Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Szia!
Majd reagálok a dolgokra,de most már késő van!
Elől járóban jó hétvégét!:):)
Szia!
Neked is jó reggelt!
Gondolom lesz dél, mire elolvasod... :-) szóval lehet mást kellene írnom.
nagyon várom a reagálást!!! Már megint sikerült valami olyat írnom??? :D
én semmi izgiset nem látok benne. :-(
de csak reagálj, majd elolvasom!!!!
szia
Csak,mert nagyon futtatod a napoleónt!:D
Helyes gyerek ez a napoleón?
Nos,nézd,szemem azért nekem is van,ezért megtudom állapítani,hogy ki néz ki nálam jobban és ki rosszabbul!
Mert ha egy nálam tényleg jobb csávó van a közelben,akkor azt érzem,hogy:na e mellett sem lenne esélyem a csajoknál!
nos,napoleónnal szemben ezt egyáltalán nem érzem!
Tény,hogy pár nőnek bejön,de mégegyszer mondom,hogy nem érhet fel hozzám a kiscsávó!
Épp a minap mondta rá az egyik kolléganő,hogy olyan rendes szerénygyerek kinézete van.
Talán pont ez jön be a nőknek ez az alamuszi stílus,amit ő képvisel,ki tudja?
Tényleg meglepő,hogy bejön pár nőnek,mert nem egy szépfiú.
Viszont én az voltam/vagyok,amíg tudtam aludni rendesen!
Ennek nem egyszer hangot adott nagyon sok kolléganő!
De én már nem bizonygatom tovább az igazamat,mert én tisztában vagyok a dolgokkal és ennyi!
Viszont a Tünde tegnap négyszer is beszélt hozzám,az mindegy,hogy mit,mert a lényeg ugye az,hogy beszélt!
Ilyen poénkodás volt!:)
Közben jópárszor rám is nézett a műszakban,de én nem nagyon szemezek vele,mert nem akarok visszaesni a szerelembe,amiből már ezerrel kifelé jövök!
Látszott is rajta,hogy nem tetszik neki ez a nemérdekelsz dolog,mert hazamenetben a buszról is úgy szállt le,hogy még csak rám sem nézett,nem is köszönt!:)
Majd folyt,köv!
Szeva!
szia!
látom felébredtél :-) jól aludtál? :-) és még beszélgetni is van kedved, nagyon helyes!
most nagyon el vagyok foglalva, épp minden oda akar égni, 1000 fele kell figyelnem, de délután majd írok.
Azt persze csak te tudhatod, hogy akkor most mi is van napóleonnal, hogy helyes vagy nem... :-) amúgy a megérzéseink nem nagyon szoktak tévedni.
légy jó, mosoly is van ezerrel... :D ba meg!!!
szia
Szia!
már megint én :-)
Szeretnéd tudni a megérzéseim?
1. napóleon mégiscsak egy jó csávó, lájkolnám, ha lehetne :-) de lehet, csak azért mert már nem független, meg hát te is csak azt írtad, hogy arra "bukunk"...
2. teknőcfejűt meg nem lájkolom, sztem ő egy elég gáz pasi lehet, a víz is kiverne asszem... :-(
3. rólad meg inkább nem írom, mit gondolok, jó?! (K.CS.)
szia
ui: akarsz lecsót enni vagy inkább milánóit szeretnél? :D :D
Mivan,megnéztél egy napoleón képet?:D
Vagy,mi?
Tényleg nem értem a nőket!
Azt írtad pár napja,hogy neked nem kellene egy ilyen szerény gyerek,meg,hogy a rossz fiúkra buksz...
Ehhez képest...
Mindegy,mondom,én már lezártam ezt a témát!
Tudom,hogy sokkal jobb vagyok,mint ő,és ennyi!
Ma voltam a városba és,nos,nem semmi csajoknak bejöttem!
Olyanokkal szemeztem...
WOW!
Az a durva,hogy még a kis csepp csajok is úgy néznek!:):)
Már el kell fordulnom,mert még engem néznek pedónak,hogy ilyen 10-12 éves lánykák nyáladzanak rám!:)
Amúgy,most ilyen szójás kaját ettem,ami király volt!
Milyen megérzésről beszélsz,amúgy,mert ez nem jött le!
szia!
Csak gyorsba néhány sort:
kezdem a megérzéssel, mert látom, nem ment át:
Ez amolyan női dolog, de biztos, nektek is van ilyen, nyugi… :-) hát valami olyasmit akartam vele írni, hogy bár nem tudod, de úgy érzed, hogy… mint ahogy érzed, hogy napóleon nem olyan jó pasi, mint te, bár valójában nem kérdezted meg a csajokat róla (de ha te mondod, biztos úgy van!!!)
Közvetlenek lehetnek a kolleganőid, felénk nem mondjuk egymásnak, hogy jó nő/pasi vagy. Furcsa is lenne, nagyjából már mind „elkeltünk” így vagy úgy, szóval még félreértenénk… Nem akarnak véletlen rád mozdulni ezek a nők??? :-) Csak vigyázz velük, a végén még ki tudja mit tesznek veled... azt mi lesz akkor??? :-)
Igen, ez teljesen így van, a rossz fiúkra bukok ezerrel, szerény pasi meg tuti nem kellene, de akkor is… van valami vonzó napóleonban, egy kicsit átjön azért milyen pasi is ő. Tudom, hogy ő nem az a rossz fiús alkat, de mégis. De szót se többet róla, mert a végén még morcos leszel. Ne legyél, hallod!!!
Szóval a Tünde ügynek vége? Hát lehet néhány nap múlva én is valami ilyesmit írok, erősen félek, hogy rövid úton lerendez a pali :-(
szia
ui: rendi vagy, hogy nem szivatod a kiscsajokat. bár asszem nagyon bírnák, ha egy kicsit szemeznél velük. szóval sztem akár még nézegetheted is őket, ha jól esik. Szép lassan csak meg kell tanulniuk ezt-azt nem? végtére is minden időben kell elkezdeni... de ez asszem úgyis a vérében van a lányoknak. :-)
:D
Morcos semmiképpen nem leszek,mert nincs miért!:)
Mondom,én tudom,hogy melyik pasi néz ki jobban,mint én,és papóleón nincs köztük!:)
Tegnap pl.volt egy csávó a buszon,na amellett biztos nem sok nőnél lenne esélyem.
Tényleg egy ilyen nők bálványa kinézetű csávó volt.
Apropó,ma is volt egy csajszi,aki nem mert a szemembe nézni!:)
Tudod,ott az a hamiskás mosoly az arcán,meg érzem,hogy tetszem neki,de nem néz kajak a szemembe!
Na,gondoltam,nem baj,megnézlek hátulról,és persze,hogy ő is éppen,akkor fordult utánam!:D:D
A kis mocskos!:D
Szia!
szia!
miért csinálod ezt velem mondd? :D mikor már kezdem azt hinni, (egész) rendes csávó vagy, csak mindig teszel róla, hogy nehogy már ilyet gondoljak... :D
ej-ej, nem jól van ez így!!!
jó neked, hogy így jössz-mész hétvégén, én most itthon vagyok, nincs betervezve semmi, így mérhetetlen pasihiányban szenvedek. nagyon fáj ám elhiheted... de látom neked nincs semmi bajod :D :D csinos volt a mocskos???? nagyon mi??? fene a fejed!!! (de azért egészségedre) :D :D
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!