Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak összeszedtem még magam egy gyors válaszra, aztán húzok aludni, mert hulla leszek holnap.

Látod „még” te is ezt írod, hogy azért meg hátha, ebben benne van minden. Ha te így gondolod, akkor én mit gondolok/gondoljak szerinted? :-((((

Nem idősebb az „én csávóm”, csak én vagyok egy kislány mellette. Amúgy egy tök jó fej, biztos bírnád… én is bírom ezerrel… :D :D

és azt hiszem, most már össze tudnék vele jönni, és talán, ha most ismerném meg, össze is jönnék vele, de azt hiszem, már soha nem fogok, és ez fáj csajosnak nagyon, de azért „megtartom”, ha össze már nem is jövök vele, mert ő „csinált” belőlem nőt és talán miatta is maradok az. igen, jól gondolod, már folynak, de nem számít… amúgy is megszoktam én már ezt…

Csajosnak összetörte a szívét az a kandúr, ezt most már el kell ismerni, de nem kell félteni csajost, mert összeszedi magát és néha majd kicsit fátyolos lesz ugyan a szeme, de harcolni fog az életben maradásért, mint egy hős amazon. Azt hiszem nehéz napok várnak csajosra, de majd belead mindent, csak úgy, ahogy szokta… aztán meg hátha kisüt a nap…

Légy jó és most már tényleg aludj jól.

Szia

ui: és igen, nős :-( de ez nem sokat változtat a dolgok tényállásán… :-(

2011. júl. 6. 22:42
 232/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Szal nem tévedtem sokat,ami a csávót illeti!

Csak harcolj,te amazon csajszi!

Én is küzdök a csaj ellen,de nehéz ez tény!

Mily nehéz is "elengedni" valakit,amit imádunk!

Mi tudjuk,így van csajszi?

Aludni nem aludtam semmit sem,úgyhogy totál kivagyok!

Lassan már megpusztulok!

Miért nem tudok aludni,amikor totál fáradt vagyok?!

Azért próbálkozok!

Mondtam a másik vagyis a szőke csajszinak,hogy,tudom,hogy lassan férjhez megy,de azért a szeretők százas listáján szeretnék az első lenni!!:D:D

Szia Csajszi!

2011. júl. 7. 18:00
 233/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem gondoltam, hogy írsz ma még, mert néha-néha ránéztem meló közben a gyk-ra, de attól nem volt levelem, akitől vártam egész nap… de látom végül csak eszedbe jutottam, nem is baj az, legalább valaki törődik csajszi beteg lelkével.

olyan rossz kedvem volt ma bent, sztem ez a nem alvás engem is lerendez. és ma nem esett jól bent lenni meg nézni, pedig jött ment ma is rendesen… és persze nála rendben voltak a dolgok, mondanom sem kell…

hát ez a helyzet a pasival, gondoltad, mi? de ezért most nem akarom hibáztatni, és te se, mert ez így van azt kész, erről nem „tehet”… különben is van más, amiért haragudhatok rá… de azért ma is „rendes” volt, velem kezdte a napot, csak hát én nem vettem a fordulatot, nem voltam ráhangolva. miért ilyen nehéz ez???? :-((((

igen, nehéz elengedni, de soha nem is volt az enyém, szóval egy kicsit mégis más ez, mint egy rendes szakítás. azt hiszem, az elejétől fogva, ha ránéztem , mindig csak a fájdalom töltött el, hogy úgy kell nekem ez a pasi, miért is nem lehet az enyém. szóval megszoktam én ezt már, csak most egy kicsit jobban fáj…

Akkor mégis csak bejön neked ez az új csajszi… és mit mondott? Majd még gondolkozik rajta? és a másik csajnak miért nem mondasz ilyesmit? vagy az ő százas listáján nem szeretnél rajta lenni?

ÉS felénk miért nem szaladgálnak ilyen pasik? :-((( azért nálunk is van egy, de én nem tőle akarok ilyesmit hallani… a másik meg nem mond semmit… pedig ha tudná, hogy másra sem vágyok… na mindegy…

most néhány napig nem leszek net közelben, elutazom, de majd hétfőn mindent bepótolok, remélem, írsz ezt-azt… addig is vigyázz magadra!!!

szia.

csajos.

2011. júl. 7. 23:47
 234/403 A kérdező kommentje:

Szia Csajszi!

Hát persze,az elengedni szót idézőjelbe is tettem,mert átvitt értelemben értettem.

A másik csajszi csíp engem,de nagyon komolyan veszi ezt a házasság dolgot,én meg csak az agyát hülyítem!:D

Ma a csajszi először napoleónra volt rákattanva,őt nézte,aztán át akart térni rám.de én meg lesz.rtam a fejét!

Azt bírom napoleónba,hogy tök átlagos csávó,de jó a kisugárzása,mert boldog a p.cs,hiszen nemrég nősült,meg még sunát is kap!:D

Szerinted,mik javítják a legjobban egy ember kinézetét,ha nem ezek a dolgok?

Ugye-ugye!

Nekem meg már rég voltak ilyenek!

Vagyis házas még nem voltam!:D

Mindegy!

Nem is furcsa,hogy eddig a legtöbb nő le sem pisálta,most meg soknál ő a sztár!:D

Én meg ugye,nem alszom jól és ez is nagyon meglátszik,mert kialvatlan vagyok,ezáltal kedvetlen,szal,lőttek a kisugárzásnak!

Egyenlőre!

De már nem sokáig!:):)

Teknőcfejűvel voltunk a városban!

Ő is sok csajnak bejön,pedig nem egy nagy szám a gyerek!

Annyi,hogy ő ilyen természet,az meg sokaknak tetszik!

És így jöttem rá,hogy vidámabbnak kellene lenni,ha visszaakarok térni a pályára,úgymond!

És ez kezd beválni,bár még az elején vagyok,de tudom,hogy működni fog!

Mert látom,hogy már kezd működni!

Tudod,milyen furcsa nekem,hogy egy ilyen nagyfejű p.cs leelőz a csajoknál,így meg pláne,hogy sokkal jobban nézek ki,mint ő!

De ez megváltozik hamarosan!

Ígérem!

2011. júl. 8. 19:41
 235/403 anonim ***** válasza:

szia!

szorítok majd neked, hogy sikerüljön! :D :D és majd jól mondd el, ha már lesz valami eredmény...

ő meg kerül engem 1000-rel, de sztem csak vagy maga miatt csinálja vagy pont miattam. azt még nem tudtam kitalálni, hogy azért kerül, mert haragszik vagy mert rosszul esik neki valami, de oka van, amiért nem olyan mint szokott. de majd kiderítem, ne félj semmit.... Az is lehet, hogy az én tűréshatáromat teszteli, de akkor behúzok neki egyet...

képzeld, én meg gondolkoztam az úton, hogy mi lenne, ha mégis lenne köztünk valami. Azt már tudom, hogy ha akarom, nekem kell közelítenem felé, és most ezen agyalok, hogy mit tegyek. Azt hiszem, szeretnék rámászni, de az is lehet, hogy csak a hormonjaim rakoncátlankodnak.

A következőt biztos, hogy csak hétfőn fogom tudni megírni, de már nagyon várom, hogy hétfő legyen, hogy lássam és hogy írjak neked.

Jó hétvégét.

szia

csajos.

2011. júl. 8. 20:15
 236/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Megin én... :D nem adsz tanácsot? mire vigyázzak előtte + közben + utána, ha mégis rá találnék mászni? :-) és olyat ne is írj, hogy jól gondold meg, jó?!

látod, hogy tudom változtatni a véleményem egyik napról a másikra, tudok mi? és neki még csak tenni sem kell érte semmit... ez már azért igazságtalan...

szia

ui: most már befejezem, de hétfőn MINDENT bepótolok... :D

2011. júl. 8. 20:40
 237/403 A kérdező kommentje:

Rendben!

Akkor meg másszál rá,azt kész!:D:D

Ha bejössz neki,akkor úgyis viszonozza,de ha netán nem,akkor kemény heteknek néztek elébe,mert kínos lesz minden találkozás!

Csak erre vigyázz,amúgy,ha jól meggondoltad,akkor nyomassad a témát!:):)

Szia!

2011. júl. 8. 21:38
 238/403 anonim ***** válasza:

Szia!

végre megint net közelben vagyok, de teljesen kész vagyok, mert k. meleg volt a kocsiban, úgy kellett 80 km-rel "átszáguldani" az ország egyik felét, most meg jön majd a boldogabbik fele, de már közeledek haza és ez már jó érzés, nagyon jó :-)

hogy telt a hétvége? Én elvoltam, csak ez a jó ember járt a fejemben (néha...) agyalok tovább... de nagyon úgy érzem, hogy megérdemelne már egy kis "bosszút", mert sztem azt hiszi, hogy velem nyugodtan játszadozhat, és őszintén ebből már kezd elegem lenni és ez meg különben sem így van!!!!

szia

ui: úgy megkérdezném, ha nem rontanék el mindent, hogy inkább vered a vasat vagy őrzöd a határt vagy egyik sem? Ha nem akarsz, inkább ne írj semmit!!!!

ui: ha esetleg nem értenéd a kérdést, nyugi, nem ment ám el teljesen az eszem... :D :D

csajos

2011. júl. 10. 16:57
 239/403 anonim ***** válasza:

Szia

ugye nem teszed meg, hogy nem válaszolsz (ma)? :D :D

ne szadizz jó?! Egyszerűen KELL a válaszod, érted? KELL és kész, szóval írj!!!! Most rögtön!!!! Hallod???? :D :D

szia

2011. júl. 10. 18:19
 240/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Vártam ám és örültem volna, de hát most épp te sem vagy net közelben, értem én... :-) de hát ez van... :-(

talán majd "holnap", jajj már most is az van... :-)

csak a női kiváncsiság működött bennem, de nem olyan fontos, el is felejtheted... :-)

szia

ui: bocs és azért is még1x ha "erőszakos" voltam

ui: légy jó és vigyázz magadra!!!!

cs.

2011. júl. 11. 00:45
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!