Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/403 A kérdező kommentje:

A vv4-ből ki jött be?

Az van,hogy fejre a Zsófi jött be igazán,testre meg az Anikó.

Összességében viszont az Anikót választanám.

Persze azért a Gigit meg az Évát is elvinném egy próbakörre!:D:D

Ha nem is néztem minden részt,de azért ha tudtam,akkor néztem a vv-t!

Engem szórakoztat,hogy mennyi hülye van ebben az országban!:D

A kis csajok meg tényleg tartanak tőlem!

Nem tudom,de kajak az az érzésem van sokszor,hogy tetszem nekik,de nem mernek nézni!

Az ilyet egy pasi megérzi!

Na,most megyek edzeni,aztán még felnézek ide,hogy miva!:D

Szia!

2011. júl. 3. 12:44
 212/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Megnéztem ezeket a csajokat, na jó én is néztem néhány részt, főként szombat este, de némelyik csaj már nem rémlett, milyen is.

Én leginkább Évát bírtam, annyira közvetlen + jó nő + meg jók voltak Alekosszal.

Anikó inkább az a tipikus kis aranyos, csendes csajszi, Olivérrel meg hogy alakultak olyan hamar ki a dolgai, máig nem értem. De jók voltak sztem együtt... de szerintem csak az összezártság hozta ki belőlük... nem?

Nekem Jerzy jött be igazán meg talán Béci. Jerzy-vel én is szívesen kipróbáltam volna ezt-azt...

de tényleg nem vagyok VV fan, inkább befejezem. nekem, ha már itt tartunk a Big Brother sokkal jobban tetszett, talán az első széria, amikor még újdonság volt ez az egész "kukucskálás".

Délelőtt főztem (rántott hús, rántott gomba, sült krumpli. szereted az ilyesmit? vagy töményen fitness kaját eszel egyfolytában?) és jó volt már egy kicsit itthon lenni, csak úgy intezíven semmit tenni.

Szia

ui: eddzél csak... :D :D :D

ui: csak nem hagyod ezeket a csajokat látom... ej-ej :D :D

2011. júl. 3. 13:09
 213/403 anonim ***** válasza:

"IFA megy a hegyen", hallottad már? Annyira tetszik, csak poénból, és nem tudok rájönni, mit sikerült feldolgozni, de jó nagyon... :D

csőváz

l.cs.

2011. júl. 3. 13:21
 214/403 A kérdező kommentje:

Király lehet a kaja!:)

Szeretem az ilyesmit!Fitnesz kaja?

Á!Ahhoz tudod mi pénz kellene?

Felezem a kajaadagot,azzal is sokat el lehet érni!:)

Jól esett az edzés 1 hét kihagyás után!:):):)

Most csak olyan rávezetés volt,de a jövő héttől beindulok!

Na,neked a Jerzy jött be?

Pár kolléganő a Béciért volt oda meg vissza!

Hát hiába,mondtam én!

Sok nőnek elég,ha barna a bőröd meg a hajad,szemed,azt nyerő vagy náluk!

Vonzódnak az átlaghoz!:)

Az ifás szám valóban feldolgozás,de nekem sem ugrik be,melyik az erdetije.

Jó étvágyat az ételekhez!:)

Szia!

2011. júl. 3. 14:57
 215/403 anonim ***** válasza:

szia!

erős csávó lett belőled? az jó, nagyon jó… :D :D Végre már nekem is rá kellene szánnom magam egy kis mozgásra, de lusta vagyok nagyon. Te hogy kezdted? Miért csinálod? És tessék mondani mennyit?

az ebédet meg éppen meg lehetett enni… :D :D de volt egy kis zöldség is, csak az íze kedvéért… :-) és nem volt desszert… :-( de nem is hiányzott nagyon :-)

Én sem tudtam eldönteni, melyik fiút is írjam elsőnek, de aztán Jerzynél maradtam. De azért ő is erős talán… van jobb is… sokkal jobb… :D :D

Azt meg felejtsd már el végre, hogy elég a barna bőr, haj, szem, mert mindjár előjövök én is nagy mell, szőke haj szöveggel, aztán azt hiszed, haragszom, pedig nem is. értve vagyok?

Most olvastam a gyk-s kérdések között: mit kell felelni, ha megkérdezik: van gazdád cica? jó nem?

szia

még mindig én…

2011. júl. 3. 16:08
 216/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Jó is volt tegnap az edzés!

Neked is csak ajánlani tudom!

Viszont az alvás még mindig nem megy,így napoleónék megint előnyben vannak.

Dé nem sokáig már!

Olyan fáradt voltam ma a melóban,hogy majd elaludtam állva!

Szal,jó volt a kaja!

Képzeletben én is ettem belőle,ha nem baj!:D

Nálunk most újkrumpli volt rántott hússal.

Egészen jó!

A csajt továbbra sem nézem,de azt néha látom a szemem sarkából,ha összefutunk,hogy néz ezerrel!

Vannak kis diákcsajok is,akik félnek tőlem,de ez már alap!:D

Szia!

2011. júl. 4. 16:45
 217/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Most egy kicsit rossz a kedvem, úgyhogy igyekszem rövidre fogni:

Írni is akartam, hogy gyere és egyél velem, de aztán csak meggondoltam magam, pedig jó lett volna, aszem. :-)

Én sem aludtam valami sokat, egész héten ez megy majd, mert el vagyok maradva a melóval bent, úgyhogy jut egy kicsi otthonra is :-( El tudom képzelni milyen leszek hét végére, no nem baj. Amúgy engem „szeret” a főnököm, nekem soha nem fogy el az asztalomról a meló, sokszor már alágyújtanék annak a sok papírnak, de tényleg. Ma meg ráadásul a nyakamba varrtak egy kis gyakornokot is, úgyhogy 2x olyan lassan ment minden és jön holnap is… :-( amúgy olyan furcsa, hogy ott ülök és nem kell csinálnom semmit. A kiscsajt meg totál „izgalomba” hozza a meló, úgyhogy minden frankó.

Írt a privis pasi, úgy gallyra vágott, na, de igaza van. Én meg jól visszaírtam neki.

Te mit választanál? képes lennél hagyni a p..ba az állásod azért, hogy meglegyen egy csaj? Te mit gondolsz erről?

Szia

ui: remélem neked jobb a kedved, mint az enyém

2011. júl. 4. 17:53
 218/403 A kérdező kommentje:

Attól függ,hogy mennyire jó az az állás!

Mert,ha egy aranybánya,akkor semmi esetre sem hagynám ott,senkiért sem!

Gyakornokod van?:)

Amán jó lehet neked Csajszi!

Nekem is kellene valaki,aki helyettem melózik!:)

Már megint rossz a kedved?!

Ejj,nem lészen ez így jó!

Fel a fejjel,csajos!

Lesz ez jobb,lesz ez jobb!

Mondogasd ezt és meglátod,hogy tényleg lesz ez jobb!

Szia!

2011. júl. 4. 18:42
 219/403 anonim ***** válasza:

a frászt lesz jobb, mondogathatom én magamban ezerszer is, de értem mit akarsz mondani, rendi vagy. Nem is tudom, mit csinálnék nélküled :-)

szia

2011. júl. 4. 19:15
 220/403 A kérdező kommentje:

:D:D

Te kis hitetlen!

Azért jó,hogy vagyok neked,mi?:D

Szia!

2011. júl. 4. 20:07
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!