
 377/403 A kérdező kommentje:

Én is bírlak,tudod!:)

Ám az ilyen szerelmes zenék nem az én asztalom!

Annak viszont örülök,hogy már nem fáj a hasad!:):)

Így is kell nyomni az életet,csak egészségesen!

Hormonzavaros vagy túltengéses csávó?!

Ezt meg,hogy kell érteni?

Az,hogy nem szemeztél a csávóval,az király!

Lehet,a fene eszi meg,hogy miért nem szemezel vele!:)

Én sem szemezem Tündével!!

Jól mondtad,egy erős férfi tartson ki az elvei mellett!!

És én ezt is fogom tenni!

Már mondtam,ha nem csak engem néz,hanem akárkit is,aki a férfiak táborát erősíti,akkor nincs miről vakerni!

Vagy én vagyok egyedül,vagy,akkor meghagyom a pancseroknak!

Ennyi!

Ez már eldöntött ügy!

Ma is egyszer sem néztem,még csak felé sem,nemhogy rá!!

Lesza.om!

Most büszke vagy rám,ugye?:D:D

Majd írjál,hogy mizu!

Megyek aludni,majd estefelé leszek egy kicsit!

Legyél jó!

Szia!

2011. aug. 4. 08:39
 378/403 anonim ***** válasza:

szia!

miért nem? Meghallgattad egyáltalán? Na nem baj... ez van :-( szerethetsz mást nem bánom... :-) pedig a Rihanna dal akkor is jó!!!

Persze te nem írtad, mit hallgattál, ilyen vagy, látod, pedig olyan kiváncsi lennék!!! Legalább 1 zenét írj vagy 1 énekest, aki tényleg közel áll, de nem fogsz, már most tudom majd jössz a pop/rock/stb szöveggel... :-) nem egyszerű veled, hallod. Nem mondanék semmit és egy zenéből még nem tudok meg semmit arról a macho lelkedről, ne félj, az csak egy zene, na. de mindegy... :-(

írj majd, már most várom, jó lesz :-)

szia

2011. aug. 4. 09:40
 379/403 anonim ***** válasza:

szia!

már megint én :-)

még bent vagyok, melózom, szóval csak nagyon röviden ütköznék most veled, ha lehet, mert lépnék is már, de ezt meg csak meg akarom kérdezni.

Segíts nekem, jó? Nem tudom, mit tegyek. holnap buli lesz a cégnél, úgy volt, hogy nem tudok menni, de közben meg már mégis tudnék és valahol el is mennék, de nem azért, mert reménykednék vagy rá akarnék mozdulni, csak úgy jó lenne, becsszó, de már mondtam is bent, hogy nem megyek. Furán néznének bent, nem? Nem szabad nekem oda elmennem, ugye? Ne fájdítsam a szívem, ugye? szerinted? mit gondolsz?

szia

ui: csak azért küldöm el, mert már megírtam... :-) inkább ne is válaszolj, ha nem akarsz, nagy kislány vagyok már és meg tudom oldani a problémáim egyedül is, csak érdekelt volna mit gondolsz.

2011. aug. 4. 17:27
 380/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Figyu csajszi,ha menni akarsz,akkor el kell menned!!!!!

Ezt a legkomolyabban mondom!!!

Ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem,amikor bulizhatsz,mert sosem tudhatod,lesz e még rá lehetőséged!!

Érted?!

Feltétlenül menj el!!!

Mond azt,hogy elgördült az az akadály az utadból,ami miatt nem tudtál volna menni!

Ha meg kíváncsiak,akkor mond azt,hogy xy barátnődnek a gyerekére kellett volna vigyázni,de kiderült,hogy már nem kell,mert megoldódott a szitu!!

Ennyi!

Most azért is megírok párat:

P.Diddy,Kid Rock,Public Enemy,Ll Cool J,Jay Z,G unit,Maroon 5,...stb.

Na,szia!

Szép álmokat!

Ne feledd:BULI!!!

Szia!

2011. aug. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!