Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Szia!
Nagyon kemény :D :D Én meg azt vettem észre a multkor, hogy már egy hónapja bízzuk egymásra a titkainkat. De én bírom, ha te is :D :D Ez csak azt jelentheti, hogy jó veled nagyon, nem? Nem csak macho vagy, hanem a belsőd is ász... :D :D Nem akarom azt ide írni,hogy csak szólj, ha már unod. :D :D
Laptopon netezek úgy hogy egerem sincs, szóval eléggé bajba vagyok, de nem tudom kihagyni a neked írást.
Csak nem értelek ezzel a csajjal. Nem fogadnád el még a közeledését sem? Ne már! Meg tudnád tenni illetve meg tudnád nem tenni, ha közeledne hozzád? Ezt egyszerűen nem hiszem, de ezt te tudod. Ha nekem megtetszik valaki, az még nagyon sokáig megfog/megérint. Ma például azt a srácot láttam, aki gimibe tetszett. Jó már nem éreztem ugyanazt, de még mindig utána néztem a busz ablakából.
olvastam ma egy kérdést a gyk-n, hogy miért húzza egymást egy férfi és egy nő. Neked erről mi a véleményed? Lehet az ilyen "kapcsi"-ból valami? Vagy miért csinálják ezt?
Szia!
ui: befejezem, mert lemerül az aksi, félek nem tudom elküldeni a "hozzászólást"
ui: legyen szép estéd!
Nézd ma el nekem, ha egy kicsit kusza volt, jó? Igyekszek legközelebb jobban öszpontosítani, jó?
Bocs, bocs, bocs
Szia!
Én is bírom ezt a titok megosztást így kettőnk között!:)
Írunk meg írunk!
Ez eltarthat akármeddig!:)
Én nem bánom és mivel,te sem...:D
Hogy nem fogadnám el a csaj közeledését?
Valszeg nem,de ez ilyen most már "csakazértsem"fogadnám el dolog lenne!
Tudod,hogy én vagyok a férfi,én vagyok az erősebb,én mondom ki a végső szót dolog lenne!
Ma is ott volt tőlem jó félméterre,persze egy másik kollégával "beszélt"!
Jó,nem akarom belemagyarázni,hogy körülöttem forog a világ,de nem is furcsa,hogy,akkor dumál a csávóval,amikor én is ott vagyok!:)
Amúgy meg tudom,hogy szokott nézni engem,szinte égeti a popsim(:D:D)a pillantása!!
Na,jól van,na!:D
Szal,tudom,hogy szokott nézni engem,ez tuti!
Hogy miért húzza egymást egy nő meg egy pasi?
Biztos nem azért,mert utálják egymást!
Ilyesmit akartál hallani,ugye?
Természetesen,szimpatikusak egymásnak,ilyen esetekben mennek a froclizások,a kis piszkálódások!
Remélem,te haladsz valamit a csávóval!
Jó legyél!
Én mentem aludni,mert ma is menni kell sajna melóba!
Este még próbálok írni vagy reagálni az írásodra!
Szia Csajszi!
Szia!
Egész nap nem voltam net közelben, így nem tudtam ránézni a gyk.hu-ra, de mondanom sem kell, már majd megölt a kíváncsiság, hogy lesz e levelem vagy nem. De látom eszedbe jutottam és írtál nekem, ami nagyon jól esett. Most meg nagyon ütközhetnékem van már veled!!!! Óh nagyon jó ám nekem ez a neked írogatás, annyira bírom és még azt sem tudom megmondani, miért. Jaj annyira örülök, hogy nem bánod :D :D így még küldhetek neked néhány lökött csajszis levelet. :D :D
Gondolkoztam azon, amit tegnap írtál a nyitásról. Nehéz ügy ez. Már majdnem úgy érzem, hogy ha ennyit kell dolgozni egy pasiért, komolyan mondom, feladom… :D :D Ok, hogy kell a közös pont, de gondolj csak bele focit utoljára tizenévesen néztem, akkor a Hollandoknak szurkoltam, azt hiszem akkor nyerték meg az Európa Bajnokságot, Világbajnokságot, (de lehet, hogy ezzel megint valami butaságot mondtam, de nem akarok most rákeresni a neten). Akkor szerettem, imádtam a 11-es rugást, meg a szögleteket, de ma már nem nézek focit. A Forma 1 meg az, ami tutira nem köt le a tévében, csak mennek körbe, körbe. Én a rajton kívül nem igen élvezem. Na de még mondjuk el is kezdünk erről dumálni, gondolod, nem rakja össze egyből, hogy mit is akar ez a dilis tyúk kolleganője. Szinte látom, mekkora arccal nevetne rajtam… és kb. két perc alatt fogna meg, hogy mennyire nem vagyok jártas a témában. Szóval nehéz ügy ez. Talán még a csábítva nézés menne, ahhoz még beszélni sem kell :D És ha nem is hiszed, néztem már mélyen a szemébe talán vagy kétszer is :D, és azt hiszem, soha nem fogom elfelejteni, milyen volt. Csak rajta felejtkezett a szemem, nem tudom meddig tudtam volna még nézni, ha nem lett volna ott rajtunk kívül más, bár akkor nem csak néztem volna, azt hiszem, ha érted mire gondolok :D :D :D
A szerkójára is tudnám azt mondani, hogy jó, de az is annyira necces. Ennyire nehéz pasizni????? Kell nekem ez a pasi egyáltalán???? :D :D :D
Nézi a hátsód??? Jó érzés mi??? Bírnám én is, ha a hátsómat nézegetné, de sajna az enyém hát enyhén szólva nem az a kívánatos női popsi… :-(((((((
IGEN, valami ilyesmit akartam hallani, látom kezdesz kiismerni… :D :D Milyen kevés is elég egy női léleknek, nem? Tegnap egész sokáig leveleztem valakivel erről. Azt hiszem nem sikerült meggyőznöm, de látom te más véleményen vagy, csak jól megértjük egymást, na :D :D :D De azért csinálják, mert szimpik egymásnak, nem, ugye??? :D :D
Nem, nem mondhatnám, hogy haladok. Bár a csütörtöki élményeim hát szó mi szó felkavaróak voltak… Majd még dolgozom rajta, lehet még bevetem azt is, amit írtál, de arról majd mindenképpen beszámolok, milyen sikerrel, jó?
Ha nem érted félre, ne értsd félre kérlek, jó, akkor nézd meg ezt a linket: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..
Hát én kitöltöttem és tudod hány % jött ki a szendeségi skálán? 30 alatt. Égő nem??? PEDIG NEM IS... Ha kitöltöd, megírhatnád neked mennyi lett, de ha nem érdekel az ilyesmi, akkor egy percet se tölts vele!!!! És nem félre érteni, értettük egymást??????? :D :D :D
Na légy jó és ne haragudj, hogy már megint kicsit több lett…
Szia: a lökött csajszi
ui: :D :D :D :D
Nos,köll a csávó vagy nem?
A kapcsolatok létrejöttéért meg köll szenvedni!
Csodállak amúgy,hogy a közeledben van a vágyad tárgya és nem zavar!
Én azért nem nézem a csajszit,mert zavar,hogy nagyon bejön,de így sokkal könnyebb is nekem!:):)
A forma 1 az az én számomra is egy kalap sz.r,mert olyan unalmas,hogy engem azzal vallatni lehetne!:D:D
A focit csípem,de a kosárlabda a nagy favorit!
Én az ilyen teszteket baromságnak tartom,de nem ítéllek el miatta,hogy kitöltötted!;):D
Nem haragszom,ha sokat írsz,mert sokat is tudok olvasni!
Úgy bizony!
Csak most olyan fáradt vagyok,és még ma is mehetek melóba!
A francba!
De neked jó hétvégét,meg nagyon jó pihenést,mert az enyémet már elcs.szték!:D
Szia!
Szia! Helló! :D :D
Látom top-on vagy… :-(((( sz*r lehet szombat este melózni menni, de gondolok rád, hidd el! kitartás!!!
Áh, nem tudom ezt a csávó dolgot sem. Lehetne egyszerűbb egy kicsit… :-) de szenvedni azt kell az biztos… :D
Neked is jó hétvégét azért…
Ütközünk majd??? :D :D
Szia!
ui: nehéz lehet azért neked velem... :D :D én már régen hagytam volna a p*ba, ha ennyit irna valaki...
Nyugi Lököttke!:D
Én kitartó vagyok,mint a állat!
Írjál csak,írjál!;):)
Jó éjszakát!
Aludj jól,mert én majd nem tudok a melóban!
Szia!:)
Ezt el is vártam tőled!!! :D :D
Mondd miért nem veszel komolyan? Tudod hogy fáj ez nekem.... Pedig én úgy igyekszem...
De már hiányozna, ha nem írnék, ugye???
bocs, bocs, bocs
Szia!
ui: bocs, bocs, bocs
ui: még1X jó hétvégét!!!
Most ez szól nálam: Gáspár Laci - Fülledt, forró nyár
Mire/kire gondoltam??? Áh nem is... :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!