Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Szia!
A hétvégén semmi érdemleges nem volt!
Próbáltam túlélni a kánikulát!:)
Az edzés az megvolt tegnap.
Verem a vasat vagy őrzöm a határt?!
Úgy érted,hogy kovács vagyok e vagy határőr?:D:D
Hogy valamelyik kiscsajra rárepülök e?
Tudod,annyira gáz,mikor egy rakás kiscsajszi bámul,de nem tehetek semmit,mert ilyen kis 14-15 évesek!
Ez van!
Mától majd éjszakás vagyok,sajna,csak abban bízom,hogy legalább szombaton békén hagynak majd!
Amúgy a Tünde az mindenkit néz,szal,nem lehet tudni 100%-ig,hogy bejövök e neki.
A másik csajszival meg csak hülyülünk,de bír engem!:)
Szia!
szia!
szóval nem tudod mit akartam kérdezni... :-) no nem baj... ez van... :-( bocs, ha egy kicsit kiváncsibb voltam a kelleténél, de a választ nem kaptam meg, úgyhogy szót se többet róla... :-)
ha lesz időm, majd még írok, de most melóznom kell...
:-(
szia
Kérdezz világosan,nem kell köntörfalazni csajszi!:)
Most megyek aludni,hiszen készülni kell az éjszakára!
jó melót!
Szia!
szia!
azt szerettem volna megtudni, hogy kit rejt az álarc... hogy nincsenek-e véletlenek, de már magamtól is rájöttem, hogy nincsenek :-( de sztem ennek nincs is jelentősége már...
ha ő lett volna, adtam volna talán neki valamit, de mint írtam, nincsenek véletlenek, de attól most még nagyon rossz nekem.
ha van kedved írj, majd elolvasom, de csajszi már megint romos, úgyhogy sok jóra ne számíts.
szia
cs
Húú csajszi!
Ezekhez a virágnyelvekhez nekem nagyon kevés a felfogásom!:D
Nem baj,szólíts csak hülyegyereknek!:D
Nem tudtam aludni semmit,mert nem vagyok elég fáradt!
Nem baj,majd holnap reggel!:)
Ne legyél már megint romos!!
Nem vagy te emlékház!:):)
Fel a fejjel!
Tudod,hogy a legegyszerűbb?
Nem gondolni semmire!
Szia!
Szia!
Csajszi már csak ilyen, mint egy keresztrejtvény, amit meg kell fejteni, de még puskázni sincs miből, mert a megoldókulcsot meg már sztem régen elégették... úgyhogy nem tartozik az egyszerű kategóriás csajok közé és te még nem is ismered igazán... :-) szóval nem adom könnyen az érzéseim, a gondolataim - bár aztat én nem szokok...
hogy pletykáljak egy kicsit, persze nem másztam rá... de rajta vagyok... :-) egyszer még úgyis meglesz, na jó ebben azért már nem vagyok annyira biztos... :D :D
amúgy meg most egy ideig nem is leszek ennél "romosabb", (bár ez már igencsak a padló, ahol most vagyok, innen már nincs lentebb) mert elment a "kedvesem", két hétig tutira nem is fogom látni, de úgy váltunk el, hogy talán jobb is igy... most egy ideig biztosan nehéz lesz irni, mert nem lesz meg a kellő inger... az iwiw-re meg már csak nem fogok két percenként felszaladgálni, hogy lássam...
de te azért csak irj és remélem neked egy kicsit/nagyon jobb lesz mint nekem... irjál csak valami flörtöset, izgiset, hogy teljesen ne felejtsem el, milyen az élet naposabb oldala...
szia
cs.
Áhá,most már értem,miért vagy magad alatt!
Sajnálom,csajszi,de vannak nehéz napok!
Ne add fel,majd visszajön!
Most pedig húzok melóba,viharban,ez qva jó!
Jó éjszakát!
Szia!
szia!
tuti, hogy visszajön???? De megigérted, hallod, szóval te mész utána, ha nem jönne vissza magától!!!! érted???
szia
Visszajön az,ne féjjél!:D
Nekem qva sz.r éjszakám volt,mert megint 2 ember helyett kellett dolgoznom!
Jó rákaptak erre a csicska főnökök!
Mindjárt megyek aludni!
Te meg jó legyél!:)
Szia!
szia és jó reggelt!
Gondolom, még most ébredezel…, – „mondd”, nincs rajtad még semmi??? Akkor megzavarhatlak egy kicsit??? Na, nem komolyba, ne félj, csak a pocidon simítanék végig, ha lehet?!!! :D :D – de örülök, hogy eszedbe jutott csajos, nagyon helyes, így is kell :D :D tudod, a lányok lelkével törődni kell, az enyémmel meg különösen… :D :D
reggel egy kicsit rohanásban voltam, úgyhogy csak kora reggel, csak lopva néztem meg a dolgaimat, de akkor még nem volt semmi érdekes, most már van… :D tiszta függő leszek már, már csak attól is, hogy látom, hogy írsz, egyből jó kedvem lesz (bár ma még egész jó is a helyzet, mert már elköltöttem egy rakás pénzt, vettem egy rakás kaját, diétás nasit, dinnyét, és minden rendben is van, na majdnem minden...) :D :D
én meg feleslegesen mentem szabira, nem tudom írtam, hogy most egy pár napig otthon leszek, még a melóhely környékére sem megyek, de igazából, amiért mentem volna, nem jött össze, majd augusztusban lesz még egy kör, reméljük, akkor már összejön, amit akartam… de jó egy kicsit otthon lenni, lazítani, főzni + ilyesmi.
gondolkoztam is az este, képzeld (!!!) és arra jutottam, hogy én bizony ezen a pasin bosszút fogok állni, ahogy írta valaki itt a gyk-n, előre megfontolt szándékkal elkövetett nem is tudom mit fogok rajta végrehajtani, mert berágtam rá. Elegem van belőle, hogy csak packázik velem és lehet, hogy nem is akkor, amikor visszajön, hanem később, amikor nem is számít rá, hisz úgy az igazi, és különben is még egy kicsit kínozni is akarom… de nagyon kemény leszek vele ezt már most tudom… :D :D
légy jó, vigyázz magadra, és főként ne dolgozd magad halálra, tudod, a meló megvár…
szia
csajos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!