Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
ui: most nem leszek net közelben egy ideig, :-( de majd igyekszem válaszolni, ha írnál esetleg... :-)
ui hiányoztak az "irományaid"... :-)
most már tényleg befejezem!!!
Szasz!
Szia,lökött csajszi!:D
Éppen ezért nem értem,hogy miért jön be ennyire a csajoknak!
Egyszer a kolléganőink arról beszélgettek,hogy kinek mekkora a feje!
Nos,ez a csávó toronymagasan elvitte a legnagyobb fejű gyerek címet!
Nekem azt mondták,hogy kis fejem vagy,meg,hogy ilyen kisfiús vagyok,meg aranyos,meg,hogy csalóka vagyok,mert ránézésre ilyen kis szerénynek tűnök,de ha elkezdek beszélni...:D:D
Szal,azért nem értem ezt az egészet!
Csak az lehet,hogy én romlottam le,mert ez a csávó,tavaly még tényleg sehol nem volt hozzám képest,most meg ő a menőbenő!
De mondom,az a durva,hogy nem egy szépfiúról beszélünk,mert azt nekem szokták mondani!:)
Persze,ha nem lennének ekkora bazinagy érzelmi viharaim,akkor biztos jobb lennék még ennél is sokkal!
Mesélj,milyen lett a hajad!
A csákó tényleg észre sem vette vagy csak úgy tett?
Szia!
Ui:amúgy én is nagyon fehér vagyok,ezért írtam,hogy ennyi előnye lehet teknőcnek!:D:D
Most tényleg nem tudok írni, bár olvastam :-) Fogok írni, hisz tudod, hogy úgysem tudnám kihagyni, hogy írjak... :-) szóval fogok, de most tényleg nem tudok... :-((((
szia!
Szia Hapsikám!
Hogy van az a hamvas fehér bőröd? Lehet kenned kéne valamivel vagy szoliba járni, nem? Ez így mégse állapot azért...
Szerintem az a duda orrú srác meg tudhat valamit, nem?! Nem azért buknak rá a csajok? De, hogy nem a barna bőréért az tuti!!! A kisfiús fiúk meg szerintem 1000-rel jönnek be a csajoknak, te ezt nem tapasztalod? Szeretjük, hogy törődni kell velük... Meg azt is mondták még a kolleganőid, hogy aranyos vagy? Nem kódoltad te ezeket a csajokat félre? Nem azt akarták mondani neked, hogy bejössz nekik? Nem mondjuk ám mindenkire, hogy aranyos... Vigyázz a végén még teljesen behálóznak azt mi lesz veled? Persze a csajszid nem volt ott? De úgyse mondta volna, hogy aranyos vagy, mi? Ő is barnabőr párti? :-)
Hallod, tegyél róla, hogy ne legyenek ezek a bazinagy érzelmi viharok benned! Én azért nem erre jutottam a leveleidből! Van egy kis rózsaszín köd azt annyi, nem? Viharokról eddig még nem hallottam... Vannak azok is? És miért dúlnak benned ezek a viharok?
Hát képzeld a hajam azt nem vette észre, de ezt mondtam is neked előre. :-( De jó volt látni, tudod, már régen láttam, és jó volt egy kicsit megsimizni a szemeimmel... Végigpásztáztam a testét, a cipőjétől az ingje gallérjáig, jó volt... És ő sztem ebből semmit nem vett észre... Mással volt elfoglalva, én meg nyugodtan nézhettem... igazi élmény volt... :-))))
Jaj annyira félek! Képzeld a pasim bújja az újságot! Amúgy is mindenről jól értesült, de eddig azt hittem, hogy a munkája miatt olvassa, hogy tájékozottabb legyen, de attól félek, hogy állást keres?! Én legalábbis akkor olvastam az újságokat - tudod az elejétől a végéig -... Szted? Lehetséges, hogy el akar menni? Belebetegszem, ha elmegy!!!
Szia és aludj jól, ha majd egyszer ágyat fogsz!!!
ui: ezt a barnaságot meg valahogy meg kell oldani, nehogy már ne...!!!
Szia!
Na megvan már,hogy hogyan akartam jellemezni a barnabőrűt nagy mamlasznak!:D
Ez az,ilyen nagy mamlasz kinézete van a csávónak!
A nagy mamlasz kinézetű csávók bejönnek a csajoknak?
Lehet,hogy azért nézik annyira,mert olyan mamlaszfeje van,és lehet,hogy ez sok csajnak bejön.
Olyan tutyimutyi a csávó!
Nem tudom,pedig tuti,hogy én jobban nézek ki.
Azért nekem is van szemem,tudom azt,hogy melyik csávó néz ki jobban,mint én!
Azért vannak jó páran,de kollégám az nem sok,aki beelőzhetne!
Vagy két srác van,akire azt mondanám,hogy igen,ezek jobban néznek ki,mint én,de sem az őszhajú p.cs,sem a mamlasz-teknőcfejű nincs köztük!
Teljesen igazad van a "csaj"az nem mondott rám semmit,hogy aranyos lennék vagy ilyesmi,de nem is voltunk soha abban a viszonyban!
Viszont volt kolléganőm,aki azt mondta,hogy szívesen örökbe fogadna,mert olyan kisfiús vagyok,igaz ez már kb.egy éve volt,azóta romlik a kinézetem állapota,mert nagyon pocsékul alszom,így sorra előzhetnek meg az olyan puha p.csök,akik eddig labdába sem rúghattak nálam.
DE nem érdekel,mert Visszafogok térni a pályára és LESÖPRÖK MINDENKIT!
Tudod,irigyellek,hogy ott van nem messze tőled vágyaid tárgya és nem szakad meg a szíved,mert velem,sajna ez volt a helyzet!
Annyira szerettem vagy még kicsit lehet,hogy szeretem is a kis csajt,hogy ha ránéztem,azontúl,hogy imádatot éreztem,éreztem egy bazi nagy ürességet is,hogy nem lehet az enyém!
Részint ezért,részint a többi csávó miatt,akiket nézeget,döntöttem úgy,hogy most már elég,végleg lemondok róla,számomra ő többet nem létezik!!!!!
Ez totál komoly!!
Soha többet nem fogom stirőlni és nem fogom nyalni a seggét!
Köszönök neki,de azt is úgy,hogy rá sem nézek vagy csak félszemmel!
Hogy bírod te ezt ki?!
Így szeretsz valakit és nézed is,ha teheted!
Nem fáj ez?
Azt gondoltam,hogy nem fog foglalkozni a hajaddal,mert mondtad,hogy ez lesz.
Amúgy milyen hajat csináltattál,mert nem írtad le.Azt,hogy új állást keresne e,nem tudhatom,de lehet,jól érzed.
Puhatolózz valakinél,aki ismeri,hogy nincsenek e ilyen jellegű tervei?(ez rímmel!:D)
Persze,nem célirányosan!:):)
Szia!
De elcsesztem::D:D
Azt írtam az előbb,hogy "labdába sem rúghattak nálam!":D:D:D
"labdába sem rúghattak mellettem!"
Ezt akartam írni!:D:D
Szia!
Először is, a fulladásról nem írtál semmit! TESSÉK DOKIHOZ MENNI!!!!
Rossz kedvű vagy ma? Annyira “sütött” ennek a levélnek minden sora, szinte nekem fájt, nem szabad így érezned!!!!
Nem, a nagy mamlasz pasik nem jönnek be a csajoknak, inkább az olyan kisfiús meg aranyos palik... :-) Én imádom, ha egy pasi tudja mit akar és ezt akkor is akarja, ha a csaj másképp gondolja... :-) Szóval én szeretem a férfias férfiakat :-) de nagyon... :D :D Meg tudod azokat a palikat, akiknek fehér a bőre, jaj bocsánat, elrontottam, akiknek barna a bőre... :D :D
Ezt a részt inkább ugord át és térj egyből a következő bekezdésre, jó?
Nekem ez a pasival azért nem olyan érzés mint neked, mert tudom, hogy nem vagyok elég jó neki és talán ezért is tudom elfogadni, hogy csak láthatom... Tudod, ahol dolgozom, sokkal jobb csajok is vannak, fiatalabbak, csinosabbak, szebbek, sokkal-de-sokkal, persze némelyik bejön neki is, és mikor ezt látom, tudom, hogy miért nincs köztünk semmi sem többek között... :-( Ha neked szabad rossz kedvűnek lenni, akkor nekem is... Amúgy igyekszem, hidd el, mindent megteszek, de ezekkel a benti csajokkal nem vehetem fel a versenyt... Tudod, hogy tud fájni, mikor megakad a szeme rajtuk, nem rajtam tudod :-( meg velük lazább meg közvetlenebb is tud lenni – ami nem az ő hibája persze - olyankor legszívesebben húznék haza ezerrel, de még csak ezt sem tehetem, hisz akkor hogy lenne fizum... Te pedig sztem ezt úgy éled meg, hogy egyszerűen csak nem jössz be a csajnak, amit lehet, nehezebb elfogadni... De ezt lehet, nem jól látom...
Akkor mostantól nem nézünk rájuk, jó? Csak köszönés és tépünk, jó? Majd írd le, hogy sikerült... :-)
Azért jó hallani, hogy szereted, én is szeretem, titokban persze, amikor nem látja senki... :-) :-( Amúgy ez a munkahelyi szerelem stb. nehéz egy dolog... egy kezdődő kapcsolatnak nem tesz jót a kiváncsiskodás, meg a kollegák jó indulata, az “olyan” kapcsolatról meg nem is beszélve, mindenki kötelességének érzi elítélni és azt mondani, hogy ő nem, nem, soha... :-)))))
Azért irhattad volna, hogy tutira nem azért olvassa az újságot... Nem vagy valami együttérző koma...
Bocsánat, ha kicsit többet tettem eléd és kicsit keserűbbet, de te kérdeztél... :-( És ne írd azt, hogy tévedek, mert nem, sajna, de ne is beszéljünk erről... :-(((((
Szia és jó éjszakát, aztán aludni ám!!!! :-))))
Szia!
1:Miért kellene bármit is kitörölni?:)
2:Annyit írtál csajos,és annyi témát érintettél,hogy szinte lehetetlen rájuk reagálni!Persze,ez nem baj,mert írtam,hogy szívesen olvasom,amiket írsz!
Szal,igen tudom azt,hogy milyen rossz érzés az,ha a "választottad"egy másikat stíröl és nem téged!
Mondom,én kajakra tartom,hogy nálam kb.2-3 jobb pasi van csak a melóban,de vannak csajok,akiknek az ízlésébe nem férek bele.
Nagyon rossz érzés látni,ha másik csávót bámul a csaj és nem engem,többek között ezért is döntöttem úgy,hogy lesz.rom a kiscsajt,nézzen,akit akar,én arról már úgy sem fogok tudni,hiszen már nem foglalkozom vele!:):)
Mondjuk,szerintem az nem igaz,hogy nem jönnék be a csajnak,de ő olyan fiús beállítottságú,ami abban nyílvánul meg,hogy legalább úgy nézi meg a férfiakat,mint mi a nőket,de komolyan!
Akkor,hogyne esne rosszul?
Mikor utána néz az őszp.csnek,pedig,akkora gáz a csávó!!
De mindegy,már nem érdekel a csaj,áradozni nem fogok ezek után róla az tuti!
Én már eldöntöttem,hogy lesz.rom a csajt,akkor most te jössz,itt az ideje,hogy lesz.rd a csávót!!
Mindent bele,veled vagyok!
Ki tudja,hátha észreveszi,hogy a világ kifordult a négy sarkából!
Szia!
Szia!
Csajos kommunikációra jelentkezik és ezerrel küldi feléd az életjeleket... de komolyra fordítva, végre van két perc nyugalmam, és mind rád szánom, amiből lesz majd min. egy fél óra, de azért nem baj.
Attól félek túl sok mindenről „sikerült” írnom neked tegnap este, érzem ám, hogy nem lett volna szabad… Próbáltam én kitörölni, de nem ment… :D Nem ám, hogy visszaélsz vele és olyat írsz nekem, hogy belekékülök, vili???!!!!
Ma délelőtt jártam fent a városban, láttam egy olyan farmerruhát, vadító volt. Kis gallérja volt meg fodros szoknyája, széles öv a derekán… de nem vettem meg :-( de nagyon tetszett… :-)és jól is állt rajtam, szóval tuti volt… Olyan kis csini… :-)
és a válaszok: Örülök, hogy olvashattam az ősz hajú barátunkról… :-) szóval még mindig őt stíröli a csajszid??? Gyanús, hogy ez az ősz krapek is tud valamit, nem gondolod? Hogy nem csak a nézését bírja, az tuti, nem???? :D :D
Nekem ez a pasi a szívem csücske, soha nem tudnám l..rni - ahogy te írod – ha jönne hozzám bármivel, tuti nem mondanám neki, hogy nem… de nem jön… :-( látod ez van… De majd megkeményítem a szívem és én sem foglalkozom vele ezek után… :-) látod már milyen erős is vagyok… de szerintem ez csak holnap reggel 7:40-ig fog tartani, amikor majd beesik az ajtón és azt mondja helló…. :-) ha egyáltalán köszön, bár mindig köszön… csak rendes, nem???? szeretem… :-))))
Kifordult a világ a négy sarkából??? Bizti??? Akkor majd jól felvilágosítom erről, jó???
Szia!
ui: nem sok ihletem volt írni, de azért igyekeztem, na…
ui: legyen szép napod!!!
ui: azt majd ütközhetünk megint, ha majd lesz miről, ugyis jön a holnap, biztos ér bennünket impulzus ezerrel... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!