Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Szia!
Ne büntess meg azért, mert rossz kislány voltam!!!Kérlek!!! :-) Mi a véleményed, biztos eszedbe jutott egy-s-más, gyere, mesélj! :-)
Ha nem akarsz mesélni, legalább írj, jó? :-) Kérlek!!!
szia.
Hát,elég érdekes sorokat olvastam itt!
De asszem,hogy beszéd és írás nélkül is tudjuk,hogy mi van!:):)
Szerintem is hülyeség a személyes találkozást meg stb-t erőltetni,mert én a Tündibe vagyok beleesve(bár már nem olyan hatalmasan,mint egykor)te meg a csávóba a munkahelyedről.
Attól még írkálhatunk egymásnak ezerrel!:)
Amúgy a Tünde nem tudja eldönteni,hogy mit akar,minden csávót stíröl ezerrel,persze engem is,de én nem akarok/akartam egy lenni a sok közül,mert én az egyetlen akartam lenni!
Úgyhogy mától ismét a csajtól való elzárkózásé volt a főszerep!
Én azt nem viselem el,hogy papóleonon át a teknőcfejűn keresztül mindenkit,de tényleg mindenkit bambul meg néz!
Nekem egy ilyen nő nem is kellene,amelyik ilyen nyílt!
Asszem tényleg befejeztem vele!:):)
Attól még szép a világ!
A gyönyörű szőke kolléganőmet viszont nagyon zavarba hoztam,amikor a valóban szuper popsiját dicsértem meg az én sajátos,de ennivalóan elbájoló stílusomban.:):):)
Te,hogy állsz a csávóval?
Alakul valami,vagy te is szerencsétlenkedsz,össze-vissza csapkodsz,mint én a Tündivel?
Szia!
szia!
úgy örülök, hogy végre már ilyet olvashatok. teljesen ki voltam éhezve ezekre sorokra. te azt el sem tudod képzelni, mennyire... :-)
örülök, hogy megvagy még és nem vetted a szivedre+meg nem sértődtél be. azért csak jó nekem. bírlak!!! :D
folyt köv.
birlak, bírlak, bírlak... :D :D
BOCS, BOCS, BOCS
de nem tudtam megállni :-)
szia!
Tudjuk? :-) Talán... :-) Tisztára összezavarsz néha, de legalább nem unatkozom. :-)
az jó!!! :-) fogok még, asszem!!! bitang jó tud ez veled lenni, úgyhogy ne is várd, hogy magamtól abbahagyom. :D de nem írok több ilyet, mert még félre találod érteni, azt mi lesz??? :-)
Ilyet még nem is hallottam tőled Tündével kapcsolatban… mégis érzel? nem is akárhogy? Mi van, több kettőnél? vigyázz térdre ne kényszerítsen ez a lány!!! :D :D
lehet, terel, nem? nem lehet, hogy azért nézeget mindenfele? De az is lehet teljesen zavarba hozod, nem?
A pasi meg ma nem jött, nyugi volt. de reggel elhatároztam, hogy lekattanok róla. (ezt írtam is, csak biztos átfutottad.) vki innen gyk-ról meggyőzött, hogy nem tisztelne, nem csodálna, ha az lenne, amit én akarok, és ebben igaza van, sajnos. Szóval nem lehet jól kijönni belőle, így inkább hagyom, feladom, de csak egy szó elég lenne, hogy másképp gondoljam… :-( de mint pasi, mindig meg fogom nézni… :-) mondtam már, hogy olyan hangszíne van, majd megvadulok tőle? Már nem az első alkalom, hogy hallom a hangját és már olvadok is… Egyszer láttam egy filmet, volt benne egy pasi, aki oroszul beszélt és a csaj attól gerjedt, hogy a pasi beszélt hozzá. kb. így vagyok én is, elég, ha hallom a hangját és már kész vagyok. nem tudom, hogy tényleg különleges a hangszíne vagy csak már összekapcsolom vele? Na befejezem, már biztos unod…
szia
ui: jó veled!!! :-)
Jól van na,én is bírlak!:):)
Lehet,hogy csak azért szereted a csávó hangját,mert az ő hangja,ki tudja?!:)
Szerintem igen!:)
Te is inogsz össze-vissza,ahogy az írásaidból kiderül!
Hol imádod,hol elzárkózól előle.
Ez totál helyes viselkedés,sajnos az érzelmi zavar már csak ilyen!
Tündével kapcsolatban nem tudok mit mondani,ha nem áll elő a farbával,akkor ez így marad,mert én nem szerzem meg neki azt az örömet,hogy színt valljak!:)
Neki amúgy is könnyebb elviselni a hiányomat ,ha bír is engem,mint nekem!
Ő hazamegy és vigasztalódik a barátja vállán,de nekem most nincs hol!
Annyira megbolondított ez a kis hülye!:)
Amúgy még vannak érzéseim iránta,de már szerencsére nem annyira erősek,mint pl:2 hónappal ezelőtt!
Nem tudom,hová vezet ez,de neki kell lépnie,mert amíg így viselkedik és,amíg nem tudom lekövetni,hogy mit vagy kit akarna,addig én nem lépek ez ügyben!
Jó éjszakát Csajszi!
Írjál nyugodtan,majd olvasom és válaszolok!
Szia!
Legyél jó!
Szia! Neked is jó reggelt!
:-)
kegyetlen vagy, hallod. Szegény Tündi!! Nem egyszerű veletek...
majd írok, addig meg jó legyél!!
Szia
Szia!
Már megint én... :-)
gondolkoztam azon, amit irtál. Elég patthelyzetnek tűnik ez, hát szóval necces. Szóval kepesztenie kell Tündinek, ha akar tőled valamit. ej-ej, nem jól van ez így, de azért asszem értelek és igazad is van. :-) látdod, milyen jó kislány vagyok??? :-)
Ezt meg már nem tudom, hogy leírjam-e, nem akarok beléd mászni, de itt olvastam, hogy az alfahímek (=macho pasik) dominánsak akarnak lenni a kapcsulatukban is és ezért várnak szép türelmesen... tudom, te nem ezért... :D :D BOCS és tényleg semmi közöm hozzá. :-)
de azért szép napunk van, nem? :-)
szia
ui: hagylak már, na, csak ezt el kell, hogy mondjam...
ui: jól le vagyok amortozva, mindjár sírok is: csak 66%-os vagyok. :-(((( Ez úgy történt, hogy tegnap elolvastam néhány családi kapcsolatok egyéb kérdést és úgy látszik, nem tetszettek a többieknek a válaszaim. Szóval ehhez nem értek. :-( eddig csak a szerelem, szex kérdéseket olvasgattam és akkor még 80%-os voltam. Szóval abban már bizton adhatok neked is tanácsot. kérdezz csak nyugodtan... :-) de mást ne kérdezz, mert még rossz választ találok adni neked is...
ui: el kellett hogy mondjam, ne haragudj... :-)
ui: mostmár jó kislány leszek és csendben maradok, jó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!