Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Írjál is,ha lesz valami!:)
Hogy a csaj ezt érdemli e vagy sem,az engem már egy cseppet sem érdekel!
Ez jött ki neki és kész!
Így,ha ő nem akar,mondjuk beszélni velem,akkor így marad a dolog és ez így helyes,mint én!;)
Ha elakarod felejteni a csávót,akkor készülj fel,mert hatalmas lelkierőre van szükség,hogy ne vágyj olyan után,akit imádsz!
Én már elkezdtem a változást!
Te vajon eltudod majd kezdeni?
Mindent bele,ha így döntesz!
Szia!
Szia!
Azt hiszem, majd írok neked, hisz olyan jól megértjük egymást, legalábbis egy-két dologban, nem? :-) De most becsszó nincs semmi izgi, amiről irhatnék... de csak legyél egész türelmes és talán majd csak történik még velem vagy veled egy s más, mit lehessen tudni, nem...?!
Azt már tudom, hogy az, hogy mi van a csajszival, az téged nem nagyon szokott zavarni, erre már magamtól is rájöttem... Nincs ez így jól hallod!!!!!
Nem ismersz még engem milyen hatalmas lelkierővel rendelkezem, ennek a palinak esélye nincs, ha én egyszer elhatározok valamit. :-)És mostmár úgy döntöttem, hogy csakazértis túlteszem magam rajta, de ezt tőled tanultam, na!!! Ha neked sikerül, majd nekem is biztos menni fog... Nem hiszed??? Pedig jobban tennéd, ha hinnél nekem te is....
Legyél csak nagyon jó és semmi rosszalkodás, hallod????!!!
Szia
ui: húzok aludni, mert mindjárt reggel lesz és millió meg egy a dolog...
ui: És holnap sem fogom látni :-(((((
Írjál is,amikor csak akarsz!
Szívesen elolvasom!:)
Akkor,ha elhatároztad magad,hajrá!
Én csak azóta vagyok lelkileg gyenge,amióta a kis csajt ismerem!
Mindig is attól tartottam,hogy valaha is kiszolgáltatott leszek érzelmileg!
Most viszont,hogy minden erőmmel azon vagyok,hogy elfelejtsem,már kezd újra visszatérni a régi énem,ami nagyon erős volt,minden szinten!
Király érzés!
Ma se néztem rá se,persze más csajokkal hülyültem!:)
Szia és jó reggelt!
Tegnap Pesten voltam, nagyon kimerítő egy nap volt, de még este meg „kellett“, hogy nézzem írtál-e és hogy mi is van most veled. Odáig már nem jutottam, hogy válaszoljak is, mert tényleg nagyon fáradt voltam, de ma látod nem hagyom ki, hogy egy kicsit megsimogassam a billentyűket… Örülök neki, hogy kezd visszatérni a régi éned, amiről már van egy kis sejtésem milyen lehetett… De miért van az, hogy egyetlen pasi sem szereti, hogy érez is valamit egy nő iránt? Miért fáj ez nektek? Nem jobb, ha éreztek is ott belül valamit? Tudom titetek a szenvedély vezet és ebbe nem férnek bele az érzelmek…
Legyél is csak határozott ezzel a kiscsajjal is, nehogy már érezni kelljen valamit, hisz mi lesz akkor veled… :-) Azért azt nem hiszem, hogy most először vagy „lelkileg gyenge“… Sztem tudnál mesélni… Szívesen meg is hallgatnám, hidd el… De ne félj, nem kérlek meg, hogy mesélj, pedig majd meghalok a kiváncsiságtól… „Egy macho pasi vallomásai a női nemről“… Ettől izgisebb, hát nem hiszem, hogy létezne…
Na nem húzlak tovább, még a végén megharagszol rám és akkor hogy tudom meg hogy sikerült-e végleg lezárnod ezzel a lökött kiscsajjal a dolgokat... Vess is be mindent és csak határozottan!!! Hisz egy macho pasi szívében érzelmeknek nincs helye... Na ne haragudj, hisz ismersz már...
Szia.
Szia!
Örülök,hogy írtál!:)
Akkor írsz,amikor csak akarsz!
Semmi változás nincs,a csajjal továbbra sem foglalkozom,felé se nézek!
Csak akkor láttam véletlenül,amikor arra járkált.
Macsó az nem vagyok!Tudod,inkább aranyos!:):)
De utálom a délelőttös hetet!
Tiszta kóma vagyok ilyenkor és nem kívánatos!:D
Még a leggyengébb kinézettel rendelkező kollégáim is lepipálnak ilyenkor.
Másfél-két órákat alszom éjszaka,jó,mi?
Ma egy kollégával voltam a városban és nagyobb sikere volt,mint nekem,nem sokkal,de nagyobb.
Pedig,olyan teknőc feje van!
Nagy kerek fej,meg duda orr!:D
De barna gyerek és ez,tudjuk,hogy bejön a csajoknak!
Én me,ugye szőkésbarna vagyok,lényegesen fehérebb bőrrel és az annyira nem menő sok csajnál,így hiába jobb vagyok arcra!
Ez van,majd ha nem leszek kómás...
Szia!
Ma nem tudok sok mindenről írni, de azért megpróbálom :-)
Hát szóval nem lett jó nő belőlem, :-( pedig úgy szerettem volna. De 10 évet, na jó 5-öt letagadhatok... Sztem jó lett, - tudod a frizkóm :-) - jó lett a hossza, a színe, de nem dögös meg nőies… Inkább olyan kamaszlányos, hát pont mint én :-)))) Aztán ma még bejártam a fél várost, sajna a létező összes üzletbe nem tudtam bemenni, :-( de azért nagyon jó volt egy kis pénzt költeni. Vettem magamnak két felsőt, már most tudom, hogy be fog jönni neki… az egyik legalábbis… majd jól felveszem és összetöröm a szívét, mit szólsz hozzá??? Jó taktika??? CSak szenvedjen ő is, nem??? Csak sajnos, sztem még azt sem fogja észrevenni, hogy már megint dolgozik a kolleganője, nemhogy azt, hogy egy kicsit más lett… :-( Ha meg esetleg észrevenné, akkor meg tudom, mennyire lennék zavarban… Szóval jobban járok, ha inkább mégsem veszi észre, azt hiszem…
És most néhány válasz neked:
Figyu! A nőkre szokták mondani, hogy kívánatos, a pasik inkább “szexik”-k, nem??? De pont mint te, ne aggódj!!!! :-))))) Szóval nem vagy kivánatos, ha nem alszol sokat… azért szívesen megnéznélek így nem kívánatosan... És olyankor mit csinálsz, amikor nem alszol??? Azért az a két óra alvás, akárhogy is számolom, nagyon kevés…
Menj már ezzel a hülyeséggel a barna hajú pasikkal kapcsolatban!!! Nekem nagyon sokáig a szőkék jöttek be, a barnák, hát szóval nem, az sztem gáz… mindenkinek barna a haja… Ma már persze nem hajszín alapján választok pasit, (sokkal fontosabb, milyen a teste… :-)))) ) de még mindig jól megnézem, ha egy szőke pasi jön szembe velem…
Sztem már nem győzöl olvasni, ugyhogy jobb lesz, ha inkább megyek…
Szia!
ui: aztán csak aludj is néha, hogy kívánatos legyél!!!
Szia!
Nagyon köszi,hogy írtál!
A barnát úgy értettem,hogy a bőre barna,csak nem jól fogalmaztam.Igaz a haja is az.
A többit majd holnap,ha nem baj,mert lassan menni kell aludni!
Jó éjszakát,kamaszlányos!:):)
Szia!
Szia!
Fáj ám, hogy nem írsz már. Hiányoznak a :D-k meg a :)-k. De megértem, hidd el, vagy legalábbis ezt gondolom. Küldj egy smile-t, hogy tudjam, mi van! Tudod olyan kis :-) vagy :-(…
Szia!
Ne haragudj,nem akartam én rosszat,csak gondoltam nem ölöm az agyad a hülyeségeimmel egy picit!:)
Na,akkor írok!
A csajt továbbra sem nézem,becsszó egyszer sem nézek már rá!
Így kezdem azt érezni,hogy nem fog hiányozni hamarosan.
Felszabadultabb is vagyok!:)
A barnabőrű kollégával tegnap sasoltuk a csajokat a városban és engem komolyan meglepett,hogy mennyire nézték a kollégám a csajok!
Na jó,nem ronda gyerek,de hozzám nem ér fel!
Legalábbis sokáig így volt!
Kb,még egy évvel ezelőtt is a csajok észre sem vették,ha velem volt,de most ez,mintha kezdene megfordulni.
Szal,mióta a kiscsajjal van ez a mizéria,azóta érzem,hogy annyira nem vagyok vonzó a nőknek.
Gondolom rendesen lerombolta a kisugárzásom,hogy annyira szeretem azt a lányt,akiről tudtam,hogy nem kaphatom meg,mert igen boldog párkapcsolatban él.
Tudod,milyen nehéz elfogadni,hogy az a csávó,akit tavaly nyáron,még oda-vissza vertem kinézetben,most ő aláz engem a csajok előtt?!
De ez van,mondom,hogy nagy előnye,hogy kajak barna bőre van,alig süt a nap,ez meg már totál barna!:D
Azért azt még én is tudom,hogy a csajok jobban vonzódnak a kreolos,barnás bőrű csávókhoz,mint a olyan fehérekhez,mint én!
Pedig,nem egy szépség a gyerek,mondom,én,ha ránézek a fejére,akkor egy teknős,jut az eszembe róla,meg az a nagy duda orr...
De valamiért bejön a csajoknak!
amúgy is általános problémám,hogy bármelyik haverommal vagyok akárhol,én mintha ott sem lennék!
Ez azért érdekes,mert kajak egyik sem ér fel hozzám kinézetre,de a kisugárzásuk szerintem erősebb.
Tudod,nekem itt van ez a csaj ügy,meg a rengeteg rossz vagy egyáltalán nem alvás,az is meglátszik az emberen azért,visszavesz a kisugárzásból rendesen!
Minden kollégám meg alszik,mint Marci hevesen!:D
Szal,most majd azon fáradozom,hogy visszavegyem az engem megillető helyet!:D
Igaz,már két napja arra kelek fel éjszaka,hogy fulladozom,ami nagyon gáz,lehet,hogy orvos lesz a vége a dolognak!
Azért,ha gondolod,nyugodtan adhatsz tanácsot az ügyeimmel kapcsolatban!
Meg írjál te is!
Szia!
Szia!
Fent voltam a gyk-n egész délelőtt, olvastam egy rakás hülye kérdést meg kérdeztem is... :-) De képzeld, már "tudok" mindent, annyi tanácsot kaptam, hogy na... épp már csak vele kellene leegyeztetnem, de ő nem hajlik a szép szóra, egyszerűen hiába, nem érti meg, nem és nem... :-)
Képzeld még a hajam sem vette észre, egy szava nem volt, annyit nem mondott volna, hogy csini vagy ilyenek... :-)
Az eszem megáll ettől a barna bőr véleménytől!!! Miért olyan jó az? Nem inkább arról van szó, hogy neked az jön be? Tiszta hóka vagyok amúgy, ugyhogy esélyem sem lenne nálad :-)De amúgy megnyugodhatsz, nem tervezem, hogy rád mozdulok :-)Így neten keresztül nehéz is lenne, nem??? :D
Van egy teknőc fejű kollegád és duda orra van? Gáz lehet... van nője?
Örülök, hogy írtál, bár az ilyeneket nem szokás bevallani, tudom :-) De akkor is...
a lökött csajszi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!