Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen bátorságom megszólítani a szerelmemet? 15/F
ÉN tudjam, hogy TE miért nem tudsz valamit?
Ehhez nem bátornak kell lenni, csak megtenni. Hogy "mi lesz ha", az majd kiderül, ha megtetted - ennyi. Túlliheged magyarul. Ez az élet minden egyéb területén is igaz egyébként.
Nem szeretem az ilyen fiúkat. Félénkek. Mit várnak? Hogy a lány egyszer csak odamegy hozzájuk, és minden szép lesz? Pff...
Figyelj! Nem tudom, hogy nézel ki, de az bizton állítom, hogyha nem mész oda a csajhoz, és nem kezdeményezel, akkor köztetek soha nem lesz semmi. Bocsi, de ez így van. ÖNBIZALOM! BÁTORSÁG! Mi lehet a legrosszabb? A lány kikosaraz. És? legalább megpróbáltad. Nem veszíthetsz semmit! Ha elég jónak érzed magad a csajhoz, akkor gyerünk, hajrá! És ha egyszerűen lesöpör a válláról, akkor nem érdemel meg. Akkor egy p*csa. Szóval nem veszíthetsz semmit!
15 évesen én is sajnos ugyanígy voltam...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!