Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/403 A kérdező kommentje:

Csajos,az eddigieket félreértetted ám!

Nemcsak az ősz p.csöt nézi a csaj,hanem legalább annyiszor engem is,csak én azt nem tudom elviselni,hogy egyáltalán ránéz másokra is!

Nem tudnak ezek semmi különöset,és gyengébben néznek ki,mint én,ez 1000%,csak ők olyan nyugis,nem görcsölős típusok velem ellentétben!

Meg mondtam,hogy én már nagyon régóta nagyon rosszul alszom és ez odab.sz a kisugárzásnak,ők meg egykék,annyit alszanak,amennyit tudnak és amikor akarnak!

Nekünk nagy a család,3 műszakba járok és ilyenkor is éjfél-1 óra előtt ritkán kerülök ágyba!

Tudod,milyen rossz azt hallgatni a ősz p.cstől,meg a teknőcfejűtől,hogy ennyit meg annyit aludtam?!

Szóval,ennyi a különbség,hogy ők szinte mindig kipihentek én meg nem pihentem ki magam már vagy 3 éve!

Most már tudhatod,hogy mi a különbség!

Ezért van,hogy,amikor még nem voltak alvási problémáim a csajok ezekre rá sem néztek,mert akkor még én is erőm teljében voltam!

Akkor értem rajongtak a csajok,meg a nők!

Tehát,ha ezt a problémát sikerülne kezelnem,akkor megint csak én lennék a csajoknak,ezek meg sehol sem!

Az a csoda,hogy mindezek ellenére,még így is sok csajnak bejövök!:):)

Szia!

Érted?

Vagyis,nem tudtam,de most már lesz.rom!:):)

Ha jól állt a farmer,akkor miért nem vetted meg?

2011. jún. 19. 14:40
 122/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Értem szóval az alvás illetve a nem alvás tehet mindenről?! khmmm... ne már... most tényleg...???? :-)

A túl sok alvás sem jó, hidd el, akkor meg egy idő után kockás lesz az ember feje a sok pihenéstől...

Imádok aludni, a multkor is volt 11 mire kikecmeregtem az ágyból, de az esett úgy... utána nekem is könnyebben ment minden. Amúgy az alváshiány engem is rendbe tesz... háromig még csak bírom is valahogy, aztán elszakad a cérna és akkor már csak hajtanám le a kis fejem az asztalra, de hát nem lehet... Meg mindenkibe csak belegyalogolok, megbántok, szóval nekem is aludnom kéne néha...

Nem azért nem tudod kialudni magad, mert valaki bitorolja az ágyad és alattomos módon átmászik a te térfeledre és nem hagy aludni???? :D :D De attól csak jobb kedve lesz az embernek, nem...???? :D :D

Miért hányan vagytok a család?

Értem már, nekem mindent el kell magyarázni alaposan.... :D :D A kiscsajszik nem értik sokszor.... :D :D

Nem vettem meg a farmert, de nagyon fájt a szívem érte... :-( hiányzott egy gomb róla, - át kellett volna az összes gombot varrni rajta, meg ki volt húzódva egy szál a szoknyáján, másik meg nem volt – de tök jó nőnek éreztem magam benne, olyan dögös bigének, jó volt belenézni a tükörbe....

Bocsánat már megint előbujt belőlem a lököttttt csajszi, de ez is miattad van...

Szia!

ui: azt légy jó, nem kell holnap egész nap stírölni, hisz megigérted, majd csak jusson az eszedbe, jó????!!!! :-)

2011. jún. 19. 14:58
 123/403 A kérdező kommentje:

Figyu csajszi!

A nem alvás kegyetlenül kihat mindenre,külsőre-belsőre egyaránt.

Karikás szemek,fáradt arc stb.külsőleg,belül meg dekoncentráltság,általános rossz kedv,negatív életszemlélet,soroljam még?!

Csakis ennek tudom be,hogy most a többiek úgymond felnőttek hozzám,mert mondom,hogy ezelőtt a fingba sem voltak!:)

DE lesz ez még úgy,mint 1-2 éve,meg most is néha,visszaszerzem az engem megillető helyet!:)

Majd meglátod!:)

Azt mondanod sem kell,hogy ne stíröljem a csajt,mert nemhogy csak néha nézek rá,hanem egyáltalán nem!!

Ez egy igen szilárd elhatározás most,és ezt soha többé nem másítom meg,még,akkor sem,ha majd jön hozzám hamarosan seg.et nyalni,mert ez is befog majd következni!

Na jó,lehet,hogy csak megkíván,de azt oltárira!

Viszont tényleg nagy lenne,ha te sem néznéd a csávót,mert,az még nekem is erőt adna,hogy tudom,hogy te is kibírod!;):)

Én erre a csajra már jó másfél hete tényleg rá sem nézek!

És tudod mit?

Kimondottan jó érzés,mert nincs semmi,ami bántana!:)

És tudom,hogy ezzel a stratégiával hamarosan elérem azt,hogy már egyáltalán nem fog hiányozni és majd már figyelnem sem kell arra,hogy még véletlenül se nézzek a közelébe sem!!!!!

Ha ez bekövetkezik,akkor utána majd elmondhatom,hogy 2-3 fokkal jobban alszom majd,és akkor jaj,minden ellenfelemnek!

Legyőzőm a felkapaszkodókat!

Szia,lökött csajszi!:D:D;)

2011. jún. 19. 15:50
 124/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már nem akartam ma írni neked... :-) ez nem ér... :-) na jó, még egyet, de csak a te kedvedért :-) Imádom amúgy, félre ne értsd... :-) Csak húzlak :D:D De te is szoktál engem, nem? :D :D

Válasz előtt: van egy kiscicám... :-) egy kis kóbor cica, itt sír az ajtó előtt, majd megzabálom... annyira-de-annyira aranyos/édes... (nem kell félre érteni, nem úgy mint te... ő csak szimplán aranyos... )

és a válasz: Ez a beszéd. Holnaptól rájuk sem nézünk, megegyeztünk, és többet alszunk és úgyis mi leszünk a tutik, már ha mondhatom így többesszámban, ha neked nem baj??? De azért én rápillanthatok egyszer-kétszer? Csak egyszer-kétszer, jó? Tudod én nőci vagyok, a gyengébb nemből vagyok való, meg én még csak most kezdem ezt a keménykedést. De majd jó kitartóak leszünk, jó???

Nem akarlak elkeseríteni, de én attól félek,hogy neked elég lesz egy rossz mozdulat, szó vagy mosoly, és térden állsz előtte, nem gondolod? Majd csak figyeld meg, hogy így lesz... :-( igérgetsz itt nekem fűt-fát aztán meg csak elmosolyintja magát a kiscsaj, azt te meg már el is olvadtál, hisz ismerlek már... :-) Csak határozottan holnap, majd szorítok, hogy sikerüljön... :-)

Képzeld kaptam egy privit, valaki aki olvasta a kérdésem, "hasonló cipőben jár" mint én, meg hát mint te :-), egy rokonlélek vagy sorstárs, nem is tudom... szegény... :-( De keni neki ő is ezerrel... :-( azt hiszem, majd írok neki, bár veled mindent meg tudok beszélni, mármint ezt a "pasi dolgot"... :-)

Szia!

ui: nem egészen értettem a gondolatmenetet, hogy hogyan fog a kiscsaj megkívánni téged, mikor te rá sem nézel vagy pont azért? Majd teszteljük, mit bír, jó???

ui: Lehet hamarabb menne ez a kívánás-dolog, ha mélyen a szemébe néznél, mondanád neki, jössz bébi?, azt már csak pisloghatnál meg kapkodhatnád a levegőt.... :D :D de ez azt hiszem már megint túl sok volt, cenzúrázd jó... és nem kell vizualizálni... :D :D

ui: a lökött csajszi most félre el, de ha úgy alakul, még jelentkezik és majd lesz mire válaszolnod holnap... de írj, jó!!!!!! :D :D

ui: bírtam a mai napi, veled való ütközést, igazán élvezetes volt :D :D Adtunk az ujjhegyeimnek is rendesen :D :D

ui: mondtam, hogy nem normális ez a csajszi... :-((((( Jobb ha vigyázol vele!!!! :D:D

2011. jún. 19. 16:35
 125/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Elfelejtettem szép álmokat meg szép estét kívánni neked, ne haragudj!

Szia! :-)

2011. jún. 19. 16:38
 126/403 A kérdező kommentje:

Írtam egy nagyon jó hsz-t,de elszállt az a szemét,köcsög netem!!!!JAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ!!!!!

DE mérges vagyok!!!!!!!!!!!!!

Mindegy a lényege az,hogy nem érdekel a csaj,és az sem,ha rámnéz egy munkanapon 1588-szor,mert így szokott.

Nem érdekel!

Amúgy neked is kellemes pihenést,meg kellemes éjszakát,ha már nem írnál!

Lököttke!:D:D

Jó legyél!!:)

2011. jún. 19. 17:55
 127/403 anonim ***** válasza:

majd igyekszem jó kislány lenni, igenis főnök. :-)

Akkor már én sem írok ma, talán majd holnap... (Ez most olyan durcisan hangzik, de nem annak szánom)

Írtam a privis lánynak. Én meg rossz címre küldtem a választ, valami van most ezzel a nettel. :-) Remélem, azért válaszol.

Szia, na mentem!

ui: nem ér már írni, mert rá sem fogok ma már nézni a gyk.hu-ra! :D

ui: és tényleg jó kislány leszek ma is meg holnap is... :D

2011. jún. 19. 18:03
 128/403 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Melózol? Nem bántottalak meg valamivel tegnap? Nem akartam, ha "sikerült"... :-)

Szia!

ui: hogy birod? :D

2011. jún. 20. 09:54
 129/403 anonim ***** válasza:

mármint a csajszira nem nézést? Remélem, kemény vagy mint a kőszikla és hideg mint a jég!!!

Legyen szép napod!

Szia!

2011. jún. 20. 09:55
 130/403 A kérdező kommentje:

:D

Nem bántottál meg semmivel,már egyébként is kinőttem abból,hogy megsértődjek minden kis hülyeségen!:D

Most nem nehéz nem néznem a csajt,mert éjszakás vagyok a héten.

De,amit megígértem azt be is fogom tartani,afelől kétséged se legyen!!

Ma rakott fel a csaj képeket a facebook oldalára,de csak megnéztem,és nem mentettem el!

Kérek egy vállveregetést,mert ez nagy tett tőlem és asszem,hogy elkezdtem kigyógyulni a csajból!:D:D

YESSSSSSSSSSSSS!

Le ez még sokkal de sokkal jobb is!!:):):):):)

És te láttad már a kedvencedet?

Tartod magad vagy már nézed,mint az őrült?

Nemsokára mennem kell aludni,de este még írok,ha minden igaz!

Azért te csak írjál!:)

Megpróbálok válaszolni!

Szia!

2011. jún. 20. 12:05
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!