Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/403 anonim ***** válasza:

szia!

épp itt ültem a gép előtt, és hát olvastam! Ebéd után igyekszem válaszolni! Jól érzem, hogy haragszol a kiscsajra? Ezek az ősz palik, csak a gond van velük!!! Na mindegy. Én is ismerek egyet, azzal sem egyszerű!!! Lehet a hajuk szine teszi, nem tudom?! Én is ilyen leszek, ha egyszer megőszülök? VAGY velem már most sem egyszerű???

Szia!

ui: örülök, hogy írtál, aztán erős legyél ám, az jön be a csajoknak. Egy erős váll... istenem... a gyengém...

2011. jún. 12. 12:01
 72/403 anonim ***** válasza:

Vagy inkább este, jó?! Észrevetted, hogy 59%-ban hasznos válaszokat adok?? Tudok, nem?? Látod megbízhatsz bennem, neked is csak ilyen válaszokat fogok adni, jó?! De te úgysem kérdezel :-( Tudsz mindent, értem, na nem baj.

Szia!

Látod már megint hülye vagyok, bocs.. Én a te helyedben le is off-olnám magam. Na megyek, mert teljesen kiborítalak a végén, aztán nem fogsz írni nekem. Olyan szomorú lennék pedig. Most már tényleg megyek és bocs, bocs, bocs...

2011. jún. 12. 12:07
 73/403 A kérdező kommentje:

Miért kérsz,olyanért bocsánatot,amiért nem is kellene?:D

Én egy roppant rugalmas és elnéző pasi vagyok!:)

Mondom,hogy írhatsz bármit és bármikor,amikor kedved tartja!

Komolyan!

Az ősz hajról meg annyit,hogy,attól mert valakinek ősz a haja,még nem kell totál megkergülnie!

Ez a csávó meg azt hiszi magáról,hogy olyan nagy ász,de fog még ő rengeteget csalódni,ebben tuti vagyok!

Mondom,hogy tutira sokkal jobban nézek ki nála,minden szinten,csak olyan kis szerencsétlen,szerintem ez indít be néhány nőt rá.

Az az igazság,hogy mióta megnősült meg,hogy előtte nőzött,az hozott rajta valamicskét,szerintem kisugárzásban,hiszen jól tudjuk,hogy a női nemi szerv csodákra képes.:D

De változatlanul állítom,hogy 100x jobb pasi vagyok nála és ezt elfogultság nélkül mondom/írom!

Szia!

Írjál csak nyugodtan,ha kedved tartja!;):)

2011. jún. 12. 13:07
 74/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem-nem ragadtam itt a gép előtt, csak a görög saláta receptjét kerestem épp, és hát nyitva volt a "kedvenc" oldalam, de tényleg, becsszó...

Kérdés: azt már tudjuk, hogy a csajszi jobban bukik az ősz hajú pasira mint rád, ami fölöttébb nagyon szomorú, :-(((( de mi a helyzet az ősz hajú pasival, neki bejön a csajszi? Nős?? Ej-ej, nem lesz ez így jól... :-((((

Jó lenne most már a lány verzióját is hallani, lehet, hogy neki meg a főnök jön be... Ez csak egy nagyon összedobott válasz, ha lesz már egy kis időm :-))) válaszolok komolyba is, mert lenne mit irnom, mert folyamatosan provokálsz, és meg kell, hogy védjem a női nemet, de most nagyon-nagyon éhes vagyok és már tegnap sem vacsoráztam. Majd jövök.

Szia! Aztán jó is legyél, mert most, szóval, "látom" hogy csak a kiscsajokon jár az eszed!!! Nem kell azonnal bosszút állni, hallod?!!! Nem jöhetsz be mindenkinek!!!! :-((((

2011. jún. 12. 13:23
 75/403 A kérdező kommentje:

A vén csírának is bejön a csaj,szokták egymást nézni.

De akkor engem miért szokott nézni a csaj?

Akkor bambulja csak az öreget,azt annyi!

Nem bosszulok én,már letojom őket,csak rossz érzés,hogy az a csaj,aki a legjobban bejön,egy vén trottyra bukik,de ez valahol törvényszerű,hogy a legtöbb csajnak én jövök be,de akinek a legjobban szeretnék,annak nem!:D

Hát,nem így van?

Nehogy könnyű legyen az életünk!:D

Nem baj,mondom,hogy most már elfogom felejteni a csajt,mert ez az érdekem!

Tudod,ne fuss olyan busz után,ami nem vesz fel!

Ennyi!

Számomra ez a lány többé már nem létezik!!

Átfogok nézni rajta és majd azokkal a csajokkal törődöm,akiknek én jövök be,azok úgyis sokkal többen vannak!!:):)

2011. jún. 12. 14:38
 76/403 anonim ***** válasza:

Alakul ez, alakul... Egyre jobb a helyzet, úgy látom... :-) Ezek szerint az én helyzetem még türhető, de legalább is nem ennyire bonyi :-) Hogy bírod???!

Miért néz? Pont téged???? Már ez is baj? Különben meg lehet, nem tud a muszklijaidnak ellenállni, és arra gondol, hogy hát nem valami helyes pali, :-( de azért megsimizné a karodat, a válladat... folytassam... inkább nem... mert még az én fantáziám is beindul, azt akkor mi lesz. Tudod, én rendes kiscsaj vagyok alapvetően... :-) Rám nem hatnak a muszklik csak a kifinomult intelligencia... :-)

Folyt. köv. hamarosan.

Szia!

2011. jún. 12. 14:54
 77/403 A kérdező kommentje:

Nem valami helyes pali?!:)

Én csak az vagyok!

Na jó,lehet,hogy neki pont nem vagyok az,de akkor a többi 100 csaj miért gondolkodik/látja úgy,hogy helyes vagyok?

Igenis,hogy helyes vagyok,helyesebb sokkal,mint a vén pö..,csak ennek a csajnak nem vagyok az esete szerintem.

A legtöbb csajszi az arcom a szemem nézi,akkor ez csak azt jelentheti,hogy jól nézek ki,hogy tetszem nekik!

Nem gondolod?!

Van,amelyik rám sem mer nézni,pedig látszik rajta,hogy akarná!;)

Akkor szerinted?

Voltak idők,amikor hibásan lenéztem magam,de egyre több olyan dolog történt velem,ami mind azt bizonyítják,hogy jó pasi vagyok!

És ez tetszik!:):)

2011. jún. 12. 15:01
 78/403 A kérdező kommentje:
Most pedig mindjárt megyek edzeni!:)
2011. jún. 12. 15:01
 79/403 anonim ***** válasza:

Műfaj: Monológ

téma: az élet nagy dolgai

Tegnap este itt pörögtem a gyk.hu-n, és megdöbbentő, hogy kis kamasz, talán még nem is kamaszodó, csitrik meg skacok mit gondolnak a párkapcsolatokról, a randizásról, a testi szerelemről (szép megfogalmazás nem?).

Komolyan csak jókat nevettem rajta, hogy miket képesek leírni. Mi azért nem voltunk ilyen fiatalok nem? Bár én még most is fiatal vagyok… :-) DE te sem vagy öreg… :-) Sztem a mi életünk sokkal egyszerűbb volt, mint a mostaniaké, nem? Nekünk nem voltak ilyen problémáink, nem? És nem is tudtuk megkérdezni sehol sem, hogy lett belőlünk egyáltalán normális nőci meg pasi?

És annyira felvilágosultak, én nem is értem… Talán én még most sem vagyok ennyire nyitott, nem vágyom ennyi furcsaságra, mint amiket itt olvasok néha-néha, de lehet, hogy csak én nem vagyok elég modern, ki tudja?! Nem tudom.

Monológ vége.

Te hogy látod ezt???

2011. jún. 12. 15:13
 80/403 anonim ***** válasza:

Ez a helyes hozzáállás, látod???! NAGYON helyes vagy és biztos a kiscsaj is helyesnek talál, így már jobb??? Most már adhatnál nekem is néhány önbizalom építő tanácsot, mert sajnos én továbbra sem érzem úgy, hogy jó nő lennék, nem is értem hogy levelezhetsz így velem???

Felettébb örülök neki, hogy meg vagy elégedve!!! Csak így tovább!!!

Jó edzést és további szép napot!!! Igazán örülök,hogy ütköztünk, jó volt veled!!! :-)

2011. jún. 12. 15:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!