Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Ezt az alfahímes szöveget kajak nem értem,majd rajzold már le!
Amúgy ma nem volt a Tünde,ami igencsak megnyugtatott!:)
Vagyis nem zaklatott fel a látványa!
Basszus a gáz meg az,hogy a sok nem alvás miatt,asszem egyre szarabbul festek,mert már nem néz meg annyi csaj,mint pár hete még!
Jó,így is vannak csajszik,akik igencsak megnéznek,de tényleg csökkenőnek tűnik a számuk!
Nem is csoda,mert,aki csak 3-4 órát alszik max.naponta az ne is számítson semmi jóra ami a kinézetét illeti!
Asszem ezt szívom most én is!
A régi legjobban kedvelt srác,már nem annyira kedvelt!
Hihetetlen,hogy mekkora ratyi csávók előznek már meg!
De valamit kitalálok,hogy tudjak aludni és akkor,vissza a királyságom!!:):):)
Szia!
Jó reggelt!
Miért nem érted? :-) Pedig egyből rád gondoltam, mikor ezt olvastam és sztem így is van. :-) Bocs! Nem hiszem, hogy leírom, mert nem akarlak bántani!
igazán szép nyári idő van, basszus.
Még nem ébredtem fel teljesen, kérek még egy kis időt a válaszra Tündivel kapcsolatban, jó? Álmos vagyok!!!
szia
Szia!
Felébredtél már? :D
akarsz tudni csajos pillanatnyi lelkiállapotáról? most úgy érzem magam, mintha kanyarodni akarnék és nyomom a féket, de már nem tudom bevenni a kanyart. gáz egy érzés.
Szóval írnék is meg nem is, de már félek bármit is írni, mert érzem nem lesz jó vége. Nem akarok olyat írni neked, amit ő hoz ki belőlem. Szóval nem te "érdemelnéd", neki meg nem mondom el.
Túl sok nekem ez a pasi, nem birok vele, feladom... :-( Szóval össze-vissza csapkodok... már megint... teljesen lealáz ez a pasi.
Nem is tudod, milyen szerencséd van Tündivel, ő nem aláz téged... miért nem tudod egy kicsit szeretni? Olyan nagy dolog lenne az mondd?
csak semmi rosszalkodás, fogd vissza magad, jó?!
szia
Ok,én ezt az alfahímes dolgot tényleg nem értem!
Micsoda,hogy Tünde nem aláz?
Az nem megalázó szerinted,ha tudja,hogy nézem,de ő egy másik csávót néz?!
Na,ugye!
De már annyira nem gáz,asszem kezdem egyre jobban elfogadni a helyzetet,és megígérhetem,hogy sosem fogom nyalni a seggét!
Ez tuti!
Ha akar tőlem valamit,akkor majd makog,ha nem,akkor így járt,és elégedjen meg a gyenge,selejtes csávókkal!
Egyébként egy igazán király dologról tudok beszámolni,mert asszem,kezdem megutálni a csajt!
Az utálatot meg majd a bazinagy közöny követi,ami,meghozhatja a lelki felszabadulásom!
Óh,hogy vágyom már arra,hogy szabad legyek!
Te meg csapkodsz még egy kicsit,mi?!
Nem tudsz dönteni,hogy mit kezdj a helyzettel!
Valszeg ez lesz mindig.
Vagy nagyon fogod imádni a csávót vagy nagyon utálni,attól függően,hogy milyen éppen a hangulatod!
Ez van,ezt kell szeretned!
Vagy dönthetsz úgy is,hogy leszarod,és,ha ez lesz túlnyomóan a lelkedben,akkor sokkal jobban érzed majd magad!
Szia!
Szia!
Mi a baj? Gyere, mesélj! Ki bántott? Nem szoktál ilyen lenni! Nem csak nekem van rossz kedvem ebben az időben? Pedig én nem tudlak felvidítani, mint te engem. :-(
Látom, bajod van Tündivel! Miért utálod? De ha azt mondod neked ez a jó, akkor biztos jó neked. Csak ne várd, hogy még irigyeljelek is…
Én nem tudom utálni, asszem soha nem is fogom. Csak kikészít. Azt mondod, a hangulatomtól függ, hogy imádom v. utálom? Ne hidd! Tőle lesz jó kedvem is meg rossz is. ha kedves velem, imádom, ha nem akkor padlót fogok. ennyi. ettől függ minden. Pedig sokkal egyszerűbb is lehetne a képlet, de szerintem direkt bonyolítja, ez okoz neki örömet, pedig milyen alternatíváim lennének... de hallani sem akar róla… mereven elzárkózik… egyszer úgysem menekül...
Képzeld, „majdnem” drasztikus lépésre szántam el magam. Láttam egy álláshirdetést és egy percig azon gondolkodtam, meg kellene pályázni és lezárni ezt az egészet, mert másképp úgysem lesz vége, mindenkinek jobb lenne úgy. Aztán továbblapoztam. Aztán néhány nap múlva újra láttam a hirdetést, nem tettem semmit, pedig néhányszor eszembe jutott, mi lenne, ha…? Szóval úgy döntöttem, még küzdök egy kicsit, vagy inkább csapkodok, talán az jobb szó rá.
szia
ui: tegnap majd beleszédültem a karjaiba, ba meg… lehet, te kitartasz, de magamban már nem vagyok ennyire biztos. ez van. szóval izgalmas a játék, csak sok sebbel jár. franc se tudja, mennyire kell ez nekem, de valahol élvezem, csak ne fájna ennyire...
Szal,akkor már felajánlottad a khmm...szal tudod?!:D
És ennek meg nem kell vagy most mi van?!
nem, nem ajánlottam fel neki semmmit!!! Bár nem tudom a khmm mit jelent, de még azt sem!!! igazad van, lehet, kellene neki, csak jól titkolja... meg nem kérdeztem, szóval, lehet kellene neki, nem tudom.
jobb kedved van már?
miért másképp nem tudod elképzelni a dolgokat köztem+közte? hmmmm? nem, mi? a francba is.
láttam egy filmet tegnap, jól el lett találva, nehéz nem párhuzamot húzni... lerendezte a kedvem teljesen, jó kis estém lett.
szia
Ma megint cseszkedett a gépem!
amúgy nem sok mindent csináltam!
Én is filmet néztem,meg délután edzettem!
Ami nagyon jól esett ám!:):):)
Szal,csak punnyadok egész hétvégén!
Szombaton azért csavarogtam is egy jót!
Jövő héten éjszakás leszek,úgyhogy kóma vagy ilyesmi!:D:D
Te meg támadd le a csávót!:)
Hátha jól reagálja le!
Jó éjszakát!
Szia!
szia! Neked is jó reggelt! :-)
Most ilyen vagyok: "bökj meg és küldöm a smile-t!" bár nem tetszik a dal, csak most ez van...
de ha nem böksz is, küldök egyet: :-)
Nincs időm irni, talán majd este.
szia :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!