Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Jó mán neked,hogy a melóban unatkozol?
Hol van ez a melóhely?!:D
Sok velem sem történt,de a csaj sűrűn megnéz!
Igaz,napoleónt is nézi,szal ember legyen a talpán,aki megtudja mondani,hogy melyikünk jön be neki jobban!
Amúgy napoleón is megcsinálta ezt az arcfelismerős tesztet és tudod,ki jött ki neki elsőre?!:D:D
Figyelj:
Angela Merkel!!:D:D
Azt hittem behugyálok!:D
Jó,mi?!.D:D:D
Ennek ellenére pár nőnek bejön,mert olyan szánalmas,szánnivaló fajta.
Tudod,ilyen tipikus megbízható apának való!:D:D
A csaj meg a buszon is néz.
Sőt,amikor egy másik csajt néztem a buszból az utcán,akkor ő kétszer is megfordult megnézni,hogy kit stirölök annyira!:):)
Szia!
szia!
látom még élsz :-))))
és miért vagy ilyen hatással rám???? ba meg... Már úgy hiányzott :D :D
neked is legyen jó napod és majd nem felejtek el írni sem, csak be kell érnem a melóhelyre.
szia
Ok!
Jó,hogy élek!:D
Csak nem zaklatlak,hiszen úgy váltunk el,hogy eléggé kivoltál.
De látom visszatértél!:)
A héten délutános vagyok.
Szia Te …! ide nem is tudom, mit írjak, de mosolygok 1000x-rel, szóval, asszem ez csak azt jelentheti, hogy bírlak… :-) Na mesélj, mit szeretnél hallani??? :-) A király pasi jó lesz??? :-)
Na beértem a melóhelyre és már pörgök is. :-) már hiányzott :-( egy kolleganőm helyettesítem, akinek sokkal nagyobb fordulatszámon kell mozognia itt bent, így most én is szedhetem a lábaim, de elvagyok, legalább nem pusztulok meg az unalomtól. DE már léceltek a főnökök, így kicsit lazább. Szóval bírom. Így szeretem, egy kis meló, egy kis pihi. Na azért, annyira nem lájkolom, mert hát csak itt kell lenni… :-( és olyan helyen vagyok, ahol még netezni sem lehet feltűnés nélkül, szóval ügyesnek kell lennem, de azért megoldom... :-)
Örülök, hogy írtál. Jó volt már olvasni a soraid. Látom, nem változtál semmit :D :D de a „kisugárzásod” vagy nem is tudom, mi ez, teljesen rám ragadt. Sztem, csak néztek bent reggel, mi van velem, nem ehhez vannak szokva, de én sem… :-)
Hogy már a paliról is írjak: úgy volt, hogy holnap már jön, de valami olyasmit beszéltek a csajok, hogy még egy ideig nem lesz. Igaza is van, én is húznék már szabira… de már számolom, mennyi van még addig (még 11 melónap :-) aztán belevetem magam a szabadságba. Csak gyorsan el fog telni, ha meg visszajövök, már megint a nyakunkba szakad a meló, így ki kell élveznem minden percet :-) de menni fog simán… :-)
Szegény napóleon, hát, ha tényleg úgy néz ki, mint Merkel, elég gáz lehet. Valami híres pasira nem hasonlít??? Csak, hogy egy kicsikét el tudjam képzelni magamnak… :-)
Gáz is az, ha valaki tipikus, megbízható apának néz ki… :D :D :D én nem is kezdenék olyan pasival… :-) Nekem csak a rossz fiúk jönnek be… :D
Örülök, hogy rendben mennek a dolgok Tündével!!!
Bárcsak engem is így stírölne… :-( már… :D :D
De még milyen jó, hogy élsz!!!!!!!! :D :D
Te soha nem zaklatsz!!!!! :D :D
Miket beszélsz má? Ki volt kibukva???? :D :D max. egy kicsit lemerültem, de már minden rendben van, újra lökött vagyok, na… :D
Szia :-)
Ui: mondd már, hogy ne mosolyogjak annyit, de nem tudom abbahagyni, bocs… :D :D
Szia!
Dehogynem,mosolyogj is minél többet!
Csak ratyi csávókra hasonlított napoleón,de most nem tudok mondani egyet sem hirtelen,mert sok kollégával ökörködtünk ezen!:D
Szal,már várod vissza a csávót ezerrel,mi?
Előbb-utóbb csak megjön majd nyugi!
Hö-hö,mintha menzeszről írnék!:D:D
Tünde néz ezerrel!
Jó,én is odasandítok néha,mert kíváncsi vagyok,hogy néz e!:D
A buszon is szokott nézni!:):)
Az idegel,hogy nem tudok egy jót aludni!
Tegnap is még hajnal 3-kor forgolódtam!
Gondold el,akkor milyen király pasi lennék,ha még kipihent is lennék!:)
Megyek lassan aludni!
Szia!
Ja,amúgy örülök,hogy örülsz!
Én is örülök neked,akkor,jó?:D
Szia!
szia!
tudtam, ha nem írod is... :-) de örülök, hogy örülsz te is :-)
szia
ui: még mindig tart a tegnapi mosolyból :-)
ui: jó hétvégét, de addig még biztos írok :-)
ui: a pali meg nem jött... :-(((
ui: egyszer majd csak jön, ugye??? :-)
Jönni fog az,ne aggódj!
Fúú,de rosszul aludtam,mert a kretén öcsém horkolt már hajnal 4-kor és úgy kellett felkelteni,mert mintha motorozott volna a marhája!
Így menjek dolgozni!
Nem baj,nekem is az ucsó munkanap,ha minden igaz!:)
Írjál nyugodtan,ha gondolod!:)
Szép napot Csajszi!
Szia!
szia!
Miért nem helyes napóleon? Ez nem igazság… :-) de te az vagy, ugye? :D na ezt egyből gondoltam… :-) de azért kérdezzétek csak meg a lányokat is arról, hogy ki helyes, mert lehet, hogy ők másképp látják, nem?
Óh, nem is tudom, hogy várom-e, hogy visszajöjjön, inkább félek egy kicsit/nagyon, de ne kérdezd miért, nem tudnám megmondani. De nélküle kezdek egész normális lenni, kb. mint mikor te határozod el, hogy nem nézed Tündit. Csendes meg nyugis így, nem akarok feldönteni senkit… :-) nem változik két percenként a kedvem és tudok normálisan is közlekedni a folyosón, szóval pont úgy viselkszem, mint a többi ember. De lesz ez még másképp is úgy érzem… :-) nem is olyan soká attól félek… :-( de majd jól megszököm, ha már nem bírom cérnával… de asszem jó lenne már látni azért. Mondd, mi lesz? Repkedni fognak az elektromos szikrák? Lesznek szikrák egyáltalán? Majd mesélek, jó? biztos szeretnéd hallani…
Várják ám mások is bent :-) csak jó pasi, na :-) az egyik kiscsaj még a főnököt is megkérdezte, persze úgy, hogy ne sejtsen semmit, de én tudom, hogy mit akart tudni…(de sztem a főnök is tudta azért és valahogy olyan rosszul is esett neki, hogy nem felőle érdeklődnek) egy másik csajszi meg néhány nappal ezelőtt emlegette, DE én meg sem szólaltam…
Persze csak azért nézed, nehogy má… amúgy meg miért nem adod elő magad neki, biztos tetszene neki a beszélőkéd, aztán még ki is kerekedhetne belőle valami, nem? hmmm? csak kínzod azt a kiscsajt… nem jól van ez így!!! De úgy látom, ti ezt élvezitek, ettől nő az egótok, vagy mitek, azt mi meg csak tűrjük békésen, a mi egónkkal meg nem törődik senki…
vége a hétnek :-) bent megvolt a pörgés is, de túléltük. Már mindenkin rajta volt a hétvégi feeling, alig vártuk, hogy mehessünk. az egyik főnök a jövő héten már nem lesz, de még kiadta, hogy e-mail-en bármikor utolérem, szóval dolgozzak csak, attól, hogy ő még nem lesz, hát ilyen egy jó főnök. jól kifogtam vele is. na ő az akinek még a tej is megalszik a szájában, én biztos nem bírnám együtt vele sokáig.
azt hiszem mindent leírtam, de csak szólj és írok még…
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!