Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?
Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!
Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.
Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.
Lassan beleőrülök annyira aranyos!
Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!
Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!
Hallod ne írj nekem ilyeneket, mer félek nem lesz jó vége... :D :D A végén még megfogadom a tanácsod, azt mi lesz??? Amúgy (talán) értem mit akarsz mondani és valahogy erre jutottam magamtól is. Azt hiszem incselkedem vele, - jaj ez olyan béna szó, a valóságban sokkal jobb ez - és élvezem, hogy "bosszanthatom"... És néha beleszalad ő is, az meg külön jó... :D
Szted tetszhetem neki???
Majd folytatom még, jó téma ez nagyon... :D :D
Szia!
ui: ugyanazt kívánom, mint az előbb... :D :D
Miért ne tetszhetnél neki!
Mi csávók szeretjük a természetes,közvetlen csajokat!
Úgyhogy add önmagad!
Ja,ha olyan viszonyban vagytok,hogy ugrathatjátok egymást,akkor tedd meg,de azért,ne túl sűrűn,mert,akkor meg mág nem fog komolyan venni!
Te leszel a dilis tyúk,akivel vigyázni kell!
Csak óvatosan megfontoltan!
Meg dícsérd meg,ha tetszik a ruhája,haja stb.
Ha hiszed,ha nem,nekünk is kell a visszaigazolás,hogy bejövünk a csajoknak!:)
Persze ezzel is csak óvatosan,mert elriaszthatod,ha nagyon nyomulsz!
Harcra fel és győzz!
Én veled vagyok képzeletben!
Meg persze folytatom a nem nézek többet a csajra dolgot,ha már ilyen jól megy,hülye leszek abbahagyni!
Szia!
Igenis, értettem, majd vigyázok, nehogy túl sok legyen/legyek, ebben jó vagyok nagyon... :D :D A dilis tyúkot meg szerintem már gondolja úgyis... :D :-(
Azt meg nem hiszem, hogy olyat mondanék neki, hogy jó az inge, gatyája stb., mert ő sem mond nekem ilyeneket, de majd igyekszem jól zavarba hozni... :D Jó lesz így???
és jó kislány leszek igérem!!!
Szia!
ui: jó éjszakát és köszönöm a tanácsokat!!!
ui: :D :D :D :D
Na azért!!:D:D
Szia!
Figyelek ám nagyon mit, hogy, és tanulok is ezerrel... :D :D Úgyhogy csak óvatosan azokkal a tanácsokkal!!! :D :D
Szia! :-))))
OK!:D
Ma semmi extra nem volt,továbbra sem nézem a csajt!
Többször is jött velem szemben,de a szemem sem rebbent meg!:D
Az ősz p.cs ki van akadva,hogy bejövök a csajoknak,de a teknőcfejűt nem lehet lenyomni még!:D:D
Tényleg nem értem,hogy mi a sz.rt esznek rajta a nők,bazinagy feje van meg alig van válla!
Meg mondom,nem egy szépfiú,de valamiért csípik!
Csak tudod az esik rosszul,hogy egy éve még a faxba sem volt hozzám képest!
A csajok észre sem vették mellettem,most meg ő az ász!
De tényleg nem értem,hogy mire fel vagy minek?!
Mindegy majd lenyomom őt is,mint a bélyeget!!!:D
Meglásd!!
Megyek aludni!
Írjál,ha gondolod!
Legyél jó!
Szia!
:-) majd gondolom, de most aludnod kell meg nekem is van dolgom, úgyhogy most álmodj csak szépeket!!!!
Szia!
ui: :D :D :D :D
Szia !
Gondoltam megkérdezem már, hogy vagy. Felébredtél már? És megvolt az álom is? És jó volt? Na gyere, mesélj… :D
Velem nem sok minden történt ma, de jó kis nap volt. Sajna nem láttam ma álmaim pasiját, mert nem dolgoztam. Így nem ért impulzus sem, hiába láttam sok jó pasit, egyik sem mozgatta meg a fantáziám… És nem is voltak olyan nagyon jók :-( De jó volt egy kicsit jönni, menni, pedig még a boltokat is elkerültem. Jó volt egy kicsit szabadnak lenni és nem azt csinálni, amit kell… Délben ettem egy crepes-t (tudod olyan hatalmas húsos palacsintát) most meg leültem egy percre a gép elé.
Szóval így vannak ezek ott bent… És kíván már a kiscsaj? Néz ezerrel? És nem közeledik feléd? Mit csinálnál, ha közeledne? Elutasítanád vagy azért azt nem bánnád mégse?
Olvastam egyszer a gyk-n egy kérdést, hogy ha sokáig össze vagy zárva a kollegákkal/kolleganőcikkel, akkor egy idő után elkezdesz vonzódni egyikhez-másikhoz. Szted? Az én melóhelyemen nem vagyunk valami sokan, de mindegyik pasinak meg tudom mondani, kivel létesítene kapcsolatot. Még a vezérünk is, aki pedig hát nem mondható valami t*s csávónak… Egy másik kollegám, aki pedig annyira jó fej és eddig nem is tudtam róla, szerintem most őt is elkapta a gépszíj, van valami a levegőben, azt hiszem, és nyomul ezerrel és olyan aranyos tud lenni. Na nem rám, hanem egy másik csajszira :-) Szóval mindenki erős, egészséges, csak jó hely ez… :-) Nálatok mi a helyzet?
Hogyan tudnék nyitni a pasi felé? Mit értettél ezen? Hogy kell azt csinálni?
Na hagylak aztán csak semmi rosszalkodás!!!
Szia!
Szia!
Már edzettem is!
Nos,ha nyitna felém a csaj valszeg nem foglalkoznék vele!
Nem vagyok egy könnyen barátkozós típus már ezek után!
Nem hiszem,hogy meglehetne bízni benne!
De nem baj,lesz.rom!
Azt nem tudom,hogy néz e,mert én már annyira nem nézem,hogy nem tudom megmondani.
Kétszer is szembe jött velem tegnap,de mind a kétszer elkerültem a szemkontaktusnak még a lehetőségét is!
Vagány vagyok,mi?
Eddig sziklaszilárd vagyok és szeretnék is az maradni!!!!!
Hogy hogyan lehetne nyitni a csávó felé?
Én csak azt tudom,hogy nekem mi esne jól egy lánytól:
-ha úgy nézne rám,olyan csábítóan.
-vagy,ha dícsérne!
Kb.ennyi!
Ja,meg derítsd ki,hogy milyen témák érdeklik(foci,forma1,stb)vesd bele magad a témába és majd úgy érezheti,hogy,van közös pontotok,az meg már csak jó lehet,nem?:):)
Szia!
Ja,azért ne egyszerre zúdítsál rá mindent!
Csak szépen fokozatosan!;):)
Észrevetted,hogy már lassan 100 hozzászólást csináltunk?!:D
Kemény,mi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!