Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el a kolléganőm iránt érzett szerelmemet?

Figyelt kérdés

Eleinte semmit nem éreztem iránta,de mára rájöttem,hogy imádom!Egyszerűen elbűvölő a személyisége,a mosolya pedig csodás!

Viszont nagyon komoly kapcsolatban él és ezt biztos,hogy nem dobná el.

Tehát marad számomra a kín,hogy nem lehet az enyém.

Lassan beleőrülök annyira aranyos!

Ráadásul mindennap látom 8 órán keresztül!

Hogy lehetnék túl rajta,hogy csak,mint kolléganőre gondoljak rá!

2010. júl. 23. 11:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Majd írok,csak ma túlóráztam,így elcsesztem az időt pihenéssel!:D

2011. jún. 1. 19:54
 22/403 anonim ***** válasza:

Semmi gáz, majd írsz, ha lesz időd.

Szia!

2011. jún. 1. 20:09
 23/403 A kérdező kommentje:

Nos,ez a csóka,jó egy szerencsétlen p.cs lehet,ha így bánik egy nővel!Sajnálom,hogy éppen belé vagy esve!

Éjszaka felköszöntöttem a csajszit névnapja alkalmából,de aztán megint rám jött a szemétkedés és a 8 órából 7 órát még csak felé sem néztem,de hiányzott pedig!

Az a baj,hogy érzésem szerint nem tudok elszakadni tőle,ami az érzelmeimet illeti!

Totálisan oda vagyok érte!!!!!

Ezért viselkedek ilyen hülyén.

Lehet,sejti már miért vagyok hülye!

Szia!

2011. jún. 2. 08:49
 24/403 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy beleszólok, de hány évesek vagytok? Mármint te és a kiszemelted?

Amúgy, ha egyszer összejön a szerelem és megmutatod neki ezt a topicot, biztos odáig lesz. Tuti jól fog esni neki, ha visszaolvassa, hogy miket érzel.

hajrá

2011. jún. 2. 10:56
 25/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát van egy természete, az biztos, de nem p.cs. Szeret másokat bosszantani, jó érzéke van hozzá, mivel tud megbántani. És ha úgy gondolja, hogy meg kell hogy bántson, hát meg is fog. Szóval, nem egy könnyű eset. Akkor is, tudom, hogy bunkó akart lenni, direkt be akart szólni, ami miatt még jobban fájt az, amit mondott, de azt azóta sem árulta el, miért akart akkor annyira belém mászni. Különben meg, nagyon is ért a nőkhöz. Érezteti veled, hogy nő vagy, úgy, hogy tényleg annak is fogod érezni magad, de ezt is csak akkor, ha kiérdemled vagy ha akar valamit. = egy tipikus FÉRFI. Nagyon igyekszik, hogy nehogy észrevegye valaki, hogy érzései is vannak, de ha rá nézek, el tudom képzelni, milyen lehet, amikor kimutatja az érzéseit annak, akit szeret. Egy nagy macho… de ne bántsuk tovább, mert lájkolom nagyon. Miért kellett nekem pont vele szembe jönnöm???

Névnapja volt a csajszinak? Tünde vagy Anita vagy Kármen? És örült? Nagyon helyes, remélem, romantikus voltál!!! Meg is pusziltad?! Örülök neki :-))))

Amúgy, a kérdésre válaszolva, ha összejönne a szerelem, amire, mint leírtuk, nincs esély, csak álmodozunk itt az elérhetetlenről, akkor, szerintem, bírná a csajszi, ha látná, hogy ennyire odavagy érte, ennyi fejfájást okoz neked. Lehet, meg kellene mutatnod neki?! Mit szólna???

Szia!

Ui: hány éves vagy? És a kiszemelted?

2011. jún. 2. 15:35
 26/403 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem jöttél rá még,hogy hívják?:)

Mivel egy tündérről írtam neked,csak Tünde lehet,nem?:D

Nos,azért nem vagyunk mai gyerekek!:D

Én 30 vagyok a tündérem meg 27!

De tudod,hogy a szerelem kortalan!:D

Láthatólag tetszett neki,hogy felköszöntöttem,mert nagyon mosolygott,meg éreztem,hogy olyan tiszta szívből megköszönte!

Meg poénból rávágta a köszöntésemre,hogy:"Neked is!"

Most mond meg nem aranyos?:D

Puszit azt most nem adtam neki,mert nem érdemli meg!:D

Apropó!

Ti hány évesek vagytok?

Szia!

2011. jún. 2. 20:17
 27/403 anonim ***** válasza:

Szia!

k. sok melóm van bent, hétvégén meg nem leszek net közelben, pedig úgy írnék. Jövő hét elején levél?

Miért nem érdemelte meg, hogy megpuszild?

Ma reggel az én kiszemeltem is nagyon aranyos volt, kedves volt, tisztára zavarba hozott, tudod ide mit írnék, csak már annyiszor nem akarom leírni :-) ....

Szia és jó hétvégét!

Azért majd írhatsz is ...

2011. jún. 3. 09:02
 28/403 A kérdező kommentje:

Ezt megértem!;)

Nem az enyém,tehát,nem érdemel puszit!:D

Most mit izgassam fel magam feleslegesen!:D

Akkor majd írhatsz,te is!

Szia!

2011. jún. 3. 19:20
 29/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Végre újra net közelben vagyok meg megittam vagy 6 l kávét, így úgy döntöttem írok alvás helyett :-) Talán még szombaton elolvastam, amit írtál, aztán meg csak azon kattogott az agyam egész mostanáig, hát szóval nem értelek…. Hallod, vérforraló, ahogy írod, hogy nem a tied! Nem erős ez egy kicsit? Jól bezárnád, mi? És különben is, mintha legalábbis ő tehetne róla, hogy nem a tied… vagy tett valamit? És ha nem a tied, már puszit sem kaphat? Tudom, te azt szeretnéd, ha ő puszilgatna téged, te meg csak hátradőlnél és élveznéd, mi? :-) A csajokért meg kell ám dolgozni, nem hallottad még? :-) Ti férfiak, rajtatok sem lehet elmenni…

Szia!

ui: milyen hajat csináltassak magamnak? Mi jön most be a pasiknak?

ui: nem akarjuk priviben folytatni?

2011. jún. 6. 00:25
 30/403 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet jobb, ha mégsem privizünk, de ha van kedved azért itt megtalálsz :-) Szívesen hallanék a fejleményekről.

Nem akartam semmit a privivel, nyugi :-)

Szia!

2011. jún. 6. 09:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!