Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/403 A kérdező kommentje:

Kösz,hogy megint írtál!

Ám nemsokára megyek melóba,mert délutános vagyok most!

Ok,hogy meg kell dolgozni a csajokért,de mondom,hogy elveszi az eszem,ha meglátom!

Már az is idegel,ha más férfira néz,vagy csak beszél velük!

Meg az bánt,hogy a nálam sokkal gyengébb csávókat is úgy tudja nézni,hogy nekem belül nagyon rosszul esik!

Szal,asszem féltékeny vagyok!

Amúgy érdekes dolog ez,mert nem tudom,hogy a csajok is,hogy állnak hozzám!

alapjáraton úgy gondolom,hogy eléggé helyes vagyok,de nem macsó,hanem,sajna,aranyos!:D

Ezt már több csajszi is mondta,az meg tudjuk mit jelent egy nő szájából!

Persze,nem mindegyikéből!

Na,mondom magamnak,akkor én nem is vagyok jó pasi,erre meg rögtön olyan dolgok történnek,hogy azt bizonyítják!

Az egyik kolléganőm felajánlkozott,a másik a fenekem csapkodja,a 3.szépfiúnak nevez!:D

Általában,amúgy sok lány megnéz magának az utcán is rendesen!:D

Szal,érdekes dolog ez!

Annyira fáj,ha a csajszi más csávóra néz!

Szerintem,ezért vagyok ilyen rideg vele,legalábbis ezt mutatom felé!

Írhatsz,te is,hogy mi a helyzet!

A privi meg végül is nem hülyeség,hiszen nem összejönni akarunk,csak támogatjuk egymást,nem igaz?;):)

Ti fiatalabbak lehettek,mint mi,ha ennyire érdekel a frizkód,nem?:)

Szia!

2011. jún. 6. 11:42
 32/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Látom meg vagy elégedve magaddal, jól van na... .-) nem baj az, ha az ember lánya helyes pasikkal levelez, legalább nem unatkozik. :-) Értem már honnan jön ez a hozzáállás a csajokhoz :-) Nem kellene egy kicsit visszábbvenned? Bár azt mondják a machok kapnak meg minden csajt, ki tudja? Végül is jó az, ha tudja egy pasi, hogy buknak rá a csajok. Ezzel kapcsolatban még készülhetsz kérdésre, jó????

Na ne örülj, én nem vagyok az a tuti csajszi!!! :-) ugyhogy neked fele annyira sem lesz izgi ez :-) Bocs, csak fel****-te az agyam egy kollegám, aztán csak duli-fulizom, meg éjszaka sem aludtam valami sokat. Amúgy nem rossz ez a nap, sőt..., csak nyűgi vagyok.

Írok majd komolyba is, csak annyira provokált a válaszod, nem tudtam szó nélkül hagyni... DE Jó az, ha őszinte vagy...

Bent továbbra is millió a meló és nem akar elfogyni, de igyekszem a végére érni :-)

Szia!

2011. jún. 6. 12:37
 33/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez még mindig nem az a levél lesz, amit ígértem, tudod, amiben végre már komolyan is írok, csak kérdezni akarok valamit, ami most jutott az eszembe, és nem tudom nem megkérdezni: mi volt azzal a nőci kollegáddal, aki felajánlkozott? Gondolom, nem az volt, aki neked tetszik? :-) Bírtad volna, mi? És a másik, aki khmmm ***-re csapott? Hol dolgozol te, hogy ilyenek történnek veled???? Nálunk azért ilyen nincs, de itt sem unalmas…. :-) Szia!

2011. jún. 6. 13:11
 34/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnálom,ha az jött le a levelemből,hogy nagy az arcom!:)

Nem tartom én magam egyáltalán macsónak!

Viszont valamiért sok csajszinak bejövök!

Az a kemény,hogy a kb.15-18 éves korosztály az,akik nagyon megnéznek.

Ma is pl:a buszt vártam és egy párocska jött közben,amelynek a hölgytagja igencsak dekoratívra sikeredett!:D:D

Olyan 16 körül lehettek,nos a kishölgy úgy megnézett magának,hogy a csávója is észrevette!

Nekem persze azért jól esnek az ilyen kis szemezések.

Nem tudom,talán van bennem valami,ami bejön a csajoknak,de még egyszer mondom,nem vagyok macsó,legalábbis külsőleg nem!

A szemem és főleg a hajam színe is ellentétes a macsó lét jellemzőivel és kapaszkodj meg szemüveges is vagyok!

Viszont elég sportos vagyok,mert súlyzózgatok,de nem szerekkel,hanem csak simán,tehát,ami rajtam van az eredeti!:D

Sok lány megnéz és ez tény,de nem tartom magam Alain Delonnak,igaz Ryan Reynolds már többször kijött az Myheritagen!:D:D

Majd írok délelőtt is,és választ kapsz a kérdéseidre!:)

Szia!

2011. jún. 7. 00:06
 35/403 anonim ***** válasza:

Szia, neked is jó reggelt!

Most nincs időm írni, be kell, hogy érjek a melóhelyre, de lenne kérdésem... lehet majd én is írok délelőtt, ha lesz egy kis időm.

Szia!

2011. jún. 7. 06:24
 36/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy látom, sok érdekeset fogok még tudni tőled… Ilyet még nem is hallottam, hogy a szemszín is tud macho lenni? Mégis mi köze van a szemszínnek a machosághoz? Milyen a macho szemszín? És főként milyen színű a szemed? Van lány „macho” szemszín is? És mi van a hajaddal? Az se macho? Ápám, eláshatod magad… Hogy mik vannak??? Jó pasi az a Ryan, megnéztem a neten :-) bevállalnám… Mi az a Myheritage? Valami netes oldal?

A kérdésekre a választ nagyon fogom szeretni olvasni, bár már előre félek tőle, hogy provokatív lesz, miért is gondolom ezt, nem tudom?

Szia! :-)))))

2011. jún. 7. 10:30
 37/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen zenéket szeretsz?

Szia :-)

ui: hagylak már, ok. Nem lesz több kérdés :-) egy ideig :-)

2011. jún. 7. 10:57
 38/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Úgy értettem,hogy a nagy macsó csókák általában barna hajjal és szemmel rendelkeznek,én pedig szőkésbarna hajjal és kék szemmel.

Tehát,külsőleg nem vagyok macsós,de belsőleg sokban!:D

Mint már írtam neked,nem kell macsónak lenni szerencsére,hogy is tetszedjél a csajsziknak,mert vannak olyanok,akiknek meg hányingerük van attól a fajtától.

Az is érdekes,hogy páran mondták is,hogy élőben sokkal jobban nézek ki,mint képen.

Szal,nem lehet kiigazodni a dolgokon!:D

A Myheritage az egy olyan családfa "felépítő"honlap,de van rajta egy arcfelismerő program,amelyet bárki ingyenesen használhat.

Feltöltesz a gépedről egy arcképet és a program megmondja,hogy melyik hírességre hasonlítasz és hány %-ban!

Az volt durva,mikor nekem elsőnek kijött Sarah Michelle Gellar 68%-re,Eliza Dushku meg 67%ra,férfias vagyok,mi?:D:D

2011. jún. 7. 11:26
 39/403 A kérdező kommentje:

Mindenféle zenét szeretek,kivéve a tuc-tuc-ot,mert az nagyon bír idegesíteni!:D

Minden más zenét csípek,főleg a rap,meg a pop-rock vonulat,amelyek jöhetnek!

Viszont most már,te is írhatnál pár dolgot magadról,mert így csak én adom ki magam!:D

Pl:Hány éves vagy,milyen zenét szeretsz,ilyesmi...:):)

Szia!

2011. jún. 7. 11:39
 40/403 anonim ***** válasza:
ok. Délután jó lesz a válasz?
2011. jún. 7. 11:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!