Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
szia!
rég hallottam felőled, gondoltam rád írok, lesz, ami lesz, csak nem haragszol meg nagyon... :-)
Mondd hogy vagy? Minden ok? Én úgy érzem magam, mintha jönne a tavasz, alig birok magammal, bizsereg a bőröm, teljesen kész vagyok. de ne kérdezd mi "bajom", esküszöm, nem tudom.
Képzeld ma sem képeltem fel, de ma is tette a dolgát, mintha csak kötelező lenne, de olyan jó volt. Már nagyon hiányozna, ha egyik nap csak olyan rendes formán viselkedne, de asszem ettől nem kell félnem, a vérében van, tudom... :-)
Más: arra gondoltam, hogy ha esetleg pihenni szeretnél és nem akarsz nekem írkálni, akkor pihizhetünk is, aztán, ha esetleg lennének fejlemények vagy hiányozna az a néhány sor, esetleg, talán, akkor ütköznénk hmmm? mit szólsz? DE minden sorodnak örülök, szóval bármikor írhatsz...
mentem, jó legyél, vigyázz magadra.
szia
Ma nem értem rá,mert a haverokkal voltunk biliárdozni.
Meg kajáltunk,meg kávézóban voltunk,aztán egy kis rallyt néztünk!
Szal,mozgalmas egy nap volt,de nagyon jól esett ez a kikapcsolódás!:):)
Tegnap még az alvás is nagyon jól ment végre aludtam egyben vagy 4 óra hosszát,ez az utóbbi 2 évem rekordja!
Remélem,lesz még jobb is!:)
A biliárd klubban nagyon jók voltak a pultos csajszik,az egyikkel nagyon szemeztünk!
Tündéri barna csaj,formás idomokkal!
A kávézóban meg ugye dumáltunk a kollégákról,ahogy illik!:D
Felhozódott,hogy teknőcfejű,milyen nagyra tartja magát,hogy fikázza a többieket!
Erre mondta az egyik kolléga:"Pedig nem egy szépfiú,hogy fikázhasson másokat!"
Tehát,más is így látja,ahogyan én!
Szal,csak van valami abban a barna gyerek elképzelésemben!
Remélem,veled is minden OK!
Szia!
szia!
jó lehetett neked, tisztára irigyellek!!! gondoltam rá én is, hogy este fel kellene menni a városba amolyan előünnepelni, de fáradt voltam, nem mentem sehova, pedig lett volna rá érkezésem. már délután ment mindenféle, csak a zenét hallottam, de egyből fel is pörgetett, szóval nekem is volt azért egy kis jó… = nekem is minden OK!
szia
ui. nem azért írtam ám rád, mert nem írtál, csak ütközhetnék voltam... már bizseregtek az ujjaim... valamit tennem kellett, na...
ui: szóval nem akarsz pihizni?? :D :D, ha már így kérdezed, asszem én sem nem :-( jó veled... :-) most már tényleg befejezem... légy jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!