Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Csajszi,ne haragudj,de olyan beteg vagyok,hogy egész nap csak pihentem.

Hánytam,ment a hasam,émelyegtem,minden,amit eltudsz képzelni!

Még melózni sem mentem,szabadságot kértem,de,hogy holnap mi lesz,fogalmam sincs!

Majd válaszolok,ha lesz rá erőm.

Ne haragudj!

Szia!

2011. jún. 28. 22:38
 182/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Csajos megértette, nagyon sajnál téged és jobbulást kíván.

Ne is törődj semmivel, csak minél hamarabb gyógyulj meg.

Majd írunk, ha már jobban leszel.

Gondolok rád ezerrel…, de azért jobb lenne, ha nem kellene gondolnom rád…

Szia!

ui: tessék dokihoz menni, ha több kettőnél!!!!!

ui: ha tudsz, gondolj te is rám, nehéz napom lesz/van ma!!!!

2011. jún. 29. 09:11
 183/403 A kérdező kommentje:

Na,szerencsére már sokkal jobban vagyok,megyek melóba,bár egy szemhunyást nem aludtam éjszaka.

Nem vagyok még tökéletes állapotban,de,hátha nem lesz gond!

Neked miért lesz nehéz napod?

Majd írd meg,ha gondolod!

A csodálatom még tovább tart az irányodban,hogy mennyire odavagy a csávóért!

Sajnos a totális kimerültség jelei is mutatkoznak rajtam,ezért esténként vagyis éjszaka már nem fogom bekapcsolni a gépet,mert,akkor tényleg még annyit sem pihenek,amennyit amúgy tudnék.

Egyébként meg írjál bátran bármikor,bármit,majd elolvasásra kerül.

Ezt megígérem!

Kitartást,akkor mára csajos!

Legyen szép és pasizásban eredményes napod!;):)

Szia!

2011. jún. 29. 10:07
 184/403 anonim ***** válasza:

Szia!

örülök, hogy már jobban vagy. :-) most meg én igényelném egy kicsit a "törődést", de nem hiszem, hogy kapok ilyet most... :-(

Az írással meg majd tégy úgy, ahogy neked a legjobb... :-)

Most én írom, hogy lassan mennem kell melózni, ugyhogy csak vigyázz magadra és jó legyél.

szia!

2011. jún. 29. 12:37
 185/403 A kérdező kommentje:

Mi a baj már te csaj?!

Ma nem kellett mennünk melóba,úgyhogy itthon lábadozok.

Szia!

2011. jún. 30. 09:40
 186/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Csajos sír, belül, de nem akar panaszkodni, még gondolni is rossz rá, nemhogy írni róla, de majd esetleg, ha ráérek. Sajnálj egy kicsit, jó????

reménytelenül és nagyon-nagyon... :-((((((

Szia!

2011. jún. 30. 10:14
 187/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a bajom? Ez: egy olyan pasi tetszik, aki, ha meztelenül feküdnék mellette, sem húzna meg, amíg nem kérném meg rá, és még lehet az sem lenne neki elég… Érted? Mit lehet egy ilyen pasival kezdeni?

Én meg nem kérem meg sem erre, sem másra, már csak azért sem mert ilyen, pedig a szívem mélyén mindennél jobban akarom őt, a testét és mindent, ami ő… már arra is gondoltam, hogy megkérem, de nem… hát ez a bajom és ezért sír csajos… :-((((((((( Tessék mondani súlyos???? És van rá orvosság????

Szia!

ui: írhatsz ám majd, egyszer csak…

ui: tessék gyógyulni ezerrel!!!!!

ui: jó hétvégét neked!!!!

ui: sokszor nem leszek net közelben mostanság, de majd igyexem válaszolni meg írni...

2011. jún. 30. 12:05
 188/403 A kérdező kommentje:

Sajnállak csajszi!

Tudom,milyen rossz érzés reménytelenül kívánni valakit,hiszen így vagyok én is Tündivel.

amúgy szerintem lenne nála esélyem,de már írtam,hogy szereti a barátját nagyon,úgyhogy ennyi!

Továbbra sem nézem viszont direktbe,bár néha tök véletlenül összenézünk,ha erre-arra járkálunk.

Miből gondolod,hogy akkor sem húzna meg,ha kérnéd?

Azért ennyire csak nem lenne elutasító?!

Vagy igen?

Ennyire nem vagy az esete,vagy mi van?!

Biztos vagy te ebben?!

Szia!

2011. jún. 30. 13:18
 189/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Várj, megmagyarázom, mert látom, nem igazán érted csajost… azt hiszem csajos „pasija” is akarná, de csak akkor tenné meg, - talán megtenné, de még abban sem vagyok biztos, hogy megtenné - ha csajos megkérné rá, hogy tegye meg, de csajos nem kéri meg, ezért kizárt, hogy bármi is történjen, amiért csajos most szomorú. Csajos tegnap újra szembesült ezzel, amit amúgy már tudott, szal nem érte váratlanul, ezért most patakzanak csajos könnyei. Érted már??? A lényeg, hogy a pasinak elvei vannak, amihez szigorúan ragaszkodik, aminek csajos nem tud megfelelni = csajosnak kérnie kell, de csajos nem kér. :-((((((

Pedig amúgy olyan jól indult a hét, tele voltam reménykedéssel, várakozással, (csak olyan visszafogottan, de azért titokban egy kicsit mégis igen) de aztán tegnap már úgy jött be, hogy majdnem „összekaptunk”, mintha csak azt akarta volna mondani, hogy nehogy reménykedj már és aztán persze nem is történt semmi. Nem is történhetett volna semmi amúgy, a körülmények sem voltak olyanok, de tudom, hogy igazából miattunk (=miatta) nem történt semmi, amiért csajosnak most megszakad a szíve. Hát ez van… érted már csajost?

Szia!

ui: fáj ám piszkosul :-(((((( egy ilyen kiscsajnak ez már túl sok... :-((((((

2011. jún. 30. 14:25
 190/403 A kérdező kommentje:

Há már bocs,de szerintem ez a csávó egy gyökér,egy elcse..ett véglény!

Mi az,hogy még neked kell kérned?!!

Ez Istennek képzeli magát vagy mi a sz.r?!!

Jól is tetted,hogy nem tetted meg!

Legyen is önbecsülésed!

Még,hogy te kérd meg?!

Haaa,ez a csávó egy vicc!!!

Legyél erős és lépj túl,ha ez már ekkora tajparaszt!

Szia!

2011. jún. 30. 16:17
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!